Şimdi Ara

İlk. Mat. Öğretmenliği Kpss ve Öatb tavsiyesi ve sorularıma cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar başlık saçma ve uzun oldu biliyorum kusuruma bakmayın.
    Kpss için ve özellikle alan için vereceğiniz tavsiyeler nelerdir?Hangi soru bankalarını önerirsiniz? Her dersten bol bol soru çözmek istiyorum istiyorum ve sınava uygun paralel sorular olmasını istiyorum.
    Konu anlatımı için Aralık 2017 basım Lider yayınları öabt kitabından yararlanıyorum şuan sizce bu yılki basılan kitaplardan mı almalıyım yoksa farklılık yok mu?
    Sizce bunlara çalışmadan önce geometri analitik geometri türev integral vb konuları lise düzeyinde çalışıp mı öabt ye başlayayım yoksa çalışırken pekiştirir ve öğrenir miyim?
    Eğitim ve öabt den atanabilmek için kaç net yapmalıyım?
    Şimdiden teşekkürler. Çok uzun oldu ama hiçbir fikrim yok ne yapacağım hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam alan sınavına temelden başla. Bizim dershane hocamız alan derslerine başlamadan önce lise türev integral konularını işleyerek başladı.

Atanabilmek için belirli bir net kriteri yok. Ben atandığım sene 2016 da alan net ortalamadı 17 ydi. En kötü ihtimalle alan ortalamasının altına düşmemeye çalış. Ben 32 yaptım puanımı 83 den 85 e çıkardım. Arkadaşlarıma sorduğumda alan sınavı puanlarını düşürmüş. Herkes ilk bölüme odaklandığı için alan netleri genelde düşük oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 10 Ağustos 2019; 10:12:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.