Şimdi Ara

İlk öpüsme yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dudaklardan 1 kere öpüp bırakmalımıyım yanaktan öper gibi. Yoksa yapısmalımıyım ilk öpüsmede? Bide tam o ortamı nasıl getiricem. Ayaktamı yoksa bankta yan yana otururken felan mı?
  • Orasını bende tam bilmiyorum ama ben bu pazar günü sevgilimle ilk kez öpüştüm ve ufak bir öpücük kondurdum 3-4 kez abartmadım fazla.
  • limonla çalış
  • öpüşürken sakın gözlerini açma. ortamın ambiyansı bozulur. kısa sürer.

• Vay anasını yahu geçen seneyi hatırlattın.. Kızı öpmek isterdim öptürmezdi başka kıza baktımmı yapışırdı
  • İlk seferde dudaklara yapıssam ağır mı kaçar peki yoksa öpücük kondurup bırakıyım mı dudağına yanaktan öper gibi? Tam anlatamıyom ya anladınız iste.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: narkoz26

İlk seferde dudaklara yapıssam ağır mı kaçar peki yoksa öpücük kondurup bırakıyım mı dudağına yanaktan öper gibi? Tam anlatamıyom ya anladınız iste.

Dudaktan öpmek için cok romantik ve saglam bi mekana götürmen lazım kızın kendini rahat hissetmesi. Park felande olabilir köşeler anladın sen Diğer yerlerde ortam müsait değilse dudak yanak arası değilde dudaga cok yakın hafif dudaga değdirerek öp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narkoz26

İlk seferde dudaklara yapıssam ağır mı kaçar peki yoksa öpücük kondurup bırakıyım mı dudağına yanaktan öper gibi? Tam anlatamıyom ya anladınız iste.

İlk önce yanaktan öpermiş gibi yapacaksın. O ufak öpücükten hemen sonra saniye bile geçmeden tekrar öpeceksin ama bu biraz daha uzun olacak sonra kafanı biraz geri çekeceksin. Eğer o kafasını sana doğru yaklaştırırsa morartana kadar bırakma o dudağı.
  • valla hatırlamıyorum :D
    saniyeler degilde saliseler icersinde olan sacma sapan birşey
    ciddi ciddi düşünüyorum da ne enteresan birşey
  • NANELİ ŞEKER YİYİP GİT.
  • doğaçlama birden olur zaten.
    öğrenilecek birşey yok.
  • insan insana yaparmı bunu lan
  • dudakta çok vakit kaybetme direk boyuna çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

insan insana yaparmı bunu lan

• Birader olayı akisina birakacaksin ama abaza gibi kiza yapisma ve ilk opusmede dilini kullanma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEVEN ADAM SEVDİĞİNE BU KÖTÜLÜĞÜ YAPARMI
  • sapık muamelesi görüp tokat yeme de
  • yapış gardaş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.