Şimdi Ara

İLK DEFA YURTDIŞINDAN ALIŞVERİŞ YAPACAK ŞU ACİZ KARDEŞİNİZE YARDIM... :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lafı çok uzatmadan direkty konuya geçiyorum.
    Bang good üzerinden Chuwi Hi8 Pro tablet almayı düşünüyorum. Lakin indirimli fiyatı 77 Dolar. Şimdi malum 75 Dolar ve üstü gümrükte %20 vergi alınıyor. Birkaç yerde faturaya kendimiz fiyat yazdırabiliyormuşuz. sanırım. Bunu nasıl yapacağız, sipariş verirken not kısmına yazsak yeterli olur mu? Bir de Bang good'dan banka kartı ile alışveriş yapabilir muyuz? ya da ininial kart ile ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• 75€ o yaklaşık olarak 83 dolar filan sınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gudik. -- 22 Ağustos 2016; 23:44:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yaparsın gümrüğe takılsa bile korkma gidip alırsın.
  • Dilenci gibi başlık koymaya lüzum yoktu. Ana konuya yazsaydın veya aratsaydın cevaba ulaşırdın.

75€ sınır. En son $85 dolara tekabül ediyordu şimdiki kuru bilmiyorum. Banggood forumunda bir konu var, sipariş numarası ve isteğini yazıyorsun hallediyorlar. +++Yurtdışı ile başlayan ana konuda mevcut linki arat.

Takılsa bile arkadaşın dediği gibi gider vergisini verir alırsın eğer vergiye tâbi tutulursa. $77 dolar vergiye tâbi olmadığı için itiraz edip 2 lira gibi bir hava ücreti ödeyip çıkarsın.

Paypaldan sonra kredi kartlarında bile sorunlar çıkıyordu onaylanmıyorduz şu anki durumu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Dilenci gibi başlık koymaya lüzum yoktu. Ana konuya yazsaydın veya aratsaydın cevaba ulaşırdın.

75€ sınır. En son $85 dolara tekabül ediyordu şimdiki kuru bilmiyorum. Banggood forumunda bir konu var, sipariş numarası ve isteğini yazıyorsun hallediyorlar. +++Yurtdışı ile başlayan ana konuda mevcut linki arat.

Takılsa bile arkadaşın dediği gibi gider vergisini verir alırsın eğer vergiye tâbi tutulursa. $77 dolar vergiye tâbi olmadığı için itiraz edip 2 lira gibi bir hava ücreti ödeyip çıkarsın.

Paypaldan sonra kredi kartlarında bile sorunlar çıkıyordu onaylanmıyorduz şu anki durumu bilmiyorum.

Gümrük nerede hocam? Mesela Sakaryadayım ben nereden almam gerekli öyle birşey olsa?

• Siparis ederken altina(istek kismina) istediniz fiyati yazdirin sorun olmaz mesela 90 $lik urun atiyorum alt kisma Please,overwrite 74$ gibi zaten anlarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim lakin buraya yazmadan önce zaten internetten öğrenmeye çalıştım fakat doyurucu bir cevap alamadım. Madem konuda mevcut cevap yazmak zorunda değilsiniz.Ayrıca 'Mizah' olayına pek açık olmadığınız için böyle bir tepki verdiğinizi düşünüyorum. Kimse size cevap verin diye kafanıza silah dayamadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlgilendiğinen herkese teşekkür ederim :)
  • iceman_54 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgimden tam emin değilim biraz daha araştırın. Ama bildiğim kadarıyla size en yakın şehirdeki gümrükten size posta geliyor. İmzalı olarak geliyor yani geldi farketmedim durumu yaşanmıyor. Siz de şehir değiştirmek durumunda kalıyorsunuz. Gümrük demek de yanlış aslında UKİM oluyor sanırsam.
  • Sıkıntı yapmayın çoğu yerde 70€ değil de 20 $ yazıyorlar :D olmadı takılsa bile gidip alabilirsiniz sim içermediği için :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.