Şimdi Ara

ilk defa mac aliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artik kesin karar verdim 1 haziranda amerikadan 2200 dolara macbook pro 15" retina aliyorum daha once hic mac kullanmadim kisa surede alisirim insallah.
    makinaya windows kurmayida dusunuyorum (lol, knight, wow) oynamak icin sizce zarari olurmu.

ve en merak ettigim konuda sarji nasil kullanmaliyim bu konuda sarjin omrunu bitirmekte bir numarayimdir :D iphone umun bataryasi olu durumda neredeyse. ilk laptopumda cok fazla batarya kullandigim icin bitmisti 2. sinde hic kullanmadigim icin bitmisti ayni seyin macbookumada olmasini istemiyorum o yuzden nasil kullanmaliyim sarji onerilerinizi bekliyorum.

son olarakta ben siyah rengini cok sevdigim icin macbooka sticker kap vb herangi birsey yapabiliyomuyuz?

aldiktan sonra kesin bin ton sorum cikicak yama simdilik bu kadar simdiden cevaplar icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-) Zararı olmaz, istediğini kur, sil, farketmez

2-) Mümkün olduğunca pili şarj olduğunda şarjdan çek. Bitince tekrar tak. Sonuna kadar bitmesini bekleme %6 - %10 seviyesinde şarj et.

3-) Stickerlar var, plastik koruyucu caseler var (siyahı var mı bilmiyorum), bence alınca bir kullanmayı dene. Aliminyum kasayı hissetmek ayrı bir zevk verecektir.
  • quote:

Mümkün olduğunca pili şarj olduğunda şarjdan çek. Bitince tekrar tak. Sonuna kadar bitmesini bekleme %6 - %10 seviyesinde şarj et

sen bu yöntemle kaç aydır kullanıyorsun bu makinayı
  • @Vega_dj birde iphone kulakligi disinda hem mikrofon hem kulaklik olan kulaklik takabiliyomuyum genelde 2 girisli oluyolar ya. birde bende logitech g9x oyuncu mause u var sorunsuz kullanabilirmiyim?

• logitech g9x çalışmaz mac'te, 2girişli dediin kulaklıklar için hem mikrofon hemde kulaklık girişi var o makinalarda. hatta optik ses'te alırsın ama çevirici lazım optiğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

logitech g9x çalışmaz mac'te, 2girişli dediin kulaklıklar için hem mikrofon hemde kulaklık girişi var o makinalarda. hatta optik ses'te alırsın ama çevirici lazım optiğe

yıllardır alıştığım mauseumu kullanamıcakmıyım sadece appleın mauselarımı calısıyo yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t9r -- 28 Mayıs 2013; 11:57:44 >

• ne münasebet ya

kutusunda mac ibaresi olan her mause çalışır, ama senin basettiğin g9x ' te bu yok oyüzden çalışmaz. olay bundan ibaret

misal:aşağıdaki resimde görtermiş adamlar, bu alet windows7 ve mac ' te çalışır diyorlar

ilk defa mac aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 28 Mayıs 2013; 12:03:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motora yeni basladim fakat hata yaptim
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuanda gerçekten hayal kırıklığına uğradım :( cok alıştım ben bu mausea ya birde amerikadan alıcağım için dönüştürücü aparatmı almalıyım ne yapmalıyım burdan yeni şarj makinasımı aliyim ?
    aslında eskibilgisayarımıda amerikadan getirttim dandik 2-3 liralık bi dönüştürücüyle kullanıyorum ama malum mac olunca insan risk almak istemiyo undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t9r -- 28 Mayıs 2013; 12:01:49 >
  • 2,3 liralık dediğin aynı dönüştürücüyü bundada kullanabilirsin. hiçbir farkı olmaz görüntüden başka
  • @visiotech.gen.tr peki yeni şarj aleti nerden ne kadara alabilirim cunku bu donusturucu tam oturmuyo en ufak cekmede cıkıyo felan. birde benim icin en onemlisi macbookda çalısan oyun mauseu varmıdır macrolar hayatım oldu neredeyse onu gectim kullanışı ele oturuşu mukemmel bir mausea alıştım vazgeçemem
  • hangi mause'u beğeniyorsan onun sitesine girip bakman lazım. tek tek hangi birini sayayım ben burada, razer'lerin birçoğu çalışıyor. şarj aleti için bilkoma bakabilirsin diğeri gibi ucuz birşey değil haberin ola
  • @visiotech.gen.tr cok sağol dostum parayı biriktirip alcaz artık napalım :( amerikadan gelen makinaya burdaki sarj alet sorun olmasında . ben mause araştırıyım biraz senide uğraştırdım bu kadar ama sağol
  • quote:

ne münasebet ya

kutusunda mac ibaresi olan her mause çalışır, ama senin basettiğin g9x ' te bu yok oyüzden çalışmaz. olay bundan ibaret

misal:aşağıdaki resimde görtermiş adamlar, bu alet windows7 ve mac ' te çalışır diyorlar

ilk defa mac aliyorum

Mac'lerde çalışmayan klavye ve mouse'a rastlamadım ben, hele ki logitech gibi bir markanın mouse'u nun çalışmamasını nasıl yazıyorsun

Belki bu dediğin power pc zamanlarında vardı

En son piyasada 20tl'ye satılan a4 klavye bağladım o da çalışıyor, bir ihtimal fazladan işlevsel özellikleri varsa ve mac sürücüsü yoksa sadece o işlevler çalışmayabilir (ne bileyim 20 butonu vardır, falan).. onun dışında o mac ibaresi sadece bir kandırmaca, usb üzerinden yapılan standart klavye mouse haberleşmeleri evrenseldir, herhangi bir sürücü gerektirmez.

Hatta aşağıdaki linkte g9x kullanan bir arkadaş sormuş, elemanlar da cevaplamış, g9x'teki ekstra butonları kullanabilmek için "bettter touch tool" isimli bir freeware kurmanız yeterli. Ben bu programı snow leopard zamanında magic mouse kullanırken kurmuştum.. mountain lion ile uyumlu olduğu yazıyor.

http://apple.stackexchange.com/questions/33407/how-do-i-use-my-logitech-g9x-mouse-on-mac-os-x-lion

Bu da better touch tool linki:
    http://blog.boastr.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 28 Mayıs 2013; 15:12:47 >

• @dreampowder adamin dibisinn alir almaz denicem bu programi cok sagol dostum ya o mause olmadan yapamazdim

• ben baktığımda yoktu, sonradan eklemişler demekki
    şaka biyana, adam mause'daki tuşlarından macrolarından profillerinden bahsediyor taktım oldu çalıştı meselesi değil yani. takar o tuşlardaki profiller çalışmaz ondan sonra sen çalışıyor demiştin olur, aşağıyada ekledim osx için software'de çıkarmışlar.

http://www.logitech.com/en-hk/product/5092

ilk defa mac aliyorum

2 ay önce mac yazılımı eklemişler, 20mart 2013

http://www.logitech.com/en-hk/support/5092?section=downloads&bit=&osid=32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 28 Mayıs 2013; 15:56:56 >

• quote:

ben baktığımda yoktu, sonradan eklemişler demekki

http://www.logitech.com/en-hk/product/5092

hatta mac yazılımıda eklemişler, 20mart 2013

http://www.logitech.com/en-hk/support/5092?section=downloads&bit=&osid=32

O zaman better touch tool'a da gerek kalmıyor

• ohhh biricik mauseumdan vazgecmeme gerek kalmadi

• quote:

quote:

Mümkün olduğunca pili şarj olduğunda şarjdan çek. Bitince tekrar tak. Sonuna kadar bitmesini bekleme %6 - %10 seviyesinde şarj et

Evdeyken cihazı kullandıgınızda sürekli şarja takılı kalsın, yukardaki arkadaşın verdigi bilgi yanlış. Pilin ömrünü 2 ayda bitirirsiniz o yöntemle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

quote:

quote:

Evdeyken cihazı kullandıgınızda sürekli şarja takılı kalsın, yukardaki arkadaşın verdigi bilgi yanlış. Pilin ömrünü 2 ayda bitirirsiniz o yöntemle.

pili tamamen bosalt diyenler felan oluyo kararsizim napicam :/

• bi sorum daha var bende zalman 2000 sogutucu var onu kullanabilirmiyim macbookuma?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.