Şimdi Ara

İmamoğlu BELTUR’a atadı, Özgen Nama’nın eski paylaşımları gündem oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmamoğlu BELTUR’a atadı, Özgen Nama’nın eski paylaşımları gündem oldu

İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisini Beltur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atadığını açıkladı. Bu atama sonrası Nama'nın sosyal medyadaki eski paylaşımları gündem oldu.

İmamoğlu BELTUR’a atadı, Özgen Nama’nın eski paylaşımları gündem olduveryansın tv
    İmamoğlu BELTUR'a atadı, Özgen Nama'nın eski paylaşımları gündem oldu
    https://www.veryansintv.com/imamoglu-beltura-atadi-ozgen-namanin-eski-paylasimlari-gundem-oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama’yı BELTUR AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirdi.

Özgen Nama, atamayı sosyal medya hesabından “2019 yılından bu yana yürüttüğüm İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi tamamlamış bulunmaktayım. Yeni dönemde de İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun görevlendirmesiyle Beltur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüteceğim. Başta başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu olmak üzere İstanbul Halk Ekmek’teki serüvenimde bana destek olan, yol arkadaşlığı yapan tüm mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Beltur A.Ş.’de tüm çalışma arkadaşlarımızla beraber, halktan yana etkin ve kaliteli hizmet üretmek için görevimizi sürdüreceğiz.” ifadeleriyle duyurdu.

ESKİ PAYLAŞIMLARI GÜNDEME GELDİ

Bu görevlendirme sonrası Nama’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar yeniden gündeme geldi.

Nama’nın, 2016 yılında Bianet’in “Beyoğlu’nda Ermeni Soykırımı’nın 101. Yılı: İnkar Değil Yüzleşme Devlet Politikası Olmalı” başlıklı haberini paylaştığı görüldü.

Nama, bir diğer paylaşımında da Gerçek Gündem’in “Öcalan hala en önemli aktör” başlıklı içeriğine yer verdi.

• Boşunq y-chp için zararlı cemiyet demiyoruz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahahha istanbul kürtlerin ve ermenilerin ,rumların şehri oldu.

Ekruummm

Amennnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 12 Ekim 2024; 10:59:33 >
  • Şaşırdık mı?
    Tabiki HAYIR :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İl teber İ kullanıcısına yanıt
    Öyle olsa senin gibiler tam destek verirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 12 Ekim 2024; 11:2:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HDPKK diye yıllarca propaganda yapıp
    BU ELİ HAVADA BIRAKMAYIN diye yola çıkan
    bir parti ülkeyi yönetiyor!
    öcalan filan, bak yarın bir mektup daha okuturlar
    tıpkı şimdi olduğu gibi
    döner 10 yıl önceki chp açıklamalarını karıştırmak
    zorunda kalırsınız!

vazgeçin artık. dansöz desek dansözlere ayıp olacak!

• İmamoğlu BELTUR’a atadı, Özgen Nama’nın eski paylaşımları gündem olduwww.diken.com.tr
    DEM Parti’lilerle tokalaşan Bahçeli: Yeni bir döneme giriyoruz — Diken
    https://www.diken.com.tr/dem-partililerle-tokalasan-bahceli-yeni-bir-doneme-giriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 12 Ekim 2024; 11:38:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Y-CHP formunda gene.

• Akp ile CHP nin arasinda tek bi fark olmaması ve CHP lilerin CHP yi savunmak için akp nin yaptıklarını göstermesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.