Şimdi Ara

İLK SAHİBİNDEN 28000 DE SIFIRDAN TEMİZ MULTİTRONİC A4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam gerçekten fiyat yükseltmiyorum.Sahibinden.com dan araba için atılan mesajları gösterebilirim.90 verecek gerçekten sahibinden.com a koymazdım.100 veren galerici tanıdığım var çünkü.Daha bugün sabah yine 95 veren bir kişi aradı.
  • arkadaşlar size ne bize ne .araba adamın arabası.isterse 200 yazsın.alan alsın almayan almasın.dünya forumdan ibaret değil.Herkes sizin dediğiniz şeyleri yapmak zorunda değil.ilan sahibi arkadaşa gelirsek ilan bence güzel olmuş.Hayırlı müşteriler.
  • Spirited kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.Ben de araba uzmanıyım demedim.Pazar araştırması sonucunda böyle bir fiyatı layık gördüm sadece arabama.Pazarlık payı vardır dedim.İlginiz için tekrar teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

Benim arabanın modelinde ve yılında aynı km araba yok öncelikle onu söylemek istiyorum hocam.En azından sahibinden.com sitesinde mevcut değil.2.el piyasayı eleştirmeden önce hatasız araba takıntısını bırakın eminim 2. el piyasa o zaman kendine gelecektir.Ki bu hata hatadan falan sayılmaz.

Benimki örnekti. Bu araba veya baska bir araba fark etmez. Ayrica hata hatadir. Ben ilan acayim sizin aracin ayni marka model km ve hatasiz olanindan ve ayni fiyati koyayim. Sehir de ayni olsun ve hatta semt bile. Siz olsaniz hangisini alirsiniz?

Hata takindim da kalmadi benim ayrica, eskiden vardi hatasiz olsun boyasiz olsun diye ama simdi boyali arabalara sicak bakiyorum. Ben hatasiz araba aliyorum adamin biri gelip vuruyor hicbir sucum yokken, arabamin degeri dusuyor. Duzgun tamir edilmis mekanik sorunu olmayan boyali araba alacagim bu arabamdan sonra. Hem daha ucuz hemde kaza yaparsam kafa rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buraya ilan koyup reklam yapmakta cabası

• batuhankaansahin kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam her zaman..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Ne reklamı hocam ? kurtulun şu zihniyetten artık.Şuan baktığın ekranın sağına soluna bakın reklam neymiş görün.Benim tek amacım fikir almak.Gerisi sizin iyi niyetinize kalmış
  • quote:

Hocam gerçekten fiyat yükseltmiyorum.Sahibinden.com dan araba için atılan mesajları gösterebilirim.90 verecek gerçekten sahibinden.com a koymazdım.100 veren galerici tanıdığım var çünkü.Daha bugün sabah yine 95 veren bir kişi aradı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2011-model-audi-a4-2000-tdi-emin-oto-da-223835315/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-audi-a4-2.0-tdi-177-hp-sadece-42.000-km-de-224652764/detay

5 dk'da yukarıdaki araçları bulabilen biri neden o fiyata o aracı alsın Km dışında tatmin edici cevabınız olmalı siz sahibisiniz 110 yazmışınız bu adam galerici ve sunrooflu aracı km 20K fazla sizin aracınızdan ve pazarlık etmeden 90'a galeriden alınabiliyor bu araç.

Gerisini siz düşünün artık.

• O paraya araba mı alınır ):
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim attığın iki arabanında plaka kapalı.Ben başka bişey demiyorum
  • sıfırdan temiz demek sanırım daha üretimi tamamlanmadan üretim bandının ortasından teslim alınmış gibi bir şey.

fiyata bakınca ben cuma günü benzer aracı aldım, 56 binde iyi kapatmışım.
  • Sıfırdan temize takılmak moda oldu herhalde hocam

Arabanızı ve aldığınızı fiyatı paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Sıfırdan temize takılmak moda oldu herhalde hocam

Arabanızı ve aldığınızı fiyatı paylaşırsanız sevinirim

128 peşin.
    135 ile başladık en son bu fiyata anlaştık.
    ilk bakım yapılmamış bu ay bakımı varmış, bakımını yaptırır veririz dediler, ben bakımı bana ait olsun şeklinde en son bu fiyat olsun diye anlaştım. Hemen hemen hiç kullanılmamış 4 adet michelen kış lastiği dahil.
  • Hayırlı olsun iyi fiyata kapatmışsınız.
  • Cok pahali hemde cok
    Birde 140 ps bu

• quote:

Kardeşim attığın iki arabanında plaka kapalı.Ben başka bişey demiyorum

Galericilerin araçlarının yüzde 90'ında plakalık vardır zaten.

Gider baktırırsın hatasız demiş adam, zorla satacak hali yok.

Ama şunu söyliyim kardeşim, 100K civarında araçların tamamında 10 TL fazlalık var genel fiyat düzeyinde, gerçekten satmaya kalktığınızda 10 lira aşağısına kadar düşülüyor ki, sizin aracın pazarlıklı olarak yazılıp aylarca bekleyen fiyatı 100 TL internet açık bakabilirsiniz.

Ben A5'i satarken en uygun araba benimki olmasına rağmen millet kıran kırana pazarlık yapıyordu, ordaki fiyatların tamamı yalan dolan.

Sen de göreceksin zaten.

• quote:

Gerçekten 160 binden 125 bine kadar iniyorlar mı ? İyi bir pazarlık yapıyorlar herhalde.Benim arabanın alıcısı da aynı pazarlığı yapabilir varsa.

140 bine ağzına kadar dolu a4 teklifi aldık üstelik 177 hp ve 4 çeker quatro. Audide indirim almak kolay.

• batuhankaansahin kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ama hem 110bin liraya araba satacaksınız hem de 3kuruş site ücretini bahane ediyorsunuz. Demek millet böyle zengin oluyor...
    Bu arada 110bin verip 5 yaşında arada alacak hem de bu piyasada bu sitede bu siyasal belirsizlikte kişi bulabilirsiniz önümüzde saygı ile eğilirim

• Yeni fotograf eklemek icin uc bes kurus vermeye kiyilamiyor ama 5 senelik,garantisi bitmis,eski kasa arac icin sifirindan sadece 15 bin dusuk fiyat talep edilebiliyor!
    O zamanlar 80 e satilan araca simdi 110 istemek ve ilani duzeltin bahanesiyle burayada acmak pek etik olmamis. Bu fiyattan satilmasi cok zor

• saulu kullanıcısına yanıt
    Ne anlatıyon hocam sen ne siyasal belirsizliği ? Ben belki tüm paramla aldım bu arabayı sana mı kaldı zenginlik vs.Bu ön yargı bu insan aşağılama nedir ? Siz lütfen yorum yapmayın rica ediyorum.İyi Günler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.