Şimdi Ara

İLK SARJI 16 SAAT YAPMADIM...BİŞEY OLURMU Kİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam millet yeni d500 aldım bikacgün önce ordan aldıgımda (garantili) telefonun sarjı tamdı kullandım we ewe gelince de 10 saat sarj edin demisti adam sarj ettim.. fakat ilk sarjını bu adam yeteri kadar yapmıs mıdır?? cünkü telin sarjı 1.5 gün zor gidiyor .. eger o ilk sarjı tam yapılmadıysa etki edermi pilin performansına??
    saolun

• İlk şarjın 16 saat sürmesini pek etkisi yok bildigim kadarıyla dolması yeterli
  • Kullanma kılavuzunda ne yazıyorsa doğrusu odur. orda nediyorsa onu yapmak lazım!
  • garantiliyse boşver
  • Kulaktan dolma bir bilgi gibiymiş gibi geliyor ya bana..
  • olmaz bu motoru acma gibi birsey oluyor sanırım
  • Telefonu 12 saat ve üzerinde şarj etmek nikel piller için geçerliydi,günümüzdeki telefonların çoğu lityum pil kullanıyor ve bunun için sadece dolmaları yeterli.İlk aldıktan sonra 3 kere tamamen boşalıp şarjedildiğinde pil tam performansına ulaşır.Son 1 hafta içinde biri bana biri babama olmak üzere 2 nokia aldık ve 2 sinin de kullanma klavuzunda,telefonu gereğinden fazla şarj etmenin pile zarar verebileceği yazıyordu.Eğer nokia kullanma klavuzuna bunu yazdıysa demek ki telefonun şarjı dolunca prizden çekmek lazım.Yardımcı olabilmişimdir umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olur, kullanma kılavuzunda öyle yazıyor çünkü. Ama bir süre sonra eski perf. ını yakalayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle1306

selam millet yeni d500 aldım bikacgün önce ordan aldıgımda (garantili) telefonun sarjı tamdı kullandım we ewe gelince de 10 saat sarj edin demisti adam sarj ettim.. fakat ilk sarjını bu adam yeteri kadar yapmıs mıdır?? cünkü telin sarjı 1.5 gün zor gidiyor .. eger o ilk sarjı tam yapılmadıysa etki edermi pilin performansına??
    saolun

Nasıl yani? Adam garantili telefonu sarjmı etmiş? Olmaz öyle şey.. Garantili telefonunun kutusu senin gözünün önünde açılır ve ilk şarjınıda sen yaparsın. Ayrıca Lityum pillerde ilk sarj 16-35 saat olucak gibi birşey söz konusu degil. Bu yüzden telaşlanmana gerek yok. Ancak pil tam boşalmadan pek sarj etmemeye çalış. Sarjıda kapalı ve tam yaparsan pil yüzdeyüz performansla calışacaktır.

• +1 dertlenecek bişey yok
  • saolun beyler
  • bişey olmazda bataryayı 3-4 kere 16 saat doldur daha sonra tekrar boşalt..
  • Yaw bi kere bu piller dolduktan sonra sarj olmuyor ki istedigin kadar tak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Yaw bi kere bu piller dolduktan sonra sarj olmuyor ki istedigin kadar tak ...

EWT
  • arkadaşlar bende ilk şarşı 6 saat yaptım doldu ve çektim... bişey olmadı telefonu 1 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yok bataryası ise gayet normal herhangi bir sorunda olursa nokia orijinal bandrollü batarya 20 milyon civarı alırız 1 tane napalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle1306

selam millet yeni d500 aldım bikacgün önce ordan aldıgımda (garantili) telefonun sarjı tamdı kullandım we ewe gelince de 10 saat sarj edin demisti adam sarj ettim.. fakat ilk sarjını bu adam yeteri kadar yapmıs mıdır?? cünkü telin sarjı 1.5 gün zor gidiyor .. eger o ilk sarjı tam yapılmadıysa etki edermi pilin performansına??
    saolun
  • ben 24 saat takılı burakıyorum valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsiz34

ben 24 saat takılı burakıyorum valla...

ben de bazen gece yatarken takıorm 8-10saat duruo şarjda..demek ki bundan sonra böle yapmıcaz
  • hiçbirşey olmaz.
  • Hiçbir sey olmaz ama sar1j cihaz1 bosu bosuna prizde durur ama içlerinde bir transformatör bulundugundan bosta çal1s1r . Transformatörün iletkenleri isindigindan as1n1r sarj aletinin bozulmas1 kolay olur yani gereksiz bir sey...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.