Şimdi Ara

İLK SAHİBİNDEN 28000 DE SIFIRDAN TEMİZ MULTİTRONİC A4 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni fotoğraf eklemek parayla değil fazladan fotoğraf eklemek parayla önce bunu bir bil.Bu kadar mı çekemez oldun dostum sanane benim mal varlığımdan.Araba için yorum alalım derken ne cins insanlara denk geldik hey allahım.
  • Yorum istediğinizde insanların bu tarz yorumlarda bulunma hakkının da olduğunu kabul etmeniz lazım.

Herkes "vaay, çok şahane araç, çok ucuz, kupon araba kaçmaz" tarzı yorumlar mı yapsın istersiniz. Emin olun bu tarz yorumların araba satmanıza bir faydası olmaz.

Genel olarak fiyatı çok yüksek bulunduysa fiyatı çok yüksek demektir. Forumda kimse sizin düşmanınız da değil dostunuzda. Bu yüzden oto pazarları hariç en doğru değerlendirmeyi bulabileceğiniz yer forumlardır.

Fiyatı revize edip etmemek size kalmış ama muadillerinin 90-95 bandına satıldığı bir piyasada 105-110 arasına satabilmeniz için gerçekten meraklısını ve temizlik takıntılı birini bulmanız gerekir ki o da tamamen şans işi. İnşallah bulursunuz.

Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yazacak arkadaşların dikkatine;

Konu sahibi sadece "süper araç süper fiyat" tarzı yorumlar yazılsın istiyor , bunun dışındaki yorumları lanetleniyor :)

(not: adam bu imkansız fiyata satamayacağını bildiği için buralara kadar reklam konusunu açmış , *ücretsiz diye ayrıca)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 17 Ağustos 2015; 9:28:39 >
  • okuduğum kadarıyla arkadaş olumsuz fikir belirten herkese karşı çıkmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfırdan temiz
  • süper fırsat
    kesinlikle kaçmaz
    kupon araç
    fırsat arabası
    sıfırdan temiz
    binicisini uçuruyor

(maksat konu sahibinin gönlü olsun. üzülmesin gariban. 110bin lira parası varmış hepsini arabaya yatırmış, aç susuz kalmış yardım edin şu garibe)
  • Sadece ''sıfırdan temiz'' dediğin için bile alınmaz bu araç :)
  • Sen hiç tok karnına dayak yedin mi?
    Ben yedim hiç tavsiye etmem kusuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

Yeni fotoğraf eklemek parayla değil fazladan fotoğraf eklemek parayla önce bunu bir bil.Bu kadar mı çekemez oldun dostum sanane benim mal varlığımdan.Araba için yorum alalım derken ne cins insanlara denk geldik hey allahım.

Fazladan fotograf koyma hakkina,ayni fotografi koyacak bir deha dunya uzerinde bulunmayacagindan dolayi evet ekstra ve yeni fotograf paralidir.Bunu kabul etmissin.
    Ayrica mal varligin ben dahil burda kimsenin zerre umrunda degil. Burda 5 sene once 80 e aldigin arabayi 110 a millete satmaya calisirsan ve tum forum hop dur orada derse bir kendine bakman gerekir. Herkes fiyat yuksek,ederinden en az 15 bin fazla derken siz hala istediginiz gibi olmayan yorumlara karsi saldirmaya devam eder hatayi kendinizde bulmazsaniz,o ekstra fotograf icin odemediginiz parayi,aylarca ilan yayinda kalsin diye vermis olacaksiniz.

• Kötü bir zamanda satmaya çalışıyorsunuz,yeni kasa da tanıtıldı ,110 bin e zor.

Ayrıca neden insanlar bu arabayı değilde aizin aracınızı seçsin,piyasayı bir kontrol edin öyle fiyatlandırma yapın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-servis-bakimli-audi-a4-2.0-tdi-150-hp-yeni-tip-motor-222372099/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kötü yorum yapan arkadaşlara saldırdığımı söylemişsiniz.Katılmıyorum.Kötü yorum ve gereksiz yorum farklı şeylerdir çünkü.Ben hiçbir fiyatı yüksek diyene hop ne diyon sen falan diye çıkışmadım.Sıfırdan temiz yani altı üstü bir başlık buna ısrarla takılan arkadaşlar oldu onların yorumunu oldukça gereksiz buldum.Katılın veya katılmayın.Onun dışında buraya koyarak reklam yaptığımı cidden buna ihtiyacım olduğunu düşünen arkadaşlar oldu onu da gereksiz kategorisinde değerlendirdiğimden dolayı çıkıştım.Bu araba benim şahsi aracım istersem 200 yazarım satılır veya satılmaz bu bana kalmış.Ama 80 aldığı arabayı!(2011 yılında 80 alındığını sanan arabadan pek anlayan arkadaşlar var aranızda) 110 satıyor afedersiniz enayi arıyor diyen arkadaşlar var.Bunu gereksiz bulduğumdan karşı çıktım.Onun dışında fotoğraflar olsun ilanla ilgili hertürlü eleştirinin başımın üstünde yeri var.İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

• TaurenChef T kullanıcısına yanıt
    Bence durma al kaçmaz.Plakası kapalı araçların ilanından ben direk çıkıyorum atan bazı arkadaşlar oldu pek bakmadım.
  • Hayırlı satışlar, arabanın piyasasına bakmadığım için fiyat olarak bir şey demeyeceğim. Pahalıysa zaten pazarlığın dibine vurulur. Veya alınmaz. Arkadaşta gerçekten satmak istiyorsa ona göre ayarlar fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

Kilometrem 30 bin hocam.Sen kaç binde A5 sattın.100K veren 2 galeri 1 farklı alıcı var.90 bin diyorsun komik oluyor hocam.

Hocam fiyat hakkında yorum yapmayacağım hayırlı satışlar öncelikle.Arka koltuktan bir ön konsol resmi falan ekleyin ayrıca.

Onun dışında demişsiniz ki 2 galeri 100 bin tl bir alıcı 100 bin tl bir alıcı da 95 bin tl veriyor.Alıcıları geçtim hadi onlar malum sitede nasıl oluyorsa sadece sizin ilanı görüyorlar.

Ama 2 galerici 100 bin veriyor diyorsunuz peki galerici sizin aracı 100 bine alıp siz 110 a satamazken kaça satacak ?

Yani masraflar dışında kendisine 3 bin lira belki kalacak mucize olacakta 105 den satarsa.

Yani sonuç olarak ben 2 galericinin 100 bin teklif ettiğine falan inanmıyorum.Anne tarafının tümü 25-30 yıldır bu işle uğraşan bir insan olarak.

Galerinin böyle politikası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilo Moana -- 17 Ağustos 2015; 21:53:22 >

• batuhankaansahin kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekleyin euro arttıkça doğuş oto gibi zam yaparsınız..
  • yarbaydan, binbaşıdan aşağı yazan olmadığına göre iyi bir araç sanırım... ne satıcı kar etsin, ne de alıcı kar etsin.. değeri neyse satılsın ve alıcı kişiye de kazasız belasız binmek nasip olsun diyelim...
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    resim değil o fotoğraf resim olsa duramazsın
  • Hocam cok pahali bu paraya satamazsiniz bence bayagi bo dusun fiyati

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.