Şimdi Ara

ilk ve son oyun bitti benim için soyuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +7 ii +8 paper set +10 str takılar 20 gb +8 paper mage set +7lycan staff +3 ss hepsi gitii hep bu lanet koxp yüzünden oyunu bırakıyorum arkadaslar o kadar emegiö gitti lanet olsun gecen zamanıma offf nerden kullnadım koxp

• ya ben bişey anlayamadım 15 dk önce girdim carımda itemler vardı bende priemıum yok dc oldum herkez olmsutu ondan sonra girdim hiç bir seyim kalmamıs bütün serverlar doluyken premiumda yok nasıl soyuyolar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeroxxeroxxerox

ya ben bişey anlayamadım 15 dk önce girdim carımda itemler vardı bende priemıum yok dc oldum herkez olmsutu ondan sonra girdim hiç bir seyim kalmamıs bütün serverlar doluyken premiumda yok nasıl soyuyolar ?
    GEÇMİŞ OLSUN BE KARDEŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: pisioguz16

GEÇMİŞ OLSUN BE KARDEŞ

Alıntıları Göster
    aynen gecmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: pisioguz16

GEÇMİŞ OLSUN BE KARDEŞ

Alıntıları Göster
    ya kahretsin beni ya 62 lik bi cara koxpla neden girdim ya offf bilsem yaparmıydım gitti herseyim 2 yıllk emeyim bırakıyorum oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: xeroxxeroxxerox

ya kahretsin beni ya 62 lik bi cara koxpla neden girdim ya offf bilsem yaparmıydım gitti herseyim 2 yıllk emeyim bırakıyorum oyunu

Alıntıları Göster
    bırak abi benide banlasınlar kurtilim su illetten ytr artık bi yere kdr her gün ayrı bi sorun cekilmez gercekten geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: FreddyKrueger_

bırak abi benide banlasınlar kurtilim su illetten ytr artık bi yere kdr her gün ayrı bi sorun cekilmez gercekten geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    ee koxpla item yaparken sesiniz çıkmıyo itemler gidince başlıyosunuz sövmeye.Kendi düşen ağlamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyyakenabüdü

ee koxpla item yaparken sesiniz çıkmıyo itemler gidince başlıyosunuz sövmeye.Kendi düşen ağlamaz

Alıntıları Göster
    çokta...................
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Koxp Kullanan Adamın Hali Fix Başlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Alıntıları Göster
    eee koxp kullanırsan haketmişsindir..üzülme oyunu bıraktın işte...güzel birşey
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: iyyakenabüdü

• quote:

Orijinalden alıntı: budbundy

eee koxp kullanırsan haketmişsindir..üzülme oyunu bıraktın işte...güzel birşey

Alıntıları Göster
    gecmıs olsn koxp kullanmamalıydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaJuMaRu

gecmıs olsn koxp kullanmamalıydın

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeroxxeroxxerox

+7 ii +8 paper set +10 str takılar 20 gb +8 paper mage set +7lycan staff +3 ss hepsi gitii hep bu lanet koxp yüzünden oyunu bırakıyorum arkadaslar o kadar emegiö gitti lanet olsun gecen zamanıma offf nerden kullnadım koxp

ya bu yuksek lv ler neden koxxp acar anlamam ya 72 lv charım war 1 kere koxp acmadım ama dun 80 lv adamı keserken adamın master ı yandı ve adamın 1 parca +9 shelı wardı bir bakdım adam suyun ıcıne girdi hayretle adamı ızledım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastares

quote:

Orjinalden alıntı: xeroxxeroxxerox

+7 ii +8 paper set +10 str takılar 20 gb +8 paper mage set +7lycan staff +3 ss hepsi gitii hep bu lanet koxp yüzünden oyunu bırakıyorum arkadaslar o kadar emegiö gitti lanet olsun gecen zamanıma offf nerden kullnadım koxp

ya bu yuksek lv ler neden koxxp acar anlamam ya 72 lv charım war 1 kere koxp acmadım ama dun 80 lv adamı keserken adamın master ı yandı ve adamın 1 parca +9 shelı wardı bir bakdım adam suyun ıcıne girdi hayretle adamı ızledım
    kendi düşen ağlamaz-

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Kendin Ettin Kendin Buldun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend tirAn

quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Kendin Ettin Kendin Buldun...

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kanka

• bag olmuştur itemlerin gözükmüuodur bendede olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: inndark_

bag olmuştur itemlerin gözükmüuodur bendede olmuştu
    Adaletin yerini bulmasına sevindim
    Ne güzel hergün böyle topicler açın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.