Şu an için ilköğretimin ataması çok daha iyi ancak 3-4 yıla onun da atamasının lise mat gibi olacağını düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı şu an için ?
Up
Lise daha mantıklı değil mi dersane özel ders imkanı filan var. Ya da direk matematik okusan?
lise daha mantıklı parayı kırmak için bence
Kesinlikle lise
kıdemlimezun
kullanıcısına yanıt
Sıralaman?
Lise mata ne olmus ki bu tam bilmiyorum
Ilkoğretimi seç hocam o daha avantajlı kesinlikle.
hüseyinhayko cepkinci
kullanıcısına yanıt
Hocam Sende Son Durumlar Nedir Ne Yapacaksın
Hilal Bıyıklı Bozkurt
kullanıcısına yanıt
Bir sene daha deneyeceğim hocam olmazsa da öğretmenliğe gider sevdiğim mesleği yaparım
Herkese değerli fikirleri için çok teşekkür ederim
41 k her ikisinde de Hacettepe düşünüyorum
Hocam parayi kirmak icin lise diyorlar ama artik lgs de cok calisilan ve emek verilmesi gereken bir sinav , tanidigim herkes ozel ders aldiriyor cocuguna o yuzden ilkogretim atama kolayligiyla bir tik onde.
quote:
Orijinalden alıntı: Ikibinongibigelecek
Hocam parayi kirmak icin lise diyorlar ama artik lgs de cok calisilan ve emek verilmesi gereken bir sinav , tanidigim herkes ozel ders aldiriyor cocuguna o yuzden ilkogretim atama kolayligiyla bir tik onde.
lise hocası ortaokula da ders verir ki
aynen
Hocam ben ilkogretimin de ozel ders bulabilecegini acikladim tabi ki lise matematikcisi ortaokula da verir ama benin ortaokul ogretmenin de liselilere veriyordu bence onemli olan atama.
IkibinongibigelecekI
kullanıcısına yanıt
hocam bence mat öğretmenliği iyi. az üni az kontenjan var. kontenjanlar 20 kişi. toplam 10 ünimi ne var. ilköğretimde bu sayı kaç bilmiyorum
ilkogretim mezunlari da lise ogrencilerine ders verebilir bence ilkogretim hem kpss acisindan da daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme