Var mı bunu yapan, avantajları dezavantajları nedir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Ben de muğla da yapıcam ortalama 500 tlyi gözden çıkardım. Tıp okucam diyosun sen ders çalışırken sessiz falan olmalı bi de ortam. Tek kişi kalmanı öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: Aslangur
Ben de muğla da yapıcam ortalama 500 tlyi gözden çıkardım. Tıp okucam diyosun sen ders çalışırken sessiz falan olmalı bi de ortam. Tek kişi kalmanı öneririm
gayet güzel yani yemek felan ekledimi yol parası ortalama 1200
Birde benim hiç bir şeye tahammülüm yok yurtta dengesizin biri gelir diye ev şuan kafama yattı gibi
Ben kaldım sıkıntı olmuyor.Gerçi evde hiç ders çalışmadım hep okulun kütüphanesinde çalıştım.Ama mesela ders calistikdan sonra eve gidip rahatca dinlenebiliyorsun o yani cok güzel.
Tek kişilik yurt veya ev istiyorum hemen hemen aynı paraya denk geliyor ancak ev daha mantıklı gibi geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Kazmatör28
Var mı bunu yapan, avantajları dezavantajları nedir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
lan tek kalmayın olum insansınız siz.psikolojiniz bozulabilir,ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalanları biliyorum.korkmayın insanlardan yemezler sizi.
V10V
kullanıcısına yanıt
tek kalmak gibisi var mi ? arkadasim universiyeden arkadasiyla eve cikmis. cocuk evde olan her seye karisiyormus (bizim arkadas biraz daginik yasar) depozitida verdi simdi yakicam onu cokicam tahammulum kalmadi diyor
quote:
Orijinalden alıntı: Wepawet
tek kalmak gibisi var mi ? arkadasim universiyeden arkadasiyla eve cikmis. cocuk evde olan her seye karisiyormus (bizim arkadas biraz daginik yasar) depozitida verdi simdi yakicam onu cokicam tahammulum kalmadi diyor
yav orası öyle anlaşmadan da olmaz ama tek kalmak sakıncalı.yani benden bi tavsiye.hadi illaki tek kalıcam ben siyorsanız yutta kalın en azından.
quote:
Orijinalden alıntı: V10
quote:
lan tek kalmayın olum insansınız siz.psikolojiniz bozulabilir,ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalanları biliyorum.korkmayın insanlardan yemezler sizi.
yok aslinda disarda cok iyi anlasiyolat ama ev hayati farkli bir sey bilemiyorsun evde anlasabilir misin anlasamaz misin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DA02D78F4
quote:
Orijinalden alıntı: V10
quote:
yok aslinda disarda cok iyi anlasiyolat ama ev hayati farkli bir sey bilemiyorsun evde anlasabilir misin anlasamaz misin
Alıntıları Göster
tek kalmak neden sıkıntılı onu anlayamadım ?
V10V
kullanıcısına yanıt
Hocam sakin biri değilim çok çabuk delleniyorum bide rahat herifin biri gelirse yapamam
quote:
Orijinalden alıntı: Aslangur
tek kalmak neden sıkıntılı onu anlayamadım ?
Alıntıları Göster
Dünyanın en güzel şeyi olduğunu 1-2 yıl yurtta kalın anlarsınız demeyen arkadaşım yok. Ben de İzmirde çıkıcam gelirse
Up
Benim de ilk senem ben de 1+1 ev tuttum sorun olacağını sanmıyorum. Kafanı dinlersin
Kesinlikle en mantıklısı bu.
Hoşgeldin çanakkaleye bi sorun olursa yardımcı olabilirim :)
burak171717
kullanıcısına yanıt
Bir problem olmazsa hoşbuldum hocam :)
burak171717
kullanıcısına yanıt
Üniversite kepezde demi hocam oralarda baktım da ben üniversiteye yakın olsun istiyorum