Şimdi Ara

iMac Nasıl Format Atılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen gün bir arkadaştan iMac All In One (21.5 inç olan modeli) aldım. Kendi klavyesi ve mouse'u yok. Girişte 3 kullanıcı var 3'ü de şifreli. Aldığım arkadaşa da ulaşamıyorum. Çok araştırdım ama bir türlü bulamadım. Recovery HD diye bir disk olması gerek ama bende sadece Macintosh HD var. Şimdi ben buna nasıl format atacağım? Yardımcı olursanız çok iyi olur.

Bir de kurulum videolarında karşılaştım. Kurulum yapılırken Apple ID ve şifre istiyor. Bu yeni kullanıcı mı kuruyor, yoksa daha önceden hesabımın olması mı gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu yapman imkansız.
  • efi de şifre yoksa sadece OS X de varsa kurulum usb sini tak alt tuşuna basılı tutarak sistemi aç ve oradan Mac OS installer a girip diski sil yeniden yükle. kurulum usb si yoksa o zaman command r tuşlarına basılı tutup sistemi aç dönen bir dünya resimi gelir yukardan internet bağlantını wifi tanıt o şekilde diski sil yeniden yükle
  • Herkese Merhaba! Nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum, umarım yardımcı olursunuz. Mac masa üstü bilgisayardaki hesabı ipad tede kullanmaktayım• bilgisayarı sıfırlamak istedim. Hesaba girmek istediğimde şifre yanlış hatası veriyor ve osx kurulumu gerçekleşmiyor. İpad e şifre geliyor ama nasıl nereye girmem gerekiyor, yardımcı olabilecek varmıdır, şimdiden tsk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • astoria7132 A kullanıcısına yanıt
    Sanırım iki faktörlü koruma devreye giriyor. iMac deki gelen ekrana yazmanız gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.