Şimdi Ara

İLK MARTI SCOOTER KAZAMI YAPTIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün işten eve martıyla gelirken aniden önüme siyah renkli Range Rower cip kırdı ve bende ani frene bastığım halde duramadım ve yere düştüm şu anda sağ dizim ve elim çok ağrıyor aileme bu durumu söyleyip hastaneye gideyimmi yoksa ağrılarımın geçmesini mi bekliyeyim ? Sizce ne olmuş olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vurdun mu arabaya

• quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Vurdun mu arabaya

Evet ama adam ardına bakmadan kaçtı belki karanlık olduğu için beni görmedi bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 5 Haziran 2021; 16:39:54 >
  • geçmiş olsun ama senin oturduğun bölgeden ben hep bisikletle geçerim ve martı olayı çıktıktan sonra resmen martılardan işkence çekiyoruz. martı sürücülerinin çoğu şeritte duramıyor, bir çizgi takip edemiyorlar. karşı şeritten gelirken birden yana kırıp burunlama şekilde sana dalabiliyolar. tamamına yakını martıya iki kişi biniyor. martı sürücülerinin belki yarısı trafik-mırafik tanımıyorlar ve bisiklet yolunda diğer sürücülerin aralarına son sürat dalıp herkesin ödünü patlatıyor.

ve her yerdeler. Çin ordusu gibi nereye gitsen martı fırlıyor.

geçen sene gördüm herifler iki kişi tek martıya binmişler cadde üzerinde ters yöne girmişler yokuş aşağı bi kaptırmışlar karşıdan gelen araçların üzerine son sürat gidiyolar, araçlar dehşet içinde kornaya basıyorlar ama martıdakilerin umrumda değil, canlarını sokakta bulmuşlar.

resmem yolları zindan ettiler bize. bugün gene bisiklete çıktım ve ateist halimle 5-6 kere kelime-i şahadet getirdim bunların yüzünden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

geçmiş olsun ama senin oturduğun bölgeden ben hep bisikletle geçerim ve martı olayı çıktıktan sonra resmen martılardan işkence çekiyoruz. martı sürücülerinin çoğu şeritte duramıyor, bir çizgi takip edemiyorlar. karşı şeritten gelirken birden yana kırıp burunlama şekilde sana dalabiliyolar. tamamına yakını martıya iki kişi biniyor. martı sürücülerinin belki yarısı trafik-mırafik tanımıyorlar ve bisiklet yolunda diğer sürücülerin aralarına son sürat dalıp herkesin ödünü patlatıyor.

geçen sene gördüm herifler iki kişi tek martıya binmişler cadde üzerinde ters yöne girmişler yokuş aşağı bi kaptırmışlar karşıdan gelen araçların üzerine son sürat gidiyolar, araçlar dehşet içinde kornaya basıyorlar ama martıdakilerin umrumda değil, canlarını sokakta bulmuşlar.

resmem yolları zindan ettiler bize. bugün gene bisiklete çıktım ve ateist halimle 5-6 kere kelime-i şahadet getirdim bunların yüzünden.

Kardeş ben de iki kişi binenlere fitil oluyorum çok sakıncalı bir durum çok çok tehlikeli bu arada bisiklete hangi bölgelerde biniyorsunuz ?

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Anadolu yakası sahil şeridi

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

geçmiş olsun ama senin oturduğun bölgeden ben hep bisikletle geçerim ve martı olayı çıktıktan sonra resmen martılardan işkence çekiyoruz. martı sürücülerinin çoğu şeritte duramıyor, bir çizgi takip edemiyorlar. karşı şeritten gelirken birden yana kırıp burunlama şekilde sana dalabiliyolar. tamamına yakını martıya iki kişi biniyor. martı sürücülerinin belki yarısı trafik-mırafik tanımıyorlar ve bisiklet yolunda diğer sürücülerin aralarına son sürat dalıp herkesin ödünü patlatıyor.

İyi bak adamlar hayır işlemiş.

Seni istemeden müslüman yapmışlar.....

İLK MARTI SCOOTER KAZAMI YAPTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbolcu -- 7 Haziran 2021; 19:48:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    martıyla karşılaşan bisiklette ateist olmaz.

• Arkadaşlar ben mi MARTI'ya aynı eroin gibi alıştım ama içimde kaza yapma korkusu var sizce ne yapmalıyım ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.