Şimdi Ara

imac i3 xp kuramıyorum bootcam ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar yeni bir imac aldım arkadaşımdan üzerinde moverick kurulu iş yerimdede bana xp lazım her ikisini kullanim dedim bootcamb ile fakat win8 ve üzerini kuruyor üstelik sadece 64 bit asla işime yaramıyor bana akıl verim cihazı eski sürümlere çekmek istedim elimde sağlıklı bir kurulum dvd-cd side yok 10.6.6 ve 10.6.7 var tam kuracakken elmada kalıyo 10.6.7 de 10.6.6 ise kuruyor dil seçiminden sonra ise yedek alın restore edin yazısı ni atlamıyor eskiye nasıl dönerim dönülürmü dönülmezmi kurulum cd yada dvd için nerden indireyim sağlıklı bir link varmı yada iso uzanlılılar var onla bu alet kurulama girermi nasıl yapılır 5 gündür eve kapandım araştırıyorum dvd alim dedim izmir çankayadan 80 tl istediler çalışıp çalışmadığınıda bilmiyorum yardımlarınız açıklayıcı olursa sevinirim allah hepinizden razı olsun kalın sağlıvcakla

• dostum yeni nesil uefi bios a sahip pcler xp desteklemez virtualbox ile sanal olarak kurup çalıştırabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac UEFI'den açılıyor olsa dahi WinXP kurulumunu etkilemez diye düşünüyorum, çünkü bendeki UEFI 'li Mac mini'ye WinXP rahatlıkla kurabilmiştim, ancak birkaç sene oldu yine de emin değilim.

Her halukarda WinXP kurulumu Bootcamp ile yapmayacaksın. Ana harddisk üzerindeki Maverick kurulumunu Carbon Copy Cloner ile USB üzerinden başka bir harddiske tam yedeğini al, sonra o harddisk üzerinden boot edip, Disk Utility ile ana harddisk'i GUID partisyonu ile 2 parçaya böl. İlk partisyona CCC ile Maverick'i geri yükle, ikinci partisyonu FAT ile biçimlendirip WinXP CD'sinden kurulum yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 18 Şubat 2014; 22:21:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.