Şimdi Ara

İLK İZLENİMLER :D // KARAR YARİS :)) // Yaris Jazz Micra Fiesta i20 Punto Otomatik?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
6.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önceden de konu açmıştım. B sınıfı bayan için manuel diye. Hatta Clio4 için kararımı da vermiştim. Fakat ailem otomatik alıcak. Bu yüzden yukarıda yazdığım araçlardan hangisinin iyi olabileceğini nedenini de söyleyerek yardımcı olursanız çok memnun olucam. Şimdiden teşekkürler...
    Ekleme: Ayrıca hem otomatik hem de istediğimde manuel gibi kullanabileceğim bi araç olması daha çok hoşuma gidicek ama olmayabilir de zorunlu değil yani... Bu tipteki şanzımanlar iyi midir ya da tam otomatik mi almalıyım? Bunu da göz önüne alarak tavsiye yaparsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gLcK -- 21 Nisan 2013; 13:14:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.4 otomatik araçların kaderi heralde çok yakıp gitmemesi.
  • Dizel punto duologic öneririm otomatikleştirilmiş manuel sorunsuzdur, eğer daha konforlu bir araç düşünürüm derseniz Nissan micra CVT şanzımanı öneririm.
  • Babam Swift'i fiyat uygunluğu açısından düşünüyo ama yakıt tüketimi ve görüntü olarak ben beğenmiyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: gLcK

Bu mesaj silindi.
    Aralarında en iyisi punto . Tasarım olarakda gayet şık bir araba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACG3

Aralarında en iyisi punto . Tasarım olarakda gayet şık bir araba .

Alıntıları Göster
    Punto alınır...Bu arada bütçe ne kadar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

+1 bütçeyi belirtirseniz daha sağlıklı yorum yapar herkes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

quote:

+1 bütçeyi belirtirseniz daha sağlıklı yorum yapar herkes

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bütçenizi belirtirseniz daha sağlıklı olur ancak, Punto kesinlikle tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

Arkadaşım bütçenizi belirtirseniz daha sağlıklı olur ancak, Punto kesinlikle tavsiyemdir.

Punto otomatik vites olarak ne kullanmaktadır acaba?
    ve nasıldır?
  • Bu yazdıkların arasından micra derim.Micrada cvt şanzuman var.Yeni kasa yaris ve jazz lar da cvt kullanıyor.Düşük hacimli motorlarda cvt ler az sorun çıkartıyor yakıtları düşük oluyor.Ben geçen haziran ayında otomatik araç alacağım zaman Dsg li polo ile Yeni yaris arasında kalmıştım ve kararım yaris olmuştu.Ama başka sebeblerden alamadım o ayrı konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: selam_bey

quote:

ve nasıldır?

Arkadaşım bu forumda ki test merakı nedir acaba? Bilgilerimi ispatlamam için sınava tabi tutun oldu olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Super159

quote:

quote:

ve nasıldır?

Arkadaşım bu forumda ki test merakı nedir acaba? Bilgilerimi ispatlamam için sınava tabi tutun oldu olacak...

Alıntıları Göster
    Ya açıkçası bütçe diye net bir şey söyleyemem. Çünkü ben clio 4 istiyodum aslında. Ama babam "38.000 lira ona vermem" dedi. Ama otomatik ford fiesta'ya 41.700 fiyat verildi "ford'a bu para verilir" dedi... Yani markaya göre değişiklik gösterebilir bütçe :D ama 40'ı çok aşmazsa iyi olur :)

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bahsettiginiz Fiesta'nın donanımı Trend mi Titanium mu ?

Aradaki fiyat farkı sorun değilse Fiesta daha iyi olabilir ya da punto lounge alınabilir...
    1.6 powershift şanzıman vites geçişlerini hissettirmez bu yüzden daha konforludur+performansı daha iyi+İkinci eli iyi... Punto'da vites geçişleri hissedersiniz ama daha donanımlı olacaktır...
  • quote:

quote:

quote:

ve nasıldır?

Yok hocam ben yanlış anlaşıldım sanırım, kesinlikle bilgilerinizi sınama gibi bir niyetim yok.
    bende otomatik vites bir araç almayı düşnüyorum, bilen insanlara sormak danışmak ve öğrenmek istiyorum.
    siz puntoyu tavsiye ederim diyince ondan sordum, kabalık ettiysem özür dilerim...

• quote:

Aradaki fiyat farkı sorun değilse Fiesta daha iyi olabilir ya da punto lounge alınabilir...
    1.6 powershift şanzıman vites geçişlerini hissettirmez bu yüzden daha konforludur+performansı daha iyi+İkinci eli iyi... Punto'da vites geçişleri hissedersiniz ama daha donanımlı olacaktır...

donanımı bilmiyorum babam sorup öğrendi hepsini ben pek karışamadım açıkçası. Zaten ellerinde fiyat listesi filan da yok duyumlarına göre konuştular. Peki Fiesta'da vitese bizim müdahale şansımız var mı? Bi de Fiesta çok yakıyo ben o kadar yakan bi araca da çok sıcak bakmıyorum çok iyi üstün bi özelliği olmadıkça...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ve nasıldır?

Yok hocam ben yanlış anlaşıldım sanırım, kesinlikle bilgilerinizi sınama gibi bir niyetim yok.
    bende otomatik vites bir araç almayı düşnüyorum, bilen insanlara sormak danışmak ve öğrenmek istiyorum.
    siz puntoyu tavsiye ederim diyince ondan sordum, kabalık ettiysem özür dilerim...

Yok kabalik yapmadiniz benim hatam bazi gelen mesajlardan sonra yanlis anladim sanirim sizi ozur dilerim

• quote:

quote:

donanımı bilmiyorum babam sorup öğrendi hepsini ben pek karışamadım açıkçası. Zaten ellerinde fiyat listesi filan da yok duyumlarına göre konuştular. Peki Fiesta'da vitese bizim müdahale şansımız var mı? Bi de Fiesta çok yakıyo ben o kadar yakan bi araca da çok sıcak bakmıyorum çok iyi üstün bi özelliği olmadıkça...

Alıntıları Göster
    Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama Honda Jazz sanırım şimdi İ-Shift şanzımanla geliyor. Bence bir bayana en yakışacak araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama Honda Jazz sanırım şimdi İ-Shift şanzımanla geliyor. Bence bir bayana en yakışacak araba.

Alıntıları Göster
    Jazz olur fiesta olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Honda'ların tipini beğenmiyorum. Herkes diyor iyi araba diye ama yok ya tip güzel olmayınca içime sinmiyo :D
  • quote:

quote:

Benzin tüketim verilerine bakarsan ve otomatik ise az yakan yok... Punto ile Fiesta arasında verilere göre 1 litre oynuyor...Aslında beğenirseniz İbiza 1.2TSİ+DSG'de bakılabilir ama hava yastıgı+yokuş kalkış destegi vs. gibi donanımları eklenirse iyi olabilir...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.