+7 ii +8 paper set +10 str takılar 20 gb +8 paper mage set +7lycan staff +3 ss hepsi gitii hep bu lanet koxp yüzünden oyunu bırakıyorum arkadaslar o kadar emegiö gitti lanet olsun gecen zamanıma offf nerden kullnadım koxp
ya ben bişey anlayamadım 15 dk önce girdim carımda itemler vardı bende priemıum yok dc oldum herkez olmsutu ondan sonra girdim hiç bir seyim kalmamıs bütün serverlar doluyken premiumda yok nasıl soyuyolar ?
quote:
Orijinalden alıntı: xeroxxeroxxerox
ya ben bişey anlayamadım 15 dk önce girdim carımda itemler vardı bende priemıum yok dc oldum herkez olmsutu ondan sonra girdim hiç bir seyim kalmamıs bütün serverlar doluyken premiumda yok nasıl soyuyolar ?
GEÇMİŞ OLSUN BE KARDEŞ
quote:
Orijinalden alıntı: pisioguz16
GEÇMİŞ OLSUN BE KARDEŞ
Alıntıları Göster
aynen gecmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: pisioguz16
GEÇMİŞ OLSUN BE KARDEŞ
Alıntıları Göster
ya kahretsin beni ya 62 lik bi cara koxpla neden girdim ya offf bilsem yaparmıydım gitti herseyim 2 yıllk emeyim bırakıyorum oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: xeroxxeroxxerox
ya kahretsin beni ya 62 lik bi cara koxpla neden girdim ya offf bilsem yaparmıydım gitti herseyim 2 yıllk emeyim bırakıyorum oyunu
Alıntıları Göster
bırak abi benide banlasınlar kurtilim su illetten ytr artık bi yere kdr her gün ayrı bi sorun cekilmez gercekten geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: FreddyKrueger_
bırak abi benide banlasınlar kurtilim su illetten ytr artık bi yere kdr her gün ayrı bi sorun cekilmez gercekten geçmiş olsun
Alıntıları Göster
ee koxpla item yaparken sesiniz çıkmıyo itemler gidince başlıyosunuz sövmeye.Kendi düşen ağlamaz
ee koxpla item yaparken sesiniz çıkmıyo itemler gidince başlıyosunuz sövmeye.Kendi düşen ağlamaz
Alıntıları Göster
çokta...................
quote:
Orijinalden alıntı: iyyakenabüdü
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
Koxp Kullanan Adamın Hali Fix Başlık...
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
Alıntıları Göster
eee koxp kullanırsan haketmişsindir..üzülme oyunu bıraktın işte...güzel birşey
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: iyyakenabüdü
quote:
Orijinalden alıntı: budbundy
eee koxp kullanırsan haketmişsindir..üzülme oyunu bıraktın işte...güzel birşey
Alıntıları Göster
gecmıs olsn koxp kullanmamalıydın
quote:
Orijinalden alıntı: ShaJuMaRu
gecmıs olsn koxp kullanmamalıydın
Alıntıları Göster
geçmiş olsun kardes
quote:
Orjinalden alıntı: xeroxxeroxxerox
+7 ii +8 paper set +10 str takılar 20 gb +8 paper mage set +7lycan staff +3 ss hepsi gitii hep bu lanet koxp yüzünden oyunu bırakıyorum arkadaslar o kadar emegiö gitti lanet olsun gecen zamanıma offf nerden kullnadım koxp
ya bu yuksek lv ler neden koxxp acar anlamam ya 72 lv charım war 1 kere koxp acmadım ama dun 80 lv adamı keserken adamın master ı yandı ve adamın 1 parca +9 shelı wardı bir bakdım adam suyun ıcıne girdi hayretle adamı ızledım
quote:
Orijinalden alıntı: pastares
quote:
Orjinalden alıntı: xeroxxeroxxerox
ya bu yuksek lv ler neden koxxp acar anlamam ya 72 lv charım war 1 kere koxp acmadım ama dun 80 lv adamı keserken adamın master ı yandı ve adamın 1 parca +9 shelı wardı bir bakdım adam suyun ıcıne girdi hayretle adamı ızledım
kendi düşen ağlamaz-
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
Kendin Ettin Kendin Buldun...
quote:
Orijinalden alıntı: Legend tirAn
quote: