Şimdi Ara

İlk sene tek başına 1+1 eve çıkmak (büyük ihtimalle Çanakkale tıp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı bunu yapan, avantajları dezavantajları nedir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Ben de muğla da yapıcam ortalama 500 tlyi gözden çıkardım. Tıp okucam diyosun sen ders çalışırken sessiz falan olmalı bi de ortam. Tek kişi kalmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslangur

Ben de muğla da yapıcam ortalama 500 tlyi gözden çıkardım. Tıp okucam diyosun sen ders çalışırken sessiz falan olmalı bi de ortam. Tek kişi kalmanı öneririm
    bende uşakta 1+1 eşyalı apart buldum 600 tl değermi. Katiyen yurtta kalamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: baroncan1

bende uşakta 1+1 eşyalı apart buldum 600 tl değermi. Katiyen yurtta kalamam

gayet güzel yani yemek felan ekledimi yol parası ortalama 1200
  • Birde benim hiç bir şeye tahammülüm yok yurtta dengesizin biri gelir diye ev şuan kafama yattı gibi
  • Ben kaldım sıkıntı olmuyor.Gerçi evde hiç ders çalışmadım hep okulun kütüphanesinde çalıştım.Ama mesela ders calistikdan sonra eve gidip rahatca dinlenebiliyorsun o yani cok güzel.
  • Tek kişilik yurt veya ev istiyorum hemen hemen aynı paraya denk geliyor ancak ev daha mantıklı gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmatör28

Var mı bunu yapan, avantajları dezavantajları nedir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

lan tek kalmayın olum insansınız siz.psikolojiniz bozulabilir,ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalanları biliyorum.korkmayın insanlardan yemezler sizi.
  • V10 V kullanıcısına yanıt
    tek kalmak gibisi var mi ? arkadasim universiyeden arkadasiyla eve cikmis. cocuk evde olan her seye karisiyormus (bizim arkadas biraz daginik yasar) depozitida verdi simdi yakicam onu cokicam tahammulum kalmadi diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

tek kalmak gibisi var mi ? arkadasim universiyeden arkadasiyla eve cikmis. cocuk evde olan her seye karisiyormus (bizim arkadas biraz daginik yasar) depozitida verdi simdi yakicam onu cokicam tahammulum kalmadi diyor

yav orası öyle anlaşmadan da olmaz ama tek kalmak sakıncalı.yani benden bi tavsiye.hadi illaki tek kalıcam ben siyorsanız yutta kalın en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V10

quote:

Var mı bunu yapan, avantajları dezavantajları nedir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

lan tek kalmayın olum insansınız siz.psikolojiniz bozulabilir,ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalanları biliyorum.korkmayın insanlardan yemezler sizi.

yok aslinda disarda cok iyi anlasiyolat ama ev hayati farkli bir sey bilemiyorsun evde anlasabilir misin anlasamaz misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA02D78F4

quote:

Orijinalden alıntı: V10

quote:

yok aslinda disarda cok iyi anlasiyolat ama ev hayati farkli bir sey bilemiyorsun evde anlasabilir misin anlasamaz misin

Alıntıları Göster
    tek kalmak neden sıkıntılı onu anlayamadım ?

• V10 V kullanıcısına yanıt
    Hocam sakin biri değilim çok çabuk delleniyorum bide rahat herifin biri gelirse yapamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslangur

tek kalmak neden sıkıntılı onu anlayamadım ?

Alıntıları Göster
    Dünyanın en güzel şeyi olduğunu 1-2 yıl yurtta kalın anlarsınız demeyen arkadaşım yok. Ben de İzmirde çıkıcam gelirse
  • Up
  • Benim de ilk senem ben de 1+1 ev tuttum sorun olacağını sanmıyorum. Kafanı dinlersin
  • Kesinlikle en mantıklısı bu.
  • Hoşgeldin çanakkaleye bi sorun olursa yardımcı olabilirim :)
  • burak171717 kullanıcısına yanıt
    Bir problem olmazsa hoşbuldum hocam :)
  • burak171717 kullanıcısına yanıt
    Üniversite kepezde demi hocam oralarda baktım da ben üniversiteye yakın olsun istiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.