Şimdi Ara

İLK SAHİBİNDEN 28000 DE SIFIRDAN TEMİZ MULTİTRONİC A4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bir sorum var. Multitronic şanzımandan memnun muydunuz arıza vs olmuş muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç benim. Fotoğrafçılıktan anladığımı söylemem. Telefonun kamerasiyla çektim. Fotoğraf bu kadar önemli mi ben arabama güveniyorum. Ciddi alıcı arabayı zaten biliyordur. Detayina ise gelir yakından bakar diye düşündüm. Fotoğraflar da ise bulanıklık olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

Araç benim. Fotoğrafçılıktan anladığımı söylemem. Telefonun kamerasiyla çektim. Fotoğraf bu kadar önemli mi ben arabama güveniyorum. Ciddi alıcı arabayı zaten biliyordur. Detayina ise gelir yakından bakar diye düşündüm. Fotoğraflar da ise bulanıklık olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.

Adam antalyadan istanbuldan arabayi incelemeye mi gelecek hocam? Her ne kadar sadece bulundugu sehirden arac alanlar olsada benim gibi ordunun koyune gidip alanlarda var.
    Fotograf onemlidir hic fitograf koymayan ve arabanin tamamini cekilmedigi ilanlara bakmıyorum bile.

• Kaptan Ross kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar araba içindeyken herhangi bir arıza ile karşılaşmadım.
  • yandan çekilmiş fotografla var 3 tane onu 1 düşürün .2 tanede On koltuk sürücü koltugu olursa daha iyi olur .Vede arka koltukları çekin .En azından Direskiyon ve koltugun temizligi km sini anlatır zaten .
  • Anlıyorum hocam.Nasıl fotoğraflar daha çok ilgi çeker bahsedeblir misin sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

Anlıyorum hocam.Nasıl fotoğraflar daha çok ilgi çeker bahsedeblir misin sana zahmet

Onden,arkadan,iki yandan ve icten konsolu gosteren tek fotograf yeter.
    Sizon hepsi iyi ama yandan cektiklerinizde arabanin omu ve arkası tam cikmamis biraz daha geriden cekseydiniz cok iyi olurmus.

• Bir yil yatmis, yilin 6 ayi kullanilmayan, her ne kadar kucuk de olsa boyasi olan bir araca temiz gozuyle bakmam. Evet km olarak guzel ama yatan araba benim gozumde iyi olmuyor. Fiyati da yuksek, her malin bir alicisi vardir ama onu bulmak uzun surebilir bu durumda hocam. Hayirli satislar

• Brk_^^ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.En kısa zamanda tekrar yıkayıp çekecem.Aslında alıcı gelip arabaya baksa fotoğrafta durduğundan daha canlı ve dik durduğunu görecektir fakat bir arkadaşın da dediği gibi uzun mesafeler den alıcılar ilgi gösteriyor.Şuanlık ilgi ankara,istanbul ve balıkesirden geldi daha çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Bir yil yatmis, yilin 6 ayi kullanilmayan, her ne kadar kucuk de olsa boyasi olan bir araca temiz gozuyle bakmam. Evet km olarak guzel ama yatan araba benim gozumde iyi olmuyor. Fiyati da yuksek, her malin bir alicisi vardir ama onu bulmak uzun surebilir bu durumda hocam. Hayirli satislar

Yorumunuz için teşekkürler hocam.Ciddi alıcı ufak tampon boyasına takılmayacaktır arabayı görünce zira boya değil zaten.
  • Analadım hocam.En kısa zamanda yapmaya çalışacam.
  • Ayni arabanin sifir hatasiz olani bende olsa bu ilani gordukten sonra ben 115 bin yazarim. Bu araba 110 ediyorsa benimki 115 eder derim. Sonra baskasi gelir km si daha dusuk, o da 120 yazar.

Ondan sonra 2. El piyasasi bu hale geliyor. Kimse satamiyor ama fiyatlar ates pahasi.

• Hypnotica kullanıcısına yanıt
    bu yüzden sıfır satışları artıyor zaten
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    Benim arabanın modelinde ve yılında aynı km araba yok öncelikle onu söylemek istiyorum hocam.En azından sahibinden.com sitesinde mevcut değil.2.el piyasayı eleştirmeden önce hatasız araba takıntısını bırakın eminim 2. el piyasa o zaman kendine gelecektir.Ki bu hata hatadan falan sayılmaz.
  • Kardeş kusura bakma, 10 daha verirsen A5 alınıyor. 2015 model sıfır A4 alınıyor 125K ya :)

Ticaret yapıyoruz diyosunuz araba işinden mi para kazanıyor sunuz?

90 yazsanız gene nazlanır alacak olan siz 110 yazmışsınız, 2 sene beklerseniz satamazsınız.

Yakın tarihte A5 satmış biri olarak yorumum bu.

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Kilometrem 30 bin hocam.Sen kaç binde A5 sattın.100K veren 2 galeri 1 farklı alıcı var.90 bin diyorsun komik oluyor hocam.
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Ayrıca ticaretten ne anladığınızı ben anlamadım.1 elma bile satsan bu tıcarettir.Ben de bir araba satıyorum.
  • sıfırdan temiz

İLK SAHİBİNDEN 28000 DE SIFIRDAN TEMİZ MULTİTRONİC A4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 16 Ağustos 2015; 20:39:25 >
  • Sıfırdan temiz = abi audi bizden alıyor arabayı

• Pazarlık payı 20.000 sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.