Şimdi Ara

İlk sahibinden 2013 model 14.500 km. de kazasız corsa d 1.2 aesytronic triptironic.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç fazlalığından 2 Aracıma hangisi önce satılırsa diye satılığa çıkarttım.
    Diğer Aracım 2012 model 23.000 km.de hatasız dizel İ30 elite manueldir.
    bunun için de forumda konuı açtım.

Bütün detaylar ilandadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-2013-14.500-km-de-kazasiz-essientia-triptronic-215899758/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabialife -- 6 Haziran 2015; 21:15:43 >

• fabialife F kullanıcısına yanıt
    Link açılmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercanhande52

Link açılmıyor

ilan onay sürecinde biraz nazlı açılıyor, şimdi tıklayınca açıldı.
  • fabialife F kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi açtı, onaylansınlar bi bakayım , dün otomatik vites kalosum vardı marka model değiştirmek için sattım , Corsa almak istiyodum eşim için, bi bakalım belki kısmettir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercanhande52

Evet şimdi açtı, onaylansınlar bi bakayım , dün otomatik vites kalosum vardı marka model değiştirmek için sattım , Corsa almak istiyodum eşim için, bi bakalım belki kısmettir

hayırlısı.
  • Ercanhande52 E kullanıcısına yanıt
    Kaça verdin hocam kalosu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23500 e verdim hocam
  • Biri c segment diğeri b segment. Biri manuel diğeri otomatik. Biri dizel diğeri benzinli. Otomatik olması çok elzem değilse niye sadece corsayı satmayı düşünmüyorsunuz ki. Bence corsa daha çabuk gider bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Biri c segment diğeri b segment. Biri manuel diğeri otomatik. Biri dizel diğeri benzinli. Otomatik olması çok elzem değilse niye sadece corsayı satmayı düşünmüyorsunuz ki. Bence corsa daha çabuk gider bu arada.

ikisini de sıfır aldım.
    İ30 emekli olduğumda bundan sonra göreceğim her halde bu olur düşüncesi ile almıştım.
    Ispartada evim var ve oğlum Isparta üniversitede okurken aparttan bizim eve taşındı. ulaşım sıkıntısı olduğu için o okula gitsin gelsni diye ve arada bir de hanım kullanırsa diye aldım.
    oğlan okulu bitirip askerliği yaptı Alanyaya döndü. hanım bir sefer olsun direksiyona oturmadı.
    şimdi 2 araba da Alanyada ve bizim apartmanda otopark sıkıntısı var. zaten burada yazın çok yoğun trafikten dolayı arabalar yatıyor genelde motor kullanıyorum. bir de yatan iki arabaya, sigorta, kasko, bandrol ödüyorum.
    ben titiz olduğum için oğlum İ30'u kullanmıyor, eşim zaten hiç araba kullanmaz. küçük oğlum ehliyet aldı tecrübesiz ona İ30'u veremem.
    aslında benim ikisi de işimi görüyor ama oğlanlar otomatik istiyor.
    hanım 1-2 aya emekli oluyor, emekli parasının üzerine arabayı satıp küçük bir daire alalım diyor.
    benim iş şu anda 10 bilinmiyenli denklem gibi.
    aslında İ30 bana göre mükemmel araba geçen yaz Kayseri, İzmit, İstanbul, Edirne, Bulgaristan, Yunanistan, Bursa, Isparta, Alanya turladım en ufak bir yorgunluk ve sıkıntı yaşamadım.
    bakalım hakkımızda hayırlısı gelişmeler ne olur ben de bilemiyorum artık ya birini satıp kalanı ile idare edeceğiz veya ikisini satıp hepimize hitap eden bir araba alacağız.

• Hayırlısı olsun. Satın ikisini de madem. Fiyatlar da oldukça tavan yapmış durumda piyasada. İkisi de kolay gider. Hanım da madem emekli olacak. Şöyle otomatik dizel c max ya da 3008 iyi gider. Bol bol gezersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • araç satılmıştır, konu kapanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.