Şimdi Ara

İLK SAHİBİNDEN 28000 DE SIFIRDAN TEMİZ MULTİTRONİC A4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

Kilometrem 30 bin hocam.Sen kaç binde A5 sattın.100K veren 2 galeri 1 farklı alıcı var.90 bin diyorsun komik oluyor hocam.

100 veren galeri var öyle mi :)
    80 bindeydi A5, güzel kardeşim araban boş, direksiyona bak, iç döşemeye bak.
    İç dış siyah en eğreti kombinasyon.

Allah hayırlı satışlar versin ama, sizin gibi insanlar yüzünden gerçek ikinci el piyasası saçmasapan fiyatlı arabalarla kaynıyor.

Satılacak fiyatı yazsanız günah mı oluyor yani.

O fiyatı yazıp haftalarca telefon çalmadan beklemenizin manası nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ayrıca ticaretten ne anladığınızı ben anlamadım.1 elma bile satsan bu tıcarettir.Ben de bir araba satıyorum.

Ticaret kar amaçlı yapılan alış veriş işine denir, meslektir.

Siz kullandığınız ikinci el bir ürün satıyorsanız buna ticaret denmez, çok çok alışveriş olur onun adı.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    125 bine sıfır audi a4 bulursan ben alacam hocam seni bekliyorum.
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten gereği olmayan muhabbet.Alışveriş olsun hocam
  • km si düşük diye fiyatı biraz fazla yazmışsınız doğrudur ancak o bütçeye 177 likte bulabiliyoruz
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Evet var galeri ile görüşmek isterseniz numarasını verebilirim.Arabam dolu demedim hiçbiyerde.125K ya sıfır A4 gösterirseniz ben alacam yalnız.
  • freeman6161 kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok bulabilirsiniz diye zaten söylemiştim hocam.Pazarlık payı var zaten
  • Sıfır alırken araç kirli miydi ki sıfırdan temiz. Piyasası ne bilmiyorum ama fiyat yüksek. Gerçi tüm araçlar yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zH0N0R

Sıfrından nası temiz oluyor hocam açıklarmısınız biraz?

Araç alınıyor sadecefabriikalar tarafından bulaştırlabilen fabrika kiri diye tabir ettiğimiz kir tabakasından arındırılıyor. Ondan sonra her hafta düzenli yıkatılarak sıfırından temiz hale geitiriliyor..

Şaka maka fiyat çok km'si ne olursa olsun çok, haa serbest piyasa, her türlü cins adam var o sebeple bu fiyata gitmez diyemiyorum, geri adım atmayın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Hocam allah aşkına söyleyin ben ne başlıklar gördüm buna mı bu kadar takıldınız yapmayın.Biriniz söyledi ardı sıra gidiyorsunuz.Hiç mi edebiyat görmediniz yahu mübalağa sanatı nedir ben mi anlatayım.İginiz için teşekkürler ama artık gerçekten arabadan anlayan arakdaşlar beni doğru yönlendirecek yorumlar yaparsa sevinirim.
  • otosarrafı kullanıcısına yanıt
    Forum donanımda en komik arkadaş sizsimiz herhalde hocam bu akşam da gülmeye doyduk çok şükür.

Yorumunuz için ise bilhassa teşekkürü borç bilirim.
  • quote:

125 bine sıfır audi a4 bulursan ben alacam hocam seni bekliyorum.

Biletimi alın yarın geleyim hemen alalım 125 bine kabul mü ?

Hocam buyrun gelin kapım açık.Yalnız yormayın kendinizi burdan da gösterebilirsiniz arabayı.Teknoloji gelişmiş ya.
  • quote:

Hocam buyrun gelin kapım açık.Yalnız yormayın kendinizi burdan da gösterebilirsiniz arabayı.Teknoloji gelişmiş ya.

Audi bayisine gidin pazarlık yapın alırsınız merak etmeyin. Kaç kişi Aldı 125 bine

Gerçekten 160 binden 125 bine kadar iniyorlar mı ? İyi bir pazarlık yapıyorlar herhalde.Benim arabanın alıcısı da aynı pazarlığı yapabilir varsa.
  • 90 a hayirli olsun.

• 15-20 Bin tl arasında pazarlık payı varsa olur tabi
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Benim model de 90 yazan az var bu kilometre de yokta zaten yakın kliometrelerde 100 den aşağı yazmamış.Onlara göre bir pazar araştırması yaptım hocam.
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    5 bin düşünülebilir hocam.
  • quote:

Benim model de 90 yazan az var bu kilometre de yokta zaten yakın kliometrelerde 100 den aşağı yazmamış.Onlara göre bir pazar araştırması yaptım hocam.

Ablama alacam. Teklif yarin oglene gecerli. Yoksa Oglen gidip boyali bir c180 cgi alacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 16 Ağustos 2015; 21:08:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.