Şimdi Ara

İlk yüz bursu hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güncel bir bilgi bulamadığım için bu konuyu açıyorum.
    Bu ilk yüz bursu tam olarak nedir? Kyk veriyor galiba.
    Peki herhangi bir puan türünde ilk yüze girmek yetiyor mu?
    Ham puanlara mı bakılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertjonathan -- 21 Temmuz 2011; 21:04:04 >

• Nefret ettiğim bir şey ama ne yapayım konu bir kaç saat geçmesine rağmen kaç sayfa geriye gitmiş.
    Bu yüzden..
    Up up up up...
  • ham puanlardan herhangi birinde ilk 100'e girmek yeterli diye biliyorum
  • evet herhangi bi puan yetiyo mesela ben ygs de ilk 100deydim lys de geriledim 700lere ama yine de alcam ilk 100 bursunu yani öyle dediler
  • toprakylmz sen burs alamayacaksın. ben direk kyk dan öğrendir senn durumunda burs alabilmek için 1. bölümden yerleşmen lazım. yani mesela ygs4 te ilk 100 desin ygs 1 den tercih yapıp bursu alırsın ama lys tercihiyle alamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoberyum

toprakylmz sen burs alamayacaksın. ben direk kyk dan öğrendir senn durumunda burs alabilmek için 1. bölümden yerleşmen lazım. yani mesela ygs4 te ilk 100 desin ygs 1 den tercih yapıp bursu alırsın ama lys tercihiyle alamassın

emin misiniz? geçen senelerde aynı durumda olan kişiler alıyor diye biliyorum ?
  • herhangi bir puan türünde ygs-lys ham ilk 100deysen alırsın o puan türünde yerleşip yerleşmemen farketmez ,örnek var nokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07_cenkay -- 23 Temmuz 2011; 14:45:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07_cenkay

herhangi bir puan türünde ygs-lys ham ilk 100deysen alırsın okadar nokta

herkes farklı bir şey diyor, kafalar karışık

şimdi adam ygs'de ilk 100'de, lys'de değil lys'ye göre yerleşince alıyor yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoberyum

toprakylmz sen burs alamayacaksın. ben direk kyk dan öğrendir senn durumunda burs alabilmek için 1. bölümden yerleşmen lazım. yani mesela ygs4 te ilk 100 desin ygs 1 den tercih yapıp bursu alırsın ama lys tercihiyle alamassın

geçen sene ygs de ilk 10 0de olup, lys de düşen arkadaşlarım da var onlarla konuştum alıyolarmış ilk 100 bursu biri ege tıpta biri de erzurumda şu an. tercihle bi alakası yokmuş diye biliyorum ben
  • Peki özel üniversiteye yerleşip oradan burs alanlar etkileniyor mu bu durumdan? Bilkentin bursu mesala.
    Etkilenmiyormuş galiba da yine de bir sorayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertjonathan

Peki özel üniversiteye yerleşip oradan burs alanlar etkileniyor mu bu durumdan? Bilkentin bursu mesala.
    Etkilenmiyormuş galiba da yine de bir sorayım.

özele gidenler kyk ya başvuramıyo diye biliyorum ben
  • Vakıf üniversitesinde okumak ilk yüz bursunu etkilemiyor. Katkı kredisi için başvuramıyorsun sadece.
  • keşke ilk 323bin bursu olsa da bende alsam
  • bende merak ediyorum cerrahpaşa tıptayım bu sene bi daha girdim ts-1 de ham puanda 71. oldum alırız inş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.