Şimdi Ara

ilk defa ios kullanıcam lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacaktı .Ben ilk defa ios kullanmaya karar verdim ve 5s alacağım. fakat ios androidden çok farklı olduğunu söylüyorlar ve sağdan soldan saçma sapan şeyler söylüyorlar bana .sorularım biraz fazla olabilir dikkatli olun
    -ios telefondan android telefona mesaj atılabiliyormu ?
    -itunes tam olarak nedir?bilgisayarıma kurmam gerekiyormu?
    - 5s de ısınma oluyormu ?
    -arkası çok çabuk çiziliyor diyolar mesela tırnağımızın ucunu hafifçe sürtsek bile çizik oluşuyormu?
    - iphone kapalı bir kutu gibiymiş ama appstore'da müzik indirme programı vardı ordan müzik indirebiliyormuyuz ?
    -ve son sorum sizce tahminen iwatch ne zaman çıkar ne kadar olabilir?

• -iOS telefondan android telefona mesaj atma derken ? Tabiiki de her telefona atılıyor.
    -iTunes telefonunuza müzik, video vb. şeyler atmanızı sağlar, marketden uygulama,film,müzik gibi şeyler satın alabilirsiniz. Ayrıca telefonuzun yedeğini alabilirsiniz herhangi olası bir durumda tekrar yükleyerek hiçbir şey olmamış gibi kullanabilirsiniz. Ayriyetten yeni yazılım geldiğinde ister iTunes'dan ister telefondan güncelleme yapabilirsiniz. Alternatif olarak iTools programını kullanmanızı öneririm.
    - 3G yi çok sık kullanırsanız tabii ki ısınma olacak.
    - Çizilme kolay olmaz fakat aldığınız gibi hemen kaliteli bir kılıf almanızı ve arkaya öne jelatin taktırmanızı öneriyorum.
    - Müziği indirebilirsiniz fakat iPhone'un müzik kısmına jailbreak yapmadan import edemezsiniz. Sadece indirdiğiniz programın içinden dinleyebilirsiniz. Telefon jailbreakli ise bir sürü alternatif var.
    -iWatch hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 23 Temmuz 2014; 10:39:35 >

• - IOS telefondan android telefona mesaj atılabiliyor.
    - Itunes, dosyalarını senkranizasyonunu ( telefonuna dosya atma ve değiştirme ) , telefonun yedeklenmesini vb. sağlıyor. İster kur ister kurma senin bileceğin iş ama kurarsan faydasını görürsün.
    - 5S de ısınma sorunu kullanımına bağlı değişir. Telefonunu elinden düşürmessen evet ısınır.
    - Arkası ve kenarları çabuk çiziliyor fakat tırnak sürtmeyle olacak iş değil.
    - Iphone kapalı kutu gibidir. Dışarıdan herhangi bir telden bluetoothla dosya alamaz veremezsin. Apple storedan uygulamaları indirirsin. ( ama jailbreak yaparsan herşeyi yaparsın )
    - Iwatch bu senenin sonu veya önümüzdeki senenin başında çıkar diye tahmin ediyorum.
  • teşekkürler .şimdiki kullandığım telefonum bayaa eski android bir telefon.iki üç dakika bişeye bakarken bi anda telefon alev alıyor iphone s de de böyle oluyormu bunu öğrenmek istemiştim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.