Şimdi Ara

İmamın eşini başka imam kaçırdı! Skandal olayda aile meclisinden 'Öldürün' talimatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmamın eşini başka imam kaçırdı! Skandal olayda aile meclisinden "Öldürün" talimatı

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'ne bağlı İslamköy Mahallesi'nde yaşanan olay filmleri aratmadı.

İMAMIN EŞİNİ İMAM KAÇIRDI

İmam H.A. 4 yıldan fazla bir süredir Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'ne bağlı İslamköy Mahallesi'nde görev yapıyordu. Mahalleli tarafından çok sevilen ve saygı duyulan H.A.'nın eşi ise ev hanımıydı. İmam H.A. geçen hafta hayatının şokunu yaşadı. Eşi kendisi gibi imam olan A.A. tarafından Şanlıurfa'ya kaçtı/kaçırıldı.

"KIZIMIZI DA KAÇIRANI DA VURACAKSIN"

Gerçek Gündem'den Seyhan Avşar'ın haberine göre; Kaçan kadının ailesi tüm yaşananların üstüne mağdur olan imamın yakasına yapıştı. Aile mağdur olan imama, "Kızımızı da kaçıranı da vuracaksın" diyerek talimat verdi. Araya şehrin kanaat önderleri girdi. Olay şimdilik yatıştırıldı.

"EŞİ MAHALLEMİZE KÖTÜ ÖRNEK OLDU"

Konuyla ilgili açıklama yapan Muhtar Zeynel Şeker, "Artık imam H.A.'nın mahallemizde çalışmaya devam etme ihtimali yok. Kendisi iyi bir insandı. Çok da severdik. İmamın eşi mahallemize kötü örnek oldu. İmamımız çok çok üzgün. Psikolojisi bozulmuş durumda. Kendi köyüne gitti ama geri geldi. Kendisinin artık itibarı zedelendi. İmamın suçu yok. Ancak kendisinin bizim mahallede çalışmaması için müftülüğe dilekçe vereceğiz. Olması gereken bu" dedi.

Haberler.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 6 Ağustos 2024; 22:50:8 >

• Ben ne okudum şimdi?Bunlar neyin kafasını yaşıyor?İmamdan kadin kaçıran imam nedir?Şehrin kanaat önderi nedir?Gandalfmi aqw bu adamlar karar veriyor imamın ne yapacağına.Gece gece iyi güldüm.Absurt dizi senaryosu gibi bu ne awww

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahillik her yerde başa bela...

Kocan ile aran iyi değilse anlaşamıyorsan veya sevmiyorsan boşan git sonra kiminle evlenirsen evlen. Evli iken kaçmak nedir ya neyin kafası bu böyle. İnşAllah kaçarken arkasında çocuk flan bırakmamıştır.

• Bizim köylü de bi garip.

İnsan; Bu oynak kadından kurtuldun deyip, imam efendiye bi tepsi baklava götürür, imam efendininin illa ki gönlünden geçen biri vardır, ön ayak olup, everirler, bi de şenlik yapılabilirdi.

Ne o vurmak falan, belli ki kadın gönüllü gitmiş, yoksa koca kadını kim nasıl zorla kaçırsın, ortalığı ayağa kaldırırdı, jandarma anında telefonlarından izini bulurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslamköy Mahallesi'nde neler olmuş öyle.

• Kızın ailesi niye imama vur demiş ki. Kendileri vuracak. Çakallara bak cinayeti kocasına kitlemeye çalışıyorlar. Bozuk çıkan senin kızın sen temizleyeceksin.

• selamivural kullanıcısına yanıt

Açıkçası olayın ayrıntısınıda bilmeden konuşmamak lazım.

Belki kız diğer imam ile sevgiliydi zaten ama babaları zorla bu imama verdi boşanmalarınada izin vermiyorlarsa bilemeyiz önünü arkasını. Üstüne kocası varken babalarına ne oluyor toplanıp birde karar alıyorlar. Yetmiyor damada diyoralr git sen öldür diye mantığa bak... Kızının öldürülmesini isteyen bir ailede her şey olabilir. Normal bir aile ne olursa olsun kızının yanında olmaları gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanaat önderine hava hoş tabi

Git namusunu, alnımıza sürülen lekeyi temizle.

İçerde bana kanaat önderi bahmiyir.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

zaten imamnikahı ile evliler, resmiyette de birşey yoktur.

anadolu irfanı tam gaz devam...

• Arada dini nikah var ise yeni imamla evlenemez ki. Sen imamsın bari sen bil bu işleri be adam...

• toplumda ahlaksızlık hat safhada, hemde toplumun her kesiminde.

• Resmi nikah olduğunu düşünmüyorum. Zaten ısmarlama imam çağırıp 5 dakikada nikah kıyarak ondan ona atlıyorlar.

• ateistler hani biz marjinaldik diyorlar =)))

benim anlamadığım bunlar kapalı çarşaflı değil mi ?

bunlar haremlik selamlık değil mi ?

sonra agnostiğiz yada deistiz deyince bize kızıyorsunuz

namus ahlak kapanmakla olmaz dinlede olmaz imanlada olmaz ibadetlede olmaz

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Kartlar yeniden dağıtılmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.