Şimdi Ara

İlk defa dolandırıldım karışık duygular içersindeyim:( :/ :)...(halloldu^^1 aylık hort) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
4
Favori
7.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hepsini okuudm öncelikle büyük geçmiş olsun dostum. en iyisini yapmışssın adamlarla ugrasmaya degmez. allahından bulsunlar. ancak en uyuz oldudum nokta adamlar resmen polislerle ortak çalışıyolar arkadaş. hani nerde ettikleri yeminler

babamın bi lafı vardı. "Avukattan post, polisden dost olmaz"derdi .büyük geçmiş olsun
  • Sen babamdan safmısın
    babamada ıstanbuldan su su bayıyz dıe telefon actılar kredı kartınız nosunu verın bız sıze kontur bıttımı kontur yolluyak dıe dıe babamda ben olmasam saf gıbı verecekdı adama dedım ucuz essek varsa bırlıkde yıyek dıe adam yuzume kapadı
  • Valla kardeşim yazının tamamını dikkatlice okudum. Başına gelenlere ne kadar üzülmüş olsam da olayın tüm sorumluluğu ve hatası sende.

1-) Tanımadığın adamı eve niye alırsın?
    2-) 600 liralık hediye çeki için neden 200 lira verirsin?
    3-) 200 liranın kaporası 20 lira mı olur?
    4-) Bilmediğin etmediğin kağıtlara telefon numarası adres imza felan. Bunlar çok yanlış. Ben de üniversite öğrencisiyim. Mümkün olduğunca hiç bir forma doğru şeyler yazmıyorum.

Görünen o ki adamlar rahat rahat eve girmiş, aklını almış, kağıtları imzalatmış gitmiş. Adamlara bişey yapabilceğini sanmıyorum ama umarım en ucuz şekilde atlatırsın olayı.
  • Heyecanla takip ediyorum.
  • Bende bağcılar da oturuyorum O gittiğin yerin tarifini verde bizde bir baskın yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: goukiwins

bende hepsini okuudm öncelikle büyük geçmiş olsun dostum. en iyisini yapmışssın adamlarla ugrasmaya degmez. allahından bulsunlar. ancak en uyuz oldudum nokta adamlar resmen polislerle ortak çalışıyolar arkadaş. hani nerde ettikleri yeminler

babamın bi lafı vardı. "Avukattan post, polisden dost olmaz"derdi .büyük geçmiş olsun

saol dostum uğraşsaydım benim için büyük bir zaman kaybı olacaktı ve avukat olduğu halde beni tehtid eden kişilerle karşı karşıya gelmek istemedim

quote:

Orijinalden alıntı: SeZa®

Sen babamdan safmısın
    babamada ıstanbuldan su su bayıyz dıe telefon actılar kredı kartınız nosunu verın bız sıze kontur bıttımı kontur yolluyak dıe dıe babamda ben olmasam saf gıbı verecekdı adama dedım ucuz essek varsa bırlıkde yıyek dıe adam yuzume kapadı

devir kötü valla, dostum demediğin kişilere güvenmemek lazım biraz da içimizdeki iyiliği köreltmek lazım

quote:

Orijinalden alıntı: Bunnymn

Valla kardeşim yazının tamamını dikkatlice okudum. Başına gelenlere ne kadar üzülmüş olsam da olayın tüm sorumluluğu ve hatası sende.

4-) Bilmediğin etmediğin kağıtlara telefon numarası adres imza felan. Bunlar çok yanlış. Ben de üniversite öğrencisiyim. Mümkün olduğunca hiç bir forma doğru şeyler yazmıyorum.

Görünen o ki adamlar rahat rahat eve girmiş, aklını almış, kağıtları imzalatmış gitmiş. Adamlara bişey yapabilceğini sanmıyorum ama umarım en ucuz şekilde atlatırsın olayı.

saolasın konu 1 ay hort olayı hallettim gibibende ilk başta suçlu olduğumu kabul ettim ama karşıma çıkan insanın bana kötülük yapacak bir
    imajı yoktu ve herhangibir şey almıyacaktım sadece meraktan dinleyecektim ama adam hemşeri ayağına yattı muhabbet ettik ve bir anlık dalgınlık ile
    imzalayıverdimama sonuçta güzel bir tecrübe oldu belki arkadaşlara da yardımcı olur zaman içinde

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Heyecanla takip ediyorum.

Bu kadar heyecan bana fazla geldi devamı olmaz inşallah ama adamların aleti geri vermeyi düşünmüyorum anca kapıma gelicekler o zaman belki

quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

Bende bağcılar da oturuyorum O gittiğin yerin tarifini verde bizde bir baskın yapalım

baskın konusunda şaka yapıyorsun heralde ama sözleşmenin aslı bende üzerinde adresleri yazıyor

1. adres bağcılar merkez mahellesi istanbul cad3 sok no.1

diğeri ise esenlerde

isim olarak da alev alışveriş merkezi olarak geçiyor bilginize

alışveriş merkezi diye aldanmayın sadece bir ofise girdim ben öyle dükkan filan yoktu yani

• geçmiş olsun . en azından daha fazla paralar kaybetmemişsin ama sana iyi bir ders olmuştur bu seni daha büyük para kayılarından korur
  • Sen aslında eceline susamışsın.
    yanında elemanlar olmadan, aletsiz edevatsız oralara gidilmez.
    oraya gidersen başına her türlü şey gelebilir.
    eğer o kapı kapansaydı halin çok vahim olabilirdi.
    Allah korumuş seni.

okuyan herkese tavsiyem bu tarz yerlere yalnız ve boş gitmemeleri...
  • çok güzel yazmışsın bi çırpıda okudum hepsini :) başına gelenlere üzüldüm, umarım buradan okuyan arkadaşlara da ders olur, zaman kötü gerçekten, artık kapıya kadar gelip bunu da çok normal birşeymiş gibi yapıyorlar.. dikkat etmek gerek.. paylaşımın için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

geçmiş olsun . en azından daha fazla paralar kaybetmemişsin ama sana iyi bir ders olmuştur bu seni daha büyük para kayılarından korur

saol dostum aslında hiç para kaybetmedim hatta kapora parasını bile aldım üstelik adamların geri istediği tost makinesini vermeyi bile düşünmüyorum

sözleşme bende

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Sen aslında eceline susamışsın.
    yanında elemanlar olmadan, aletsiz edevatsız oralara gidilmez.
    oraya gidersen başına her türlü şey gelebilir.
    eğer o kapı kapansaydı halin çok vahim olabilirdi.
    Allah korumuş seni.

okuyan herkese tavsiyem bu tarz yerlere yalnız ve boş gitmemeleri...

haklısın dostum oradan firar etmesem olacakları düşünemiyorum bile dediğin gibi okuyan herkese ders olur inşallah

quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

çok güzel yazmışsın bi çırpıda okudum hepsini :) başına gelenlere üzüldüm, umarım buradan okuyan arkadaşlara da ders olur, zaman kötü gerçekten, artık kapıya kadar gelip bunu da çok normal birşeymiş gibi yapıyorlar.. dikkat etmek gerek.. paylaşımın için teşekkürler

ben teşekkür ederim arkadaşım amacım düştüğüm durumdan kurtulmak ve okuyanların genel olarak bu işlerden bir ders çıkarmasıydı dediğin gibi zaman kötü
    insanlar kötü masum rolüne yatan insanlara pek inanmamak gerekiyor bu devirde

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
    quote:

Orijinalden alıntı: goukiwins

bende hepsini okuudm öncelikle büyük geçmiş olsun dostum. en iyisini yapmışssın adamlarla ugrasmaya degmez. allahından bulsunlar. ancak en uyuz oldudum nokta adamlar resmen polislerle ortak çalışıyolar arkadaş. hani nerde ettikleri yeminler

saol dostum uğraşsaydım benim için büyük bir zaman kaybı olacaktı ve avukat olduğu halde beni tehtid eden kişilerle karşı karşıya gelmek istemedim

quote:

Orijinalden alıntı: SeZa®

Sen babamdan safmısın

devir kötü valla, dostum demediğin kişilere güvenmemek lazım biraz da içimizdeki iyiliği köreltmek lazım

quote:

Orijinalden alıntı: Bunnymn

Valla kardeşim yazının tamamını dikkatlice okudum. Başına gelenlere ne kadar üzülmüş olsam da olayın tüm sorumluluğu ve hatası sende.

saolasın konu 1 ay hort olayı hallettim gibibende ilk başta suçlu olduğumu kabul ettim ama karşıma çıkan insanın bana kötülük yapacak bir
    imajı yoktu ve herhangibir şey almıyacaktım sadece meraktan dinleyecektim ama adam hemşeri ayağına yattı muhabbet ettik ve bir anlık dalgınlık ile
    imzalayıverdimama sonuçta güzel bir tecrübe oldu belki arkadaşlara da yardımcı olur zaman içinde

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Heyecanla takip ediyorum.

Bu kadar heyecan bana fazla geldi devamı olmaz inşallah ama adamların aleti geri vermeyi düşünmüyorum anca kapıma gelicekler o zaman belki

quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

Bende bağcılar da oturuyorum O gittiğin yerin tarifini verde bizde bir baskın yapalım

baskın konusunda şaka yapıyorsun heralde ama sözleşmenin aslı bende üzerinde adresleri yazıyor

1. adres bağcılar merkez mahellesi istanbul cad3 sok no.1

diğeri ise esenlerde

isim olarak da alev alışveriş merkezi olarak geçiyor bilginize

alışveriş merkezi diye aldanmayın sadece bir ofise girdim ben öyle dükkan filan yoktu yani

Yarın bir baskın yapalım arkadaşlarla :-) Abartmayalım adamların işi bu :-) Ama bi bakarız arkadaşlarla kafayı bulup bir ara sarhoş ayağına yatıp musallat oluruz :-)

• oha , süper bu
  • öncelikle geçmiş olsun. bu çok güzel bir soygun yöntemidir. elinizden bir takım para alınır. sizden onu alamamışlar ama imza attırmışlar.

baştan da muhabbeti seninle koyulaştırmış ev sizin mi değil mi öğrenci misin nesin ? ne kadar dolandırabileceğini anlamış olmuş..

ev senin üzerine mesela o an evi bile satmış olabilirsin yani ruhun duymaz.. biraz uyanık olun kardeşim ya.. siz biz bu durumlara kanarsak yaşı büyük insanlar ne yapsın. sen uyanık olacaksın büyüklerini de aydınlatacaksın..

bu sana ders olsun umarım daha büyük sorunlarla karşılaşmazsın.. öyle adamları değil içeri almak kapı açmam ben.. yok hediye kazandınız yok bilmem ne kazandınız ya git işine be kardeşim diyeceksin. buna mecbursun.. diyemiyorsan dolandırılmaya her an müsayitsin..

tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankys

öncelikle geçmiş olsun. bu çok güzel bir soygun yöntemidir. elinizden bir takım para alınır. sizden onu alamamışlar ama imza attırmışlar.

baştan da muhabbeti seninle koyulaştırmış ev sizin mi değil mi öğrenci misin nesin ? ne kadar dolandırabileceğini anlamış olmuş..

ev senin üzerine mesela o an evi bile satmış olabilirsin yani ruhun duymaz.. biraz uyanık olun kardeşim ya.. siz biz bu durumlara kanarsak yaşı büyük insanlar ne yapsın. sen uyanık olacaksın büyüklerini de aydınlatacaksın..

bu sana ders olsun umarım daha büyük sorunlarla karşılaşmazsın.. öyle adamları değil içeri almak kapı açmam ben.. yok hediye kazandınız yok bilmem ne kazandınız ya git işine be kardeşim diyeceksin. buna mecbursun.. diyemiyorsan dolandırılmaya her an müsayitsin..

tekrar geçmiş olsun.

saolasın ya unutmuşum ben bu konuyu
    dediğiniz gibi en önemlisi ders oldu ve gerekliydi, imzanın önemi biliyordum ama karşıma hiç gelmemişti...
    sonuç olarak bana verdikleri alet bende, param da bende...

tekrar saolun

• olay kapanmış gözün aydın geçmiş olsun diyorum.. sonra ki mesajlarda görmüş oldum.

ilk yazdığın hüzünlü konuyu da esprili yazmışsın.. hele öteki koca kapılı hana gidişin ayrı muamma.. film senaryosu gibi okudum sıkılmadan :)

yalnız oraya tek başına gitmek iyi cesaret..

ama verdiğin 20 lira kaporayı bile geri alman beni sevindirdi...

herkes bu soygunculara karşı uyanık olsun.. ve kesinlikle bilmediğiniz kağıtlara imza atmayın. hele boş kağıtlara kesinlikle imza atmayın. ve kimseye kefil olmayın babanız da olsa :)
  • benim yengemın annesine de yapmışlardı. kadıncağız 80 yaşında filan zaten. Gelmişler Seda sayanın programından gelıyoruz tencere tava kazandınız filan diye getirmişler çatal bıcka seti vb. teslim aldığınıza dair surayada imza atın demişler okuması filan yok parmak bastırmışlar. daha sonra 2 milyarlık borç kağıdı gelmiş eve kadın kalp hastasıydı kalp krizi geçirip ölmüştü...

4-5 sene olmuştur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Kruspe -- 18 Şubat 2011; 15:26:58 >
  • ee ne olmuş beyler adam ne kadar ödemiş
  • Geçmiş olsun hocam, oltayla oynayayım derken oltaya yakalanmışsın hem de göz göre göre:)

Hak yerde kalmaz yerini bulur elbet..

quote:

Orijinalden alıntı: Richard Kruspe

benim yengemın annesine de yapmışlardı. kadıncağız 80 yaşında filan zaten. Gelmişler Seda sayanın programından gelıyoruz tencere tava kazandınız filan diye getirmişler çatal bıcka seti vb. teslim aldığınıza dair surayada imza atın demişler okuması filan yok parmak bastırmışlar. daha sonra 2 milyarlık borç kağıdı gelmiş eve kadın kalp hastasıydı kalp krizi geçirip ölmüştü...

4-5 sene olmuştur...

Vah teyzecim ya yazık olmuş, Allah rahmet eylesin

• tost makinasını verdin mi dostum geri
  • Aynısı bi ara annemle babamın başına gelmişti. O zamanlar bu dolandırcılar yeni çıkmıştı. Evde ben annem babam vardık. Annem ve babam saf ve pısırıktır. Adam geldi. İşte 2 alet sattı (tam hatırlamıyom) . Sonra gitti. 1 ay sonra başka bir adam kapımıza geldi. Taksidi almak istiyorum dedi. O sırada sağolsun karşı komşumuz hemen kapıyı açtı adam bağırdı çağırdı. Sonrabi baktım adam babamla birşey konuştu ve aynı senin olaydaki gibi hemşeriyiz dedi . Sonra karşı omşumuz birşeyler demişti adama gerçi hallolmadı galba tam hatırlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.