Şimdi Ara

İlk defa dolandırıldım karışık duygular içersindeyim:( :/ :)...(halloldu^^1 aylık hort) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
4
Favori
7.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar olay bugün hallodu...nereden başlasam diye düşünüyorum günün en başından anlatayım merak edenler vardır belki.

3 hafta önce abim askerden gelmişti ben onun telefonunu kullanıyordum gelince telefonunu geri aldı bana da eski bozuk telefon kaldı, ara sıra kendiliğinden
    kapanıyordu arayanlar ulaşamıyordu.Bu ürünü aldığım adamların bana bu ayın 1 inde ulaşması gerekiyordu imzaladığım senet ellerinde idi ve 5 taksit
    vardı ama telefonumun kapalı olması dolayısıyla galiba ulaşamadılar ve apartman otomatları bozuk olduğu için kapıma gelemediler...

Bugün saat 14.00 civarında telefonum açık iken beni aradılar 'alo .ç..ç mert...'dedi inceltilmiş bir ses tonuyla dedi , ben sadece ismimi verdiğim ve
    paralarını almaları için ulaşması zorunda oldukları için daha ilk söylediğinde onların olduğunu anlamıştım ki kimse bana ..ç.. mert diye hitap etmezdi...
    evet benim dedim sonrasında 'bize 180 tl borcunuz bulunmaktadır sizi aradık ulaşamadık bugün saat 17.00 a kadar ödemeniz gerekmektedir yoksa
    faize binecek borcunuz' dedi bende istifimi bozmadan 'aa ürün neydi' dedim oda' tost makinesi' dedi 'hmm' dedim ve ' ne zaman almışım bu ürünü '
    diye sordum oda ' 5. ayın 5 inde ' dedi ve bir anda umut ışıklarını gördüm ben ürünü 5. ayın 7 sinde tüketici haklarına şikayet etmiştim yani adamlar
    senet tarihini bir kaç ay öncesine almamışlardı ve bu durum benim haklı olduğumu gösterirdi bana şuan o senetin fotokopisi lazımdı ve bunu tüketici
    haklarına verdiğim taktirde olay çözümlenecekti...ve adamların dükkanına gitmeye kara verdim fotokopiyi almalıydım ve adresi istedim bağcılar
    son durağa gel ben seni oradan alırım dedi ve yola çıktım...

mecidiyeköy metrobüs ile aktarma yaparak bağcılara gittim ve adamı aradım
    -ürün pazarlama şirketi mi
    -evet
    -dükkanınıza nereden ulaşabilrim?
    -beyefendi bağcılar tramvay son durağa gelin ben size tarih ederim
    -zaten son duraktayım
    -tamam ben sizi şimdi alırım' dedi.
    tabi benim içimi tuhaf duygular kapladı bir anda ya adamlar dükkanla alakasız bir yere götürüp kapıyı üstüme kilitleseler , ya üstüme 4-5 kişi gelip daha kötü
    şeyleri zorla yaptırmaya çalışsalar diye düşündüm ve bir kaç polis ile konuşmaya kara verdim orada da tramvay son durağında özel güvenlik ekiplerini gördüm
    ve yanlarına gittim
    pardon polis merkezi nerede acaba?
    hemen 100 metre sol tarafta dedi ve buradaki olayı fazla büyütmememi sağladı
    ardından telefon çaldı neredesiniz? tramvayın son durağındayım dedim ve beni telefonla konuştuğumu görecek ki dümdüz ileri gel dedi ve elimi görüyor
    musun dedi ve adam el sallıyordu ben de evet dedim ve gel buradayız dedi.adama doğru yola çıktım ama ben oraya vardığımda çoktan adam gitmişti
    sadece bir yere girdiğini görmüştüm ve oraya geldiğimde bir anlık duraklama yaşadım' koskoca tank gibi en az 3 katlı çelik zırhlı kapı' hani vardıya
    okuyomm ben yaaa olayı oradaki kapıyı kırmaya çalışıyorlardı bu ondan daha büyüktü ve işlerin iyi gitmeyeceği anlamına geliyordu noluyo lan dedim
    ister istemez. ve üst katlara doğru yola çıktım.

üst kata geldiğimde 6-7 tane hayvani kapı ve birisi de kırılmış ve onarılmış bir hale karşıma çıkmıştı adam yoktu sağ baktım yok sol baktım yok en sonunda en son
    kapıdan çıktı ve gel dedi.be gittim önce ismin ne dedi el sıkıştık mustafa dedim aa benim de adım mustafa dedi adaş çıktık bu kodumunun çocuğuyla.
    sonra ...
    -bize 180 tllik borcunuz var.
    -hmm yani 20 milyon kaparo parası alınmış mı dedim( biraz suyuna gitmek istiyordum)
    -evet burada düşmüşler dedi
    -tamam sözleşmeyi görebilirmiyim?
    -al bak ( ve tarihe baktım 5. ayın 5i ve 2010 adamlar önce bir tarih yazmamışlardı ve buradan fotokopiyi alırsam hiç bir sorunum kalmayacaktı ve
    30tl lik halde 6 taksitim duruyordu)
    -şu sözleşmenin fotokopisini alabilir miyim?
    -(adam kızmıştı) sen buraya niye geldin?
    -şuan param yok ve sözleşme fotokopisini alayım bir de banka numarası 2 gün sonra yatıracağım.
    -kardeşim ben sana telefonda verecektim sen dedin yok oraya geleyim vereyim.
    -tamam 2 gün faizi neyse onuda veririm ben öğrenciyim 2 gün sonra param yatacak dedim.
    -alla alla dedi( ve kızgın bi halde başını öne aldı ve saçlarını karıştırdı)senin senetin burada diye bağırdı(ve oradaki başka bir adama kapıyı kapatmasını söyledi.)
    ve kapı kapanınca sıçtık dedim dışardaki kapıyı hatırladım resmen bir tank yavrusu idi ve onun kapanması haline bir şeyleri yiyeceğimiz anlamına geliyordu.
    biraz alttan alayım deim
    -abi ben senin paranı verecem sen banka numarasını ver 2 gün sonra yatıracam dedim tekrar sen sonuçta 180 tl lik paranı alacaksın dedim.
    -adam iyice kızmıştı hatta sen gel beraber benle bankaya kadar sözleşmeni yatırtalım dedim
    -olmaz dedi ve arayacaksan buradan ara para yatsın para yatsın ben sana veririm dedi.
    ve bu durumda yapacak hiçbir şeyim yoktu yavaştan yavaştan dışardaki kapı kapanmadan bir kaçış yolu bulayım dedim.
    -tamam abicim o zaman dedim kapıya doğru yöneldim gel beraber paranı yatıralım dedim adam bana şaşkın bir ifade ile bakarken ben kapıyı açtım ve depara kalktım
    ....
    bilmiyorum ama koşuyordum yani baya baya 100 metrelik bir halim vardı ve konuştuğum özel güvenliklere gidiyordum. biraz arkama bakayım dedim.
    aman allahım arkamdan bir sürü beni kovalıyorlar ve bu hızla çok geçmeden özel güvenliğin yanına gittim ve soluklanıp olayı anlatmaya fırsat kalmadan
    çatt sert bir tokat darbesi küt bir daha bir tokat darbesi ve tam kafa atıyordu ki kafamı öne eğdim adamın burnu gitti ama kanama yoktu.
    özel güvenliğin arkasına geçtim abi polis lazım dedim der demez adam yakamdan tuttu sen gel şuraya dedi ve kesinlikle gitmemeliydim kendimi zorladım ve
    sert bir tepkiyle adamın yakamdaki elini alıp savurdum adam delirmiş bir vaziyetteydi sonra yeniden özel güvenliğe polis lazım dedim 155 i ara dedi
    adam yine geldi çekti beni ben özel güvenliğe güvenirken adamın zorlaması ile onlar bir anlık dalgınlıkla bir şey yapmadı ve tamam çık buradan dedi yine
    adamın çekmesine sert bir tepki koydum ve çıkmadım 155 i aradım.
    -alo polis merkezi mi?
    -evet
    -şuan zorla bir şey yaptırıyolar filan derken olayın heyecanı ile bir şeyler geveledim
    -beyfendi sesinizden bir şey anlaşılmıyor kavga mı var?
    -evet dedim
    -kimin arasında oldu sizin ilginiz nedir siz mi içindeydiniz? dedi
    -evet dedim
    -adresi aldı ve tamam dedi
    ben orada köşede beklemeye koyuldum etrafta bir anlık kalabalıklaşmıştı tip tip bakıyorlardı bende bir şey yoktu ama herkesin için itilip tokat yemiştim
    ve bir anlık bir şey ile tepki verememiştim
    oradaki özel güvenlik olayı sordu ve anlattım siz her şeyi gördünüz şahit olurmusunuz? dedim ve adamlar biz özel güvenliğiz sivil olaya şahitlik
    yapamayız dedi( işte türkeye...özel güvenliği zorla adamlarla aramıza almıştım ve adamlar şahitlik yapamayız dedi)
    uzun bir bekleyişten sonra tam tekrar 155 i aramıştım ki polis aracı geldi ve tamam geldiler deyip kapattım.

araçtaki polisler etrafa bakınırken ben yanlarına gittim ben aramıştım dedim adam park edecek bir yer arıyordu yanındaki ise araçtan çıkıyordu
    buyrun nasıl gelişti olay dedi ben bir çek imzaladım bunu şikayetini de yaptım ben fotokopiyi istedim vermediler ve darp ettiler dedim.
    aracı kullanan polis hala park edecek bir yer arıyordu ve ben polis yanımda olmasına karşın dışarda kendimi güvenli hissetmiyordum ve araca geçebilirmiyiz dedim
    o da olur dedi ve aracın içinde olayı tekrar anlattım oda hangi dükkan dedi ve yerini tarif ettim şikayetimi de yaptım ama sözleşmenin fotokopisini vermediler
    dedim bunu vermek zorundalar dedim ve yeri gösterdim oraya doğru yola çıktık şirket ismini de sordum vermediler dedim araçtayken ve başbakanlıktan şirket
    ismini soruyorlar dedim adam bir anda ciddiyete büründü ve kibarca aa nasıl başbakanlık dedi ve bende tanıdık var dedim halbuki başbakanlık danışma
    hattını aramıştım artık tüketici haklarıyla onlar ilgileniyorlardı ve olay bundan ibaretti sonra polis bu şerefsizler böyle dedi bana destek çıkıyordu

ve o dev kapının önüne geldik araçtan indim ve polisle beraber içeri girdik üst kata çıktık ve girdiğim son kapının önüne geldik kapı kapalıydı ama
    zile uzun uzun bastık sonra tokmağınla vurduk ses seda yok idi halbuki 5-10 dakika önce içerdeydim... üst kattan çocuklar indi 7-8 yaşlarında idiler
    onlar yok çıktı dediler nereye gittiler dedi polis ,bilmiyoruz çıktılar dedi ufak veletler ve ardından genel ev sahibi gibi bir karı indi 60-70 yaşlarında mavi gözlü
    biraz endişeli bir hali vardı polis siz burada mı çalışıyordunuz dedi biz üst kata misafirliğe geldik bu evin sahibi çıktı dedi ve ufak veletler sanki tembih almışçasına
    çıktı onlar dedi ve polis siz bu yaşınızla fazla konuşmayın diye azarladı ve o yaşlı karı onları oradan kovaladı sende bunların telefonu varmıydı dedi ve aa dedim
    aklıma gelmişti o an var dedim ve aradım polise verdim kapalı dedi nasıl 2 dakika da kapandıysa diye mırıldandı o 2. katın basamaklarına geldik ki yukardan
    iki tane 17-19 yaşlarında afet gibi kız indi biri sarışın biri siyah saçlı saçlar yapılmış bakımları tam üstlerine body giymişler göğüsler fora haline altlarında da
    düz bir eşofman vardı ki göt möt her şey meydanda idi ama kızlar buralara yakışmayacak kadar güzellerdi ve ilk gördüğümden itibaren kızlara hiç bakmadım
    kızlar acayip bir şekilde bizleri süzüyorlar idi onlarda yok onlar çıktılar dedi ve koca karı ile üst kata çıktılar. biz tam aşa inecektik ki ve o adam geldi
    sözleşmeyi vermeyen kapıyı kapattıran adam adam iri yapılı idi 100 kilo civarı 1.84 boylarında idi ve gelir gelmez benim üzerime yürüdü ve polis araya girdi sakın haa
    ben buradayken bir şey yapayım deme dedi.ve gelin benle karakola dedi araca bindik arka koltuğa ilk adam bindi sonra polis ardından ben bindim ön koltuk boş kalmıştı.

karakola gittik ve polis adama sen şuraya otur dedi beni de sen biraz uzağa diyerekten 5-6 metre ilerisini işaret etti oraya oturdum ve kapıdaki yazı işleri ile ilgilenen
    adama doğru gitti polis darp olayı için sevk lazım dedi oradaki yazı yazan memura ve kulağına doğru eğildi benim başbakanlık muhabbetimi söyledi
    sonra geldi kimliğimi aldı ve oradaki adam verdi.
    polis karakoluna girince içim huzur dolmuştu bacakları açıp gayet kayıcı bir tiple oturuyordum hiç bir endişem yoktu ve yazı yazan polise bakıyordum ama arada sırada
    o 5-6 metre yanımdaki hırbo bana bakıyordu ben tabi hiç aldırış etmedim ve en son elini gösterdi ve 2-3 metre yanıma geldi gel vazgeçelim dedi
    bende bana vurdun abi iş benden çıktı artık başbakanlıktan bekliyorlar dedim ve adam alla alla benim de tanıdığım müdür başbakanlıktan bekliyorlarmış dedi ve o sıra
    yaklaşma diye adamı uyardı adam yine geri gitti ve polis gel dedi yanıma başka şişman bir polis geldi ve beraber 100 metre yandaki sağlık ocağına gittik
    tabi saat 4.30 civarı idi ve 4 ü geçtiği için alamıyacağını söyledi tekrar geri gittik ve bu sefer hastaneye yazdılar
    hastaneye benimle birlikte araca kelepçeli çocuk bindi ve beraber yola çıktık polis çocuğa aslında tüm suç babanın dedi çocukta üzgün bir şekilde evet dedi
    askerliğin gelmemiş baban polisi aramış dedi...evet abi dedi çocuk... üstünde de eroin varmış diye söyledi polis ve çocuk abi 1 gram bile değildi dedi ve
    ne içersiniz bunu siye kızdı polis çocuk bir şey diyemedi yani çocuğun babası bilerek polisi aramış ve üstünde eroin olduğu bir anda çocuğu yakalanmış...

hastaneye gittik oradan şuraya mühür şuraya mühür uğraştık sonra bir odaya girdim ve kafamı yan şekilde ayarlayan bir doktor sayesinde bir şey çekti
    (röntgen mi bilmiyorum) ve sonuçlar ana bilgisayarda çıktı dedi ve ilk mühürün yerine gittik oradan bilgisayardan çıktıyı verdiler tekrar polis karakoluna doğru yola çıktık.

oraya gittiğimde adam hala oturuyordu orada ve ben yine aynı yere oturdum adamın telefonu çaldı ve konuşmaya başladılar tabi ben uzulca dinlemeye koyuldum
    evet abi dedi yanımdaki adam bir şeyler dinledi öğrenciymiş dedi yine bir şeyler dinledi bilmiyorum bi dedi(galiba başbakanlık olayını sordu) ve sözleşme
    masada duruyor dedi ve kapattı.ben bir anda sözleşmeyi alıp yırtarlarsa diye düşündüm başbakanlık olayı yalan olacaktıpolis karakolunda babamın evi gibi geziyordum
    ve ilk konuştuğum polis memurunun yanına gittim heeh dedi tam ben seni çağıracaktım dedi bak buraya darp olayını yazdım senin için dedi ve ben okumaya başladım
    adamın yazısı kötü idi ve daha önceden yazmadığı belli oluyordu başbakanlıktan mı nedir adam bana bir sayfa şey yazmıştı oraya gidiş nedenini söyledim
    abi adam az önce telefonla konuştu sözleşmenin yerini söyledi onu alırlarsa dayanağım kalmaz dedi o da biz burada sadece senin darp olayın ile
    ilgileniyoruz sözleşme ile tüketici hakları ilgilenir dedi ve iyice okuyup oradaki tutanağı imzaladım
    ve tekrardan aynı yere oturdum o sıra telefonum çaldı bilmediğim bir numara idi ve açtım.
    -alo mustafa mert ile mi görüşüyorum
    -evet siz kimsiniz?
    -ben sizin ürün aldığınız şirketin avukatıyım
    -buyrun dedim
    -kardeşim siz vaz geçin bu olaydan ürünü verin sözleşmeyi iptal edelim hem siz uğraşmazsınız hem biz dedi
    -olay benden çıktı artık başbakanlık şirket ismini istiyor dedim
    -nasıl şirket ismi kiminle konuştunuz?
    -benim tanıdığım vardı şimdi sadece şirket ismini istiyorlar dedim gelip orayı kontrol edecekler diye ekledim
    -biz aldığımız ürünlerden vergimizi veriyoruz dedi bizim bir eksikliğimiz yok dedi
    -bende bir ürünü normal fiyatından 3-4 katı ile satmak yasak biliyor musunuz dedim
    -adam bir an durakladı ama evet ama o bir tost makinesi için uygulanmaz dedi
    -ve bitirici hamleyi yaptım ama o tost makinesinden yüzlerce satılmış ise ne olucak dedim.
    -adam bir an durakladı ve kızdı gel kardeşim vaz geç bu işten bizi uğraştırma hem sende uğraşmamış olursun dedi
    sen kasım ayındaki adamlara ne olduğunu bilmiyorsun dedi( resmen beni tehtid ediyordu ve dediğine göre avukattı)
    bu işin çok uzun yolu var dedi hem biz uğraşmayalım hem sen uğraşma gel makineyi getir biz sözleşmeyi verelim dedi bir şey olmasını istemezsin dedi
    kızgın bir halde

benim önümde iki seçenek kalmıştı ya kabul edecektim yada olmaz kardeşim deyip bu insanlarla işi sonuna kadar götürecektim ben vaz geçmeyi tercih ettimsonuna kadar gitsem bile bu adamlara bir şey olacağı yok gibiydi mahkemelere çıkacaktım ve adamın siciline sadece
    darp olayını yazacaklardı... telefondaki adama ya bundan sonra güvenliğim ne olucak dedim? adam bu sefer beni savunucu bir halde ben senin arkandayım
    kimse bir şey yapamaz sana dedi ve bana tokat atan adamı arayıp özür dileteceğini söyledi tamam dedim beni içerden bekliyorlar dedim kapatıyorum dedim
    umarım verdiğin sözde durursun dedi ve telefonu yüzüne kapattım.

karakoldaki başka bir odaya girdim ve masada benim imzaladığım tutanak vardı masa başında ukela benim başbakanlık ile bağlantımı duymamış bir polis vardı
    tutanağı imzalamışsın devam edeceksen hakim karşısına çıkacaksın dedi bende beni az önce tehtit ettiler ve devam edersem güvenliğim tehlikeye girebilir dedim
    polis bana 'napalım' dedi ya 'biz senin eve kadar gelip yatağına mı yatıralım' dedi nasıl dedim o ilk görüştüğüm polis ile konuşabilir miyim dedim onlar
    çıktı dedi ve tekrar o sorguyu yaşadım kendimde
    devam mı tamam mı?
    iyi o zaman dedim( bu ülkedeki adalet sistemine lanet etmiştim) ve tutanağın arkasına şikayetimden vaz geçmişimdir diye yazı yazdım imzaladım
    adam ben sana iyilik te yapayım dedi ve o adamı tekrar karşıma getirdi adam geldiğinde benden özür diledi ve tam telefonu aldı ki eline arkadaki camdan birine işaret
    etti 'hüseyin sözleşmeyi getirr' arkamı bir döndüm adamlar beni oradan dinliyormuş ve o an anladım ki bu polislerle bir yakınlıkları var açmışlar camı sonuna
    kadar kafalar içerde beni dinliyorlar adam camdan uzattı sözleşmeyi ve sözleşmenin aslını bana verdi arkasında olan diğer kağıdı da ona verdi
    tamam iş halloldu mu diye sordu bana
    bende ben 20 tl vermiştim dedim(maksat pislik olsun) onuda alayım dedim
    ve adam istemeye istemeye elini cebine attı ve bana 20tl yi verdi
    ve tekrar özür diliyor musun dedim evet özür dilerim dedi ve sırıttı peki neden bana vurdun dedim bir anda gaza gelmiştim polis atıldı hemen burada soruları ben sorarım diyeolay bitmiştir dedi ve dışarı doğru yola çıktım
    karşımda camdan bizi dinleyen iki adam vardı
    -ufak ve masun görünüşlü adam ben az önce arayan avukatın yardımcısıyım dedi
    -ben iş halloldu dedim
    -sözleşme varmış siz bunu ödemek ile yükümlü idiniz dedi
    -bende evet ama şikayetimi yapmıştım ama bana fotokopiyi vermediler dedim
    -aa o zaman siz şikayeti yaptıysanız haklısınız gelmenize gerek yoktu dedi nazik bir şekilde
    -aradılar geldim dedim ben şikayeti yaptım ama parayı verenlerde garanti vardır diye ekledim
    -olmaz mı bir milyar veren bile var dedi( işte türkiyenin acı hali)
    ve biz muhabbet ederken içerden o adam çıktı ve karşıma gelince inşallah ürünümüzü getirir artık diye polis memuruna söyledi
    az önce konuştuğum adam beraber gideriz ama artık yol masrafını karşılarsın dedi yani benden arabaya binmemi ve benzin parasını vermemi istiyordu
    zaattt dedim adama sizin arabanıza binmem dedim adamda bir şey olmaz baskı filan olmaz dedi artık ve ben yine ret ettim
    ve artık berabercene karakoldan çıktık ve yürüyorduk.
    o sıralar kendime bir güç gelmiş idi göbek yok olmuş ve göğüslerim iyice kabarmış hissediyordum adamlarla beraber yürümeye çekinmedim
    ürünü ne yapıcaz dedi odasından kaçtığım adam tamam ben getiririm dedim
    beni çok zarar soktun kardeş dedi sözleşme bana bağlıydı ve parasını alamıyacağım dedi
    napalım öğrenci adama bu yapılmaz dedim
    birde üstüne benden 20 tl aldın dedi allahından bulsunlar deyip almayabilirdin dedi ve güldük o da biliyordu **** olduğunu...
    benim gideceğim tramvay son durak hattına geldik tekrar nasıl yapıcaz diyordu bu tost makinası işini
    ben yarın getiririm dedim bendeki tutanaktaki bir numaraya bakmamı istedi
    sözleşme no:H 776 yazıyordu yandaki adam senin ürünün diye atıldı tamam yarın gelirsin bana verirsin dedi vermezsen mahkemeye veririm dedi
    bende tamam dedim ve tramvaya binip evime geri döndüm.....

duşumu aldım kahvemi yaptım bu entryi girdim

olayda bir sex yoktu o kadaroradaki kızlara içim gitmedi değil ama benim götte sağlam çıkmıştı işin içinden

özet:kapıdan bir ürün almayın/her yere imzanızı atmayın/ eğer bir ürünü sevmezseniz ve iade etmek isterseniz karşınızdaki kişi almaya mehilli
    değilse tüketici haklarına şikayet edin bu şikayet 7 gün içerisinde olmak zorundadır aksi halde ürünü iade edemezsiniz, bu durumda sözleşme tarihi büyük
    öneme sahip oluyor ki çoğu kişi sözleşme tarihine dikkat etmediğinden ve satıcı tarafından sözleşme 2-3 ay önce bir tarihe alındığından şikayetin bir geçerliliği kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 22 Mart 2013; 13:24:41 >

• Geçmiş olsun abicim.
  • vay anasını okudum hepsini. 2 sezon 20 şer bölüm dizi çıkar bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrbanBoy

Geçmiş olsun abicim.

saol kardeş ibretlik bir paylaşım

quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

vay anasını okudum hepsini. 2 sezon 20 şer bölüm dizi çıkar bundan

evet baya uzun oldu ama arkadaşların dediği gibi güzel bir tecrübe edindim

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: UrbanBoy

Geçmiş olsun abicim.

saol kardeş ibretlik bir paylaşım

quote:

vay anasını okudum hepsini. 2 sezon 20 şer bölüm dizi çıkar bundan

evet baya uzun oldu ama arkadaşların dediği gibi güzel bir tecrübe edindim

Aynen ben de yazılarını baştan sona okudum, çok sürükleyiciydi
    -The Adventures of Swiss Scientist-

• Mesajım bulunsunmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Mesajım bulunsunmu?

Eh,hadi bulunsun bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo

yazının hepsini okudum büyük geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Mesajım bulunsunmu?

özetleri oku yeter, bilindikte olsa tecrübe değerinde.

quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

quote:

Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo

yazının hepsini okudum büyük geçmiş olsun

eywallah dostum.

işin garip tarafı adamlar sözleşmeyi vermeden önce benim tüketici haklarına şikayet ettiğimi bilmiyorlardı ve polise gidip şikayet etmem
    ve başbakanlığı aramam büzüklerini hissetmelerine yeterli olmuştu
    ayrıca şuan sözleşme elimde ve orada tüketici bu kısma kendi el yazısıyla ismini soyadını ve günün tarihini yazdıktan sonra imza edecektir
    yazıyor demekki önceden bir uyarı gelmiş ki böyle bir şey yazma gereği duymuşlar
    ben oraya sadece imza attım belki de ondan vermek istemedi sözleşme fotokopisini

ayrıca gözlüğü olmayana gözlük olana da bir numara büyük gözlük benden hediye

• banada aynısı oldu ama durumu farklıydı bir şirketten geldiler iki kişiydiler biri kız biri erkekdi işte mutfak aletleri felan tanıtıyoruz dediler ben baştan istemiyorum dedim ama ısrar ettiler hele bir bakın felan özellikle o kız deyince kıramadım eve davet ettim neyse işte mutfak aletleri broşürünü verdiler elime baktım felan erkek olan tek yaşıyorsunuz sanırım felan dedi bende evet öyle dedim en sevdiğiniz yiyecekler ne felan dedi kızartma türlerini severim dedim kız olanda size o zaman bir fritöz verelim dediler o zamanki parayla pazarlık yapmadan (80 tl idi sanırım 4 sene onceydi) verdim fritözü ise arabalarından çıkıp getirdiler onlar 80 tlyi aldı gitti bende fritözle kaldım üzerinde bystar marka yazıyordu yani çakma olduğu belliydi ama buna rağmen 3 sene kullandım iyi dayandı meret

• deseydin adama sen o 2 kizi ayarla degil sikayet 100 lira helalinden deseydin.
  • Halletmene sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

banada aynısı oldu ama durumu farklıydı bir şirketten geldiler iki kişiydiler biri kız biri erkekdi işte mutfak aletleri felan tanıtıyoruz dediler ben baştan istemiyorum dedim ama ısrar ettiler hele bir bakın felan özellikle o kız deyince kıramadım eve davet ettim neyse işte mutfak aletleri broşürünü verdiler elime baktım felan erkek olan tek yaşıyorsunuz sanırım felan dedi bende evet öyle dedim en sevdiğiniz yiyecekler ne felan dedi kızartma türlerini severim dedim kız olanda size o zaman bir fritöz verelim dediler o zamanki parayla pazarlık yapmadan (80 tl idi sanırım 4 sene onceydi) verdim fritözü ise arabalarından çıkıp getirdiler onlar 80 tlyi aldı gitti bende fritözle kaldım üzerinde bystar marka yazıyordu yani çakma olduğu belliydi ama buna rağmen 3 sene kullandım iyi dayandı meret

yani sizde benimki gibi ilk başta yoklara yatmışsınız ama içinizdeki iyilikten dolayı biraz ilgilenmişsiniz ve bir anda alıvermiş durumda olmuşsunuzbende yalan
    ataraktan kazıklama olayı da vardı allahtan sizde yokmuş ve 3 sene boyunca kullanmışsınız

quote:

Orijinalden alıntı: s.cans

deseydin adama sen o 2 kizi ayarla degil sikayet 100 lira helalinden deseydin.

yarın gidermiyim bilmiyorum ama o kızlar rahatlıkla çoğu erkeği sömürecek cinsten, bağzı durumlarda beyni kullanmak lazım

quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

Halletmene sevindim

saol dostum

• enteresan tarafı erkeklere tav olman. böyle durumlarda kızları yollarlar tava getirmek için. daha önceden aileden 1-2 kişi yüzünden ceremesini ben çektim, o yüzden bu tarz şeyler satmaya çalışanları, kredi kartı vermeye gelen dahil kovar gibi sert ve ters çıkıyorum
  • dostum icin rahat olsun 200 tl yi 2000 tl falan yapmazlar ama o 200 tl yi bir sekilde alirlar.ama nasil alamazlar dersen saten soy adini wermemissin imzada kiytirik diyon kapiya gelirlerse acma yada baskasi kapiya ciksin o ogrenciydi okullar kapandi gitti memleketine desin en fazla 3 kere gelirler sonra bir daha ugramazlar ama sen 1 ay sonra abim gelicek dedim diye tirsma adamlar saglammisin diye soru sorup ogrenmeye calismislar iki uc kere gelip eli bos donunce onlar diyecek vay anasina dolandirildik diye...)))
  • G. olsun
  • LAAAANNNN gerçekren başından geçtiyse birşey demiyorum uykulu gözlerele heycanlı heycanlı okudum vala
    Gerçektem geçmiş olsun .
  • Kol saati dedikleri zaman anlaman lazımdı :D Büyük geçmiş olsun. O kızları merak ettim ben şimdi 3. part var mı? :D
  • quote:

enteresan tarafı erkeklere tav olman. böyle durumlarda kızları yollarlar tava getirmek için. daha önceden aileden 1-2 kişi yüzünden ceremesini ben çektim, o yüzden bu tarz şeyler satmaya çalışanları, kredi kartı vermeye gelen dahil kovar gibi sert ve ters çıkıyorum

bildiğin iri yarı kıllı tiplerdi ama adam hemşeri çıkınca muhabbet edince bir anlık dalgınlıkla imzalayıvermiştim ayrıca karakol çıkışında kapıyı kapattıran adama sizde

hiç tekirdağlı çalışan var mı diye sordum bari bu yalan olmasın dedim adam güldü bendeki tüm elemenlar tekirdağlı dedi şarköy,keşan...

quote:

Orijinalden alıntı: kjj

dostum icin rahat olsun 200 tl yi 2000 tl falan yapmazlar ama o 200 tl yi bir sekilde alirlar.ama nasil alamazlar dersen saten soy adini wermemissin imzada kiytirik diyon kapiya gelirlerse acma yada baskasi kapiya ciksin o ogrenciydi okullar kapandi gitti memleketine desin en fazla 3 kere gelirler sonra bir daha ugramazlar ama sen 1 ay sonra abim gelicek dedim diye tirsma adamlar saglammisin diye soru sorup ogrenmeye calismislar iki uc kere gelip eli bos donunce onlar diyecek vay anasina dolandirildik diye...)))

saol dostum galiba part 1 i okudun part 2 de olay çözümlendi 1 aylık hort yaptım

quote:

Orijinalden alıntı: koray_mat

G. olsun

eywallah dostum

quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

LAAAANNNN gerçekren başından geçtiyse birşey demiyorum uykulu gözlerele heycanlı heycanlı okudum vala
    Gerçektem geçmiş olsun .

saol dostumhepsi gerçek ve deneyim dolu arasıra adranaline alışmadım da deyil yani

quote:

Orijinalden alıntı: stealth

Kol saati dedikleri zaman anlaman lazımdı :D Büyük geçmiş olsun. O kızları merak ettim ben şimdi 3. part var mı? :D

ya ben başında da biliyordum ama işte bir anlık dalgınlık ile yapıverdim.
    kızlar afet gibiydi ama bana göre erkeklere oyun oynayıp para kazandıran tiplerdi yani orada bulunduklarına göre... kolay kolay bir erkek reddedemez öyle kızları

part 3 olur mu bilemiyorum bende şimdi sözleşmenin aslı ve tost makinesi var ayriyetten kaporayı da aldım adamda sadece sözleşmenin arkasında
    aynı kağıt olur ya daha siyah fotokopisi gibi (ismini hatırlayamadım) karbon kağıdından fotokopisi çıkmış gibi işte bir tek o var eğer o yasal
    bir yükümlülük getirmiyorsa tost makinesini

vermek istemiyorum yani eğer haklıysam kazık atmak istiyorum bu şerefsizlere

• Hepsini okudum yorumsuz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.