Şimdi Ara

İLK SAHİBİNDEN 28000 DE SIFIRDAN TEMİZ MULTİTRONİC A4 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

Arkadaşlar kötü yorum yapan arkadaşlara saldırdığımı söylemişsiniz.Katılmıyorum.Kötü yorum ve gereksiz yorum farklı şeylerdir çünkü.Ben hiçbir fiyatı yüksek diyene hop ne diyon sen falan diye çıkışmadım.Sıfırdan temiz yani altı üstü bir başlık buna ısrarla takılan arkadaşlar oldu onların yorumunu oldukça gereksiz buldum.Katılın veya katılmayın.Onun dışında buraya koyarak reklam yaptığımı cidden buna ihtiyacım olduğunu düşünen arkadaşlar oldu onu da gereksiz kategorisinde değerlendirdiğimden dolayı çıkıştım.Bu araba benim şahsi aracım istersem 200 yazarım satılır veya satılmaz bu bana kalmış.Ama 80 aldığı arabayı!(2011 yılında 80 alındığını sanan arabadan pek anlayan arkadaşlar var aranızda) 110 satıyor afedersiniz enayi arıyor diyen arkadaşlar var.Bunu gereksiz bulduğumdan karşı çıktım.Onun dışında fotoğraflar olsun ilanla ilgili hertürlü eleştirinin başımın üstünde yeri var.İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

2011 yilinda aracin turkiye satis fiyati 43k euroda 2 ila 2.1 seviyelerindeydi dolayisiyla arac 80 ile 90 arasinda bir fiyata satiliyordu.
    Gercekleri soyleyince gereksiz yorum oluyor.
    Ama esas gercek gunlerdir bekleyen ilan.. Bizde diyoruzki bu bosuna zaman kaybi,gercek fiyatlandirmasini yapip,piyasayida bosuna yukseltmeyin.
    Buda kaynak
    http://araba-fiyatlari.blogspot.com.tr/2011/02/audi-a4-fiyatlar-subat-2011.html?m=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç sizin istediğiniz fiyatı yazarsınız.Şuan sıfırı 145.000 TL civarı.Yaş farkını gelen yenilikler vs işe katarsak bu fiyata zor satarsınız.Aracınız temiz ve km az olabilir.Lüks segmentte değer kaybı çok olur.İnternetteki piyasaya fazla aldanmayın.Satılmasını istiyorsanız fiyatının biraz daha düşmesi gerekir bence.Acelem yok derseniz sorun olmaz.
    Zamanında aldığınız fiyata yada daha üzerinde bir fiyata satmayı mı amaçlıyorsunuz?Bazı satıcılar sıfır fiyatından fazlasını istiyormuş bazı araçlarda Yoksa araç piyasasına bakıp mı benim aracım bu parayı eder dediniz?
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Hocam ben arabamı euro bazında aldım.2011 senesinin eurosu ile bu senenin eurosu arasında uçurum var.Borsayı takip etmeseniz bile illakı doların uçmasından euro nunda yerinde saymadığını az buçuk herkes bilir.Aldığım yerde tanıdık olduğundan bana bir 10 bin euro kadar da indirim yaptılar 57.000 euro yerine 47.000 euro ya aldım o zamanın piyasasıyla.Türk parasıyla 95.000 t yapıyor.Şimdi bana 95 veren zaten var.Amacım 100 binin üstünde satabilmek.28 bin de gıcır gıcır araba.Yeni alınan arabada bir koku vardır bilirsiniz.Yeni herşeyin bir kokusu vardır da.O kokusu bile hala muhafaza bir şekilde duruyor.Cidden temiz dosta gidecek bir araba fiyat da o yüzden böyle.
  • selam

o zamanın eurosu ile bu zamanın eurosu arasında kur farkında başa ne fark var acaba?
    bahçelinin 40.yıl hesabı gibi bir hesap olmuş bu.

fiyatınızı aklamak için yapmadığınız kalmamış konu boyunca.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.