Şimdi Ara

İmac Firmware password unuttum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba İmac kullanıcısıyım Firmware sifresi olusturdum su an şifreyi hatırlayamıyorum :(

Biraz araştırma yaptım bios ve hdd den bagımsız bir şifreymiş şifreyi sadece servis çözebiliyormus Ankarada bildiginiz servis varmı Cihazı 2. el aldıgım için faturası mevcut değil yapan yerler ve fiyat bilgisi olan varmi Yardımcı olan arkadaslara simdiden teşekkürler...

• Apple servisi dışında hiçkimsenin yapabileceğini sanmıyorum. Apple harici bir yer en fazla bruteforce deneyebilir. Ya da siz yurtışında satılan ve adı Efi Firmware password removal tool olan bir cihazı satın alıp şifre denetebilirsiniz. Apple harici bir servisin de yapabileceği şey odur. Başka bir şey yapamazlar. Yada belki logicboard üzerindeki Atmel chip'i yenisini lehimleyerek değiştirebilirler. Bu şifre PC'lerin Bios'una benzemez. Eski Mac lerde 2011 öncesi sanırım Pram reset ile yani birkaç tuşa basarak şifre sıfırlanabiliyordu ama artık imkansız birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 5 Nisan 2014; 11:20:23 >
  • merhaba yenien konuyu hortlatıyorum ama sorunu çözdünümzü suan aynı sorun bende var harddisk değiştirmem bu şifreyi kaldırıyormu acaba imac kullanıyorum option tusuna basılı tutugumda işifre istiyor ve satan kişide bunu hatırlamıyor çzöümü nedir acaba buludunuzmu
  • You may be able to reset, change, or disable the firmware password using the same method you used to set the password to begin with, this requires booting into Recovery Mode:

Reboot the Mac and hold down Command+R to enter recovery mode
    At the Utilities screen, go to the Utilities menu bar item and choose “Firmware Password Utility”
    Select to turn the Firmware Password to OFF Facebook Netflix Skype

If this is successful it will tell you the firmware password is off.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 29 Eylül 2018; 22:20:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.