Bildirim
ilk makinamı alıcam yardım - nikon d3100
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: halilibrahimozugur
öncelikle merhaba yeni geldim. 1329 tl ye buldum(18-55 lens) ama alayımmı başka bi tavsiyesi olan varsa çok iyi olur acele etmek istemiyorum, fotoğraf çekmek hoşuma giderseki şimdi gidiyor zaten, yani bu istek devam ederse diyeyim, abime seneye abd den daha iyisini getirtecem
canon 550D D3100 yerine tavsiye ederim sebebi forumda cok konusuldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maddi açıdan o külfetli olacak biraz o yüzden d3100 ü tercih ettim. dediğim gibi seneye kadar idare etsin diye düşünüyorum, sonra zaten çok daha iyilerini alıcam. teşekkürler -
Merhaba,
D3100 başlangıç için çok ideal ve uzun süre severek kullanabileceğiniz bir makine,ama kesin olarak almayı düşünüyorsanız kit lensin VR (titreşim azaltıcı sistem) özellikli olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim.
İyi günler hoşçakalın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 17 Temmuz 2012; 7:49:57 > -
hayirli olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında madem kısa bir süre kullancaksınız hiç o parayı boşuna vermeyin gidin 2. el alın. hoşunuza gitmezse 2. el olduğu için daha rahat edersiniz bence. şahsen 0 makinayı bi kenara atmaya kalbim dayanmaz -
-
siparişim verdim artık d3100 ü olan biri olarak aranıza katıldı bende, bi çok konuda sorum olacaktır makina gelince yardımmlarınızı esirgemeyin artık :D -
Hocam yerinizde olsaydım 1200 liraya ikinci el 3000 shutterli D5100 bakardım . 18-55 VR lensie de dahil . Garantili hemde . Sahibinden.com da bolca görmüşdüm o aralıkda . -
giriş seviyesi sony a35-a37 tavsiye ederim bu cihazların çektiği videoyu nikon d7000-d5100 dahi çekemiyor
foto kaliteside kesinlikle iyi.nikon d5100 ve sony a35 kullandım d5100 16:9 format resim çekemiyor nokıa n8 dahi 16:9 çekiyordu video sony e göre kötü renk canlılığı kesinlikle sony çok daha iyi. nikon d5100 doğal resim kalitesine sahip son olarak eğer nikon ve canon düşünürseniz kesinlikle vr li alın ev içi çekiminde bulanıklık olur yoksa. -
adam almış artık tartışmaya gerek yok hayırlı olsun ışığınız bol olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X