Şimdi Ara

İLK SAHİBİNDEN 28000 DE SIFIRDAN TEMİZ MULTİTRONİC A4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımı 09/08/2015 tarihinde yayına koydum.Sizden ricam ilanda herhangi bir eksiklik veya yanlış görürseniz uyarmanız.Fiyatı uçuk bulan arkadaşlar olabilir.Pazarlık payı olan bir fiyattır.Kilometresine ve temizliğine güvenip de yazdığım bir fiyattır.İlginiz için şimdiden teşekür ederim .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-28000-de-sifirdan-temiz-multitronic-a4-225165515/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhankaansahin -- 16 Ağustos 2015; 17:17:14 >

• Fiyat hakkaten uçuk bunların makyajlıların 90-100 bandına gittiğini gördüm.

Onun dışında bence sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu paralar hakkaten cok

• Yandan cekilen fotograflarda aracin tamamini cekmemissiniz.Bu tur fotograflar bende "acaba onden farkedilmeyen yandan tam gorulunce belli olan bir kusur mu var" hissiyati yaratiyor.
    Aracin piyasasini bilmiyorum ama 5 yasindaki bir arac icin bana cok geldi.
    Ayrica 5 yilda 28bin kilometre icin dizel almakta tuhaf.
    Birde son olarak ikinci el satislari cok ağır.Piyasasinda yazilan araclar bile minimum 15-20 gun bekliyor.Piyasasinin altina yazilanlar satiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 16 Ağustos 2015; 17:48:00 >
  • Araba 2011 model 2015 deyiz 4-5 yaşında bir araç nasıl 7 yıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Araba 2011 model 2015 deyiz 4-5 yaşında bir araç nasıl 7 yıl oluyor?

2008 gormusum nasil olduysa.Ama yinede cok yilda 15bin ustu icin dizelin tasarruf sagladigini dusunursek bu aracin simdiye 60-75bin km arasinda olmasi gerekirdi.

• O konuda haklısınız fakat az kullandığı halde benzinli sevmediği için dizel alan insanlar var öyle olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 125 bine Sıfır a4 veriyorlar premium alacak olsam varı yoğu koyar Sıfır alırım.

• Kusuruma bakma ama fiyatı hakkaten yüksek. Yeni kasa değil dolu gibide durmuyor.
  • Fiyat çok (Serbest piyasa istediğini yazarsın), aracın iç fotoğrafını arttır, tam önden, arkadan, yandan çek

Sıfırdan temiz olayını açıklar mısınız? 2 salınca değer mi artıyor, sıfırlanıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

125 bine Sıfır a4 veriyorlar premium alacak olsam varı yoğu koyar Sıfır alırım.

Bu sekilde dusunursek arac emsaline gore 20.000tl daha pahali.

Garantisi bitmis ve eski kasa bir arac.

• Sıfrından nası temiz oluyor hocam açıklarmısınız biraz?
  • Multitronic olduğu için almam, Quattro - S tronic olsa belki gider bu fiyattan.
  • İlanı burada da acmanın kibarcası. Fiyat yüksek, alana Allah akıl versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanı açınca önüme memurdan yazısı geldi. Görmeye o kadar alışmışım ki !

Bu arada fiyat yüksek
  • fiyatınız çok yüksek ve sıfırından temiz diyerek ancak ömründe hiç arabaya binmemiş insana satabilirsiniz.bir kaç ay bekler bu araç tahminim
  • Ağabey bu sıfırdan temiz olayı nasıl oluyor geçen günde bmw 1 serisi gördüm adam öyle yazmış.
  • 90- 95 arası gider. O da sıfırdan temiz olduğu için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110bin liralık arabanın resimleri bu kadar kötü olamaz. satılacağı varsa bile satılmaz. doğru düzgün boydan boya bir resim bile çekememişsiniz. araç sizin mi yoksa bir akrabanızın falan mı? resimleri çeken teknolojiden anlamıyor gibi duruyor
  • Konuyu açtım gittim gibi oldu kusura bakmayin işteydim.
    Oncelikle sıfırdan temiz olayina niye bu kadar takıldıniz hocam anlamadım. Ticaret yapıyoruz en niyahetinde. Mubalaga yaparak temizliğini anlatmaya çalıştık. Bi kusurum olduysa af buyurun.
    Diğer bir konu fotoğraf artırmak. 10 fotoğraf hakkım olduğunu biliyorsunuzdur. Artırmak için siteye para yatırmak gerekiyor suan açıkçası düşünmüyorum.
    Aracın kilometresine dayanarak yazdığım fiyat. Olması gereken fiyati suan ki araba pazarina bakarak düşüncelerinizi yazarsaniz memnun olurum.
    Ilginiz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.