< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 17 Eylül 2019; 20:54:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 17 Eylül 2019; 20:54:14 > |
bugün istanbula yarın izmire bursaya 81 ile bu nasıl bir bencilliktir
|
İBB`ye e-postamı gönderdim. Yüzlerce, binlerce kişi olalım.
|
Konu başlığını okudun mu? İstanbul ile başlıyoruz yazıyor ?
başlamak 1. bir işe, bir eyleme, bir devinime girişmek, ilk adımları atmak. "Yazmaya başlamak için biraz düşünüyorum" adamlar diğer şehirleri görmeden geleceğiz mi diyor ? neden istanbul olabilir dersekte 79,81 milyon Türkiye nufusunun 15,02 milyonu istanbulda yaşıyor. yaklaşık olarak ülke nufusunun %19 u normal değil mi ? |
AKN'nin yazılımsal olmasından parayla alakasız olduğu sonucuna varamayız. Belli bir bant genişliğini bölerek daha fazla kişiye satmak, hız düştükten sonra hız yükseltici ek paketler, ek kotalar satmak tamamen yazılım işi olsa da doğrudan maddi konulardır.
|
İstanbul Türkiye’nin karması. Eğer İstanbul’da yapılan bu etkinlik maksadına ulaşırda belediye tarafından karşılık bulursa diğer illerdeki belediyeler için yapılancak çalışmalara emsal teşkil eder.
|
Bugün kendim başvurdum ama Pazartesi 4 kişiye daha mesaj attıracağım. Çevrenize yayın arkadaşlar. İstanbulla başlarsak diğer illerede yayılır. Ses etmezsek bu kara düzen devam eder.
Herkese eşit altyapı mottomuzu kararlılıkla sürdürmeliyiz. @smart0201 Hocam sadece İstanbul olarak düşünmeyin bir yerden başlamamız lazım tüm vatandaşlarımız bu bilince ulaşırsa herkes şikayetçi olursa önünde telekom bile duramaz. Hem ne demiş Nazım Hikmet “Sen Yanmazsan, Ben Yanmazsam, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Karanlıklar Aydınlığa” |
Hadi bakalım iyi dönüşler elde ederiz umarım.
|
Bizim Avcılarda Türk Telekom ile Türksat Kablonet farkı var. Kablonet zaten fazla yerde yok. Bizde durum şu. Türk Telekom maksimum 16mbit adsl veriyorken Kablonetle resmen 100mbit internet kullanıyorum şu an.
Ve bunu maalesef aylar yıllar sonra akıl ettim. Binaya binanızda fiber altyapı vardır bizi arayın yazısını gördükten sonra.. Nazar değmesin bir şey indirirken resmen eskiden maksimum 1.5mbit hızı anca görebilirken şu an 10.5 11 mbit hızla indiriyorum. 10 15 GB boyutlu bir şey dakikalar içinde iniyor.. Hız inanılmaz bir şey.. benim eski halim gibi hızlarla uğraşanlara kolaylık diliyorum.. Ve Türk Telekomda fiber bulamayanların oturduğu yerde Türksat kablonet var mı diye bakmasını tavsiye ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 13 Eylül 2019; 23:40:53 > |
|
|
|
|
|
|
|