Şimdi Ara

ilk motorum olucak lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle 22 yaşındayım yıllardır 100-125 scooter kullanıyorum artık hayalimi gerçekleştirmek istiyorum bi yerden choopera başlıcam 150-250 cc önerliyor ama hiç anlamıyorum özellikle markalardan harley alamıcagım için Çin markaları var çok fazla uygun fiyatl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-pioneer-chopper-200cc-tek-silindir-162754163/detay şöyle bişey buldum mesela bu marka nedir nasıldır aradım muayene filan 400 lirada masrafı varmıs kararsızım baska ne önerirsiniz

• Hocam ne yaparsan yap çin motoru alma
  • O motora o kadar vereceğine git şunu al hocam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-nebiogullarindan-kymco-agility-125-139638783/detay
    En azından sabahları tek marşta çalışır.Öbür motoru alırsan sanayi yolundaki taşlara kadar ezberlersin haberin olsun.Vitesli istiyorsan 2.500 tl yi gözden çıkarıp 2. el ybr almalısın.
  • bende scooter düşündüm ilk honda today alıcaktım beni taşır ama 2 kişi nasıl olucak diye vazgeçtim alanya çok dağ tepe çünkü sonra dedim 2.5 vermişken hayalerimi niye almıyım bakınıyorum suan işte emin olmadan almam zaten bi kere kore malı s4 aldım dersimi aldım ben bir şeyi iyi düşünüp kendini garatiye alıcan abi :D
  • Çin malı ürünlere karşı ön yargılı değilim. F/P olarak değerlendirmek gerek bu motoru.
    Üstüne 1000 tl daha koyabiliyorsan daha iyi motorlar bulabilirsin
  • keevayler iyi diyorlar ancak antalyanın hiçbir ilinde yok satılık
  • çin malı diye genelleme çok yanlış, çin malı alma diyene değil o çinli motor çok dandik diyene bak. Bende commuter tarzı mh drift var f/p ürünü. Muadillerinden daha atik, yakıtı iyi ve fiyatı uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.