Şimdi Ara

İlk kazamı yaptım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beylet ilk kazamı yapmış bulunmaktayım.Öyle çok bir hasar yok.zaten kaskomuz da var.
    Şimdi benim yarın çiftlik karakoluna gidip ifade vermem gerekiyormuş.İfade verirken nasıl bi tutum izlemeliyim?Olayı da hemen aktarıyım ki ona göre yorumlar gelsin:

Bi otoparkta girişte sağa dönmeye çalışan bi arç ilk başta sağa dönemeyince geri vitese aldı.bende bunu görünce durdum.daha sonra tekrar sağa dönmek için hamle yapaınca bende solunda geçiyim dedim.bu arada kaldırma çok yaklaştığımı düşünüp biraz sağa kırdım.araç yine durdu ve kullandığım araba otomatik vites olmasından dolayı ayağımı frenden çekmemle aracın arka soluna hafif sürtmem bir oldu.yani araç sağa dönmek için hamle yaparken bende solundan geçiyim derken olaylar gelişti.polisler geldi falan işlemler yaptılar.yarın ifade için çiftlik karakoluna gidecekmişiz.orası nerde ve bundan sonra önerebileceğiniz bir şey var mı?

peki bu çiftlik karakolu nerde yafs?eski güvercinlik yolunda diyor.ama bu eski güvercinlik yolu nerde o var bir de şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Line -- 25 Eylül 2005, 17:03:47 >

• Ya böyle şeymi olur yav??
    Tutanak olmuomu otopark olduğu için mi böle???
    Adamla anlaşsaydın vereydin 30 kaat helalleşeydin
  • ya suçlu büyük ihtimalle ben çıkacağım.bmw nin tamponun sol tarafı 1-2cm aşağı indi.adam trafik dedi bende zaten öyle dicektim yani...bizim arabada çok masraf yok.sağ kapıda 1cm falan hafif göçük var çok ufak bi yerde.tabi bi de çizikler falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Line -- 25 Eylül 2005, 16:32:58 >
  • Geçmiş olsun takma kafana, aklında bulunsun bir daha öyle sıkışık durumlarda boşa falan al cana gelmemiş ya ufak iş onlar sıkma canını herşeyi anlat dürüst olarak kasko da var büyük belaları savmıştır belki her işte bir hayır var olacağı var oluo bazen, bende çok dalıyorum trafikte dikkatsizlik çok kötü bir olay nası engelleyeceğim bilmiyorum vallahi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Geçmiş olsun takma kafana, aklında bulunsun bir daha öyle sıkışık durumlarda boşa falan al cana gelmemiş ya ufak iş onlar sıkma canını herşeyi anlat dürüst olarak kasko da var büyük belaları savmıştır belki her işte bir hayır var olacağı var oluo bazen, bende çok dalıyorum trafikte dikkatsizlik çok kötü bir olay nası engelleyeceğim bilmiyorum vallahi...

çok sağolasın hoca.cana gelmediği ii oldu.
  • Geçmiş olsun gelecek sefere daha dikkat edersin. Tecrube de katıyor ınsana ama bazen acı sonuçlar da dogabiliyor.
    Bu tur ufak tefek kazalarda karşınızdakiyle anlaşmanız ben ce en hayırlısı. Çunku polis çağırınca iş daha da büyüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Line

Evet beylet ilk kazamı yapmış bulunmaktayım.Öyle çok bir hasar yok.zaten kaskomuz da var.
    Şimdi benim yarın çiftlik karakoluna gidip ifade vermem gerekiyormuş.İfade verirken nasıl bi tutum izlemeliyim?Olayı da hemen aktarıyım ki ona göre yorumlar gelsin:

Bi otoparkta girişte sağa dönmeye çalışan bi arç ilk başta sağa dönemeyince geri vitese aldı.bende bunu görünce durdum.daha sonra tekrar sağa dönmek için hamle yapaınca bende solunda geçiyim dedim.bu arada kaldırma çok yaklaştığımı düşünüp biraz sağa kırdım.araç yine durdu ve kullandığım araba otomatik vites olmasından dolayı ayağımı frenden çekmemle aracın arka soluna hafif sürtmem bir oldu.yani araç sağa dönmek için hamle yaparken bende solundan geçiyim derken olaylar gelişti.polisler geldi falan işlemler yaptılar.yarın ifade için çiftlik karakoluna gidecekmişiz.orası nerde ve bundan sonra önerebileceğiniz bir şey var mı?

peki bu çiftlik karakolu nerde yafs?eski güvercinlik yolunda diyor.ama bu eski güvercinlik yolu nerde o var bir de şimdi?

ulen benim ilk kazamın neredeyse aynısı...
    way be...

demekki ilk kazalar standart oluyo ...

geçmiş olsun...
    edindiğim tecrübe ile sölüorum.. ilk kazadan sonra herşey daha rahat olcak ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

quote:

Orjinalden alıntı: Line

Evet beylet ilk kazamı yapmış bulunmaktayım.Öyle çok bir hasar yok.zaten kaskomuz da var.

ulen benim ilk kazamın neredeyse aynısı...
    way be...

demekki ilk kazalar standart oluyo ...

geçmiş olsun...
    edindiğim tecrübe ile sölüorum.. ilk kazadan sonra herşey daha rahat olcak ..

çok sağolasın hoca.

• geçmiş olsun arkadaşım
  • Geçmiş olsun Kardeş Valla olayı anlat nasıl geliştiyse kasko fln ödiyecektir büyük ihtimalde...
    İnşallah bu ilk Ve Son olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Geçmiş olsun gelecek sefere daha dikkat edersin. Tecrube de katıyor ınsana ama bazen acı sonuçlar da dogabiliyor.
    Bu tur ufak tefek kazalarda karşınızdakiyle anlaşmanız ben ce en hayırlısı. Çunku polis çağırınca iş daha da büyüyor.

Kasko ve trafik sigortan varsa neden polis gelince uzasınki?

Gelecek raporu tutacak gidecek ertesi gün trafik şubeden kaza raporunu alıp işlemini yaptıracaksın.

Bu arada arkadaşım sadana geçmiş olsun ama kazadan sonra ifade vermeyi ilk defa duyuyorum neden öyle anlamadım doğrusu.Ama bence dürüst ol herşeyi düzgünce anlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can -- 25 Eylül 2005, 21:40:38 >

• geçmiş olsun. böyle ufak kazalarda anlaşmak daha mantıklı. ben de geçen arkadaşın düğün hazırlığında kaza yaptım. arkadaşın arabasıyla. arabayı gelin arabası olarak süsletmek için gidiyoruz. programda sarkmış, geç kalmışız yani. tam genelkurmay, başbakanlık arasında, güvenparka dönerkenki köşede ışıklara gelmeden taksinin birisine arkadan çarptım. tamponu hemen ikiye ayrılıp düştü zaten. hemen kaç para olduğunu sordum. Adam "daha geçen değiştirdim, 40 tampon, 20 de işçilik aldılar" filan deyince çıkarıp hemen 60 milyonu verdim devam ettim. çok ama sonuçta trafik beklesen zaten gelmesi zaman alacak, artı arkadan çarpmışsın suçlusun, sonra trafik gelse zaten devlet malına zarar vermekten her iki tarafa da 60 milyon civarında ceza yazacaklar. olan kaybedilen zamana olacak. anlaştık. onun için ufak masraflı kazalarda hiç uğraşmamak en iyisi.

çiftlik karakoluna gelince. hangi güvercinlik yolundan bahsediyorsun. güvercinlik nereeee, çiftlik nere. bak şimdi demet tarafından gelirken, hayvanat bahçesini geçtikten sonra yolun bitip sola, hemzemin geçide doğru yöneldiğin yerde bi de sağa yol döner, tigem'e giden. döner dönmez de hemen sağda bi karakol vardır. orası olabilir. yani emin değilim ama hemen çiftliğin içinde, başka hangi karakol olabilirki oradaki karakol. bi sor istersen derim...

• otoparklarda dikkat etmek lazım. Herkes boş bi yer bulmakla kafayı bozduğu için çevreye bakmıyolar...
  • Yeni yasaya gore sigortadan para almak için mahkemede sürünmek gerekiyor.. İfade verme vs.. onun için gerekmiş olabilir. Hasar ufakmış baya aslında anlaşsaydınız keşke...
  • herkese teşkkürler..

yeni yasa dolayısıyla umarım fazla uğraştırmazlar.sanırım gidip ifade vericem.ifadeye giderkende ruhsatın ehliyetin ve trafik poliçesinin 3 er tane fotokopisini istediler..
  • böle ufak bişey için çok uğraştırmışlar yaw...
  • Gecmiş oLSun..Ama oLay ilginc kaza yapmak bisi deiL kazaDan sonrası ayrı bir dert gördügünüz gibi ugrastırıp duruorLAr insaNı
  • keske herkesin ilk kazasi bole ufak olsa

buyuk gecmis olsun..bundan sonra hersey kolay gelir artik
  • benim pejoya vurdulardi 120 km hizla yandan vuran araba dagildi ama allah kimseye yasatmasin bide lutfen kaza yapinca sakin olalim kaza bu herkesin basina gelebilir gidip gecmis olsun diyelim yoksa tatsiz olaylar meydaana gelebiliyor
  • Otoparkta kaza yapınca trafik değil normal polis bakıyo. O yüzen ifade vercen. Yani otoprakta kaza yapmak gıcık bi olay...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.