Şimdi Ara

Imdaat! Yarin 50' Plazma alicam , bi el ativerinn!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmayin, ancak forumlarda saatler harcadiktan sonra , bilgilenmekle beraber kafamin daha da karistigini soylemeliyim :)
    Dun sahibinden.com a verdigim ilan neticesinde, biri gelip evimdeki lcd-projeksiyon tv'mi satin alip gitti ve forumu daha fazla okuyacak vaktim gercekten kalmadi, 2 kucuk kizim ve esim, 2 gecedir tv olmadan durmuyorlar :)
    Kisaca sormam gerekirse 50" bir plazma tv dusunuyorum , Digiturk 65 % ve Dvd 35 % izliyoruz, LG 50PC52 uygun gorundu, hd ready ve 1080p destegi var, 100Hz. fiyati 4.460 ytl ( Vatan )
    Bu urunu tercih eder miydiniz benim gibi bir kullanici olsaydiniz? Ya da baska bir oneriniz varmi bu mertebede tercih edeceginiz?
    Yarin mutlaka karar vermem gerekiyor da :)

• yeni çıkan pioneer serisiniz tavsiye ederim hemde şiddetle... saygılar.. pişma olmayacaksınız.... pioneer kuro 508xd
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozogul4

yeni çıkan pioneer serisiniz tavsiye ederim hemde şiddetle... saygılar.. pişma olmayacaksınız.... pioneer kuro 508xd

arkadaş bu mertebede önereceğiniz başka bir ürün varmı diye sormuş siz 2 kat pahalı ürünü tavsiye etmişsiniz

neyse,

ben memnunum dvd, pc (hd-rip film), ps2 ve digiturk ağırlıklı kullanıyorum.
    pc ve dvd performansına bayılacaksınız, digiturk yayınları idare eder, çok iyi bir görüntü beklemeyin...
  • pan.50pv70f veya samsung 50q91 olabilir bence..güzel televizyonlar..
  • lg 42pc51, %90 uydu yayınları için kullanıyorum çoook memnunum... 50" i de aynı başarıya sahip olacağı kanısındayım.
  • panasonic 50pv70f modelini tavsiye ederim ben çok memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

pan.50pv70f veya samsung 50q91 olabilir bence..güzel televizyonlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi alacam yardim ark
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar selamlar;
    LG ile ilgili bir dunya yazi okudum, galiba avukatkemal'in de tavsiyesine uyup, panasonic pv70 serisine donecegim. LG'de ses ve ısınma sıkıntıları yasayanlar var, ayrıca yetkili distributor Digicom'dan da oldukca sikayetci olmus bazı arkadaslar. Ustelik odemeyi yaptım Vatana'a . ama neyseki henuz nakliyesi yapılmadıgı icin vazgecebilirsiniz dediler. Arastırma tam gaz devam. Lutfen baska deneyimleri ve onerileri olanlar yazsın arkadaslar.
  • Bir önceki jenerasyonlarda LG'lerde ses ve ısınma problemi vardı ancak yeni ürünlerde böyle bir sorunla karşılaşmadığımı söyleyebilirim. Temmuzdan bu yana satılan ürünlerde aklınızda olan bir sorun var mı kullanıcılara sormak isterim. Pv70'i size anlatanlar ortasında bir anda yeşil bir-iki çizgi çıktığınıda anlattı mı? 2 yıl sonra garantisi bittikten sonra bunun olması halinde bunun değişimi olmayacağını anlattı mı? kantarcio arkadaşımız bu ürünü uzun zamandır kullanıyor ve okuduğum bir ses sorunu yok. Isınma konusuna gelirsek , bir Teknosa'ya , bir Vatan'a gidin ve cihazları elle kontrol edin. Pv70'den de , 5532'den de , q91'den de az ısındığını hissedersiniz... Önceki ürünlerde sorun var diye yeni üretilen tüm ürünleri zan altında bırakmak size yanlış bir seçim yaptırır. Hem olsa bile fan sesi bu gözardı edilebilir ancak yeşil çizgilerle tv izlenmez bu kesin...

• ses olduğu doğrudur, ağustos 2007 çıkışlı 42pc51 kullanıyorum hiç sesi çıkmıyor diyemem ama televizyonun dibinde oturup seyretmiyorsan hiç rahatsız edici değil, 50" de zaten dibinde keyif vermez
  • Bencede LC-50PC52 modeli özellik ve fiyat olarak rakiplerinden birazdaha üstün görünüyor benimde bu televizyonu test etme fırsatım oldu ki parlak ve naturel görüntü sevenler için kaçırılmayacak bir tv. Plazmalar ki bu fan sesi arkadaşımızın dediği gibi anca televizyonun dibine kadar girerseniz duyulabilecek bir ses o yüzden dert edilecek bir konu değil
  • Sizin bahsettiğiniz dikine çizgi olayı sadece 42pv70 serisine görüldü. 50PV70 de ben hiç duymadım.42PV70 serisinde de sadece bir seri üretimde görüldüğü ,yeni çıkanlarda bu problemin olmadığı PANASONIC topiğinde konuşuluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: merhum06

Bir önceki jenerasyonlarda LG'lerde ses ve ısınma problemi vardı ancak yeni ürünlerde böyle bir sorunla karşılaşmadığımı söyleyebilirim. Temmuzdan bu yana satılan ürünlerde aklınızda olan bir sorun var mı kullanıcılara sormak isterim. Pv70'i size anlatanlar ortasında bir anda yeşil bir-iki çizgi çıktığınıda anlattı mı? 2 yıl sonra garantisi bittikten sonra bunun olması halinde bunun değişimi olmayacağını anlattı mı? kantarcio arkadaşımız bu ürünü uzun zamandır kullanıyor ve okuduğum bir ses sorunu yok. Isınma konusuna gelirsek , bir Teknosa'ya , bir Vatan'a gidin ve cihazları elle kontrol edin. Pv70'den de , 5532'den de , q91'den de az ısındığını hissedersiniz... Önceki ürünlerde sorun var diye yeni üretilen tüm ürünleri zan altında bırakmak size yanlış bir seçim yaptırır. Hem olsa bile fan sesi bu gözardı edilebilir ancak yeşil çizgilerle tv izlenmez bu kesin...

• Arkadaşlar 502 plasmanın sıralaması tabiki kuro hariç

1-Q91
    1-Pioneer 7.jenerasyon
    1-pv70

Hepsi birbirinden iyi paneller, sadece

q91 de futbol topunun bir hareketinde iz çıktığı söyleniyor.
    pv70 de dikey çizgi problemi olasılığı olduğu söyleniyor.
    527x de ise ekran yanığı ve ekran pislenmesi denen teknik bir olayın olma olasılığından bahsediliyor.

Ancak 50" hd ready plasmaların kralları bunlar. Bu genel kabul görmüş bir konu.

Bunun dışındaki modeller yurt dışında da çok başarılı testler geçirmemiş.

Saygılar,
  • Bende senin gibiyim sana tavsiyem **PİONEER PLASMA Kullananlar başlıklı yere bak orada 40 sayfaya gir AKSEAUS UN BANA CEVABINI VE BENİM YAZIMI okursan yeterli olu sanırım.HEP ***mantık***lı kalın .saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Cagany

Kusura bakmayin, ancak forumlarda saatler harcadiktan sonra , bilgilenmekle beraber kafamin daha da karistigini soylemeliyim :)
    Dun sahibinden.com a verdigim ilan neticesinde, biri gelip evimdeki lcd-projeksiyon tv'mi satin alip gitti ve forumu daha fazla okuyacak vaktim gercekten kalmadi, 2 kucuk kizim ve esim, 2 gecedir tv olmadan durmuyorlar :)
    Kisaca sormam gerekirse 50" bir plazma tv dusunuyorum , Digiturk 65 % ve Dvd 35 % izliyoruz, LG 50PC52 uygun gorundu, hd ready ve 1080p destegi var, 100Hz. fiyati 4.460 ytl ( Vatan )
    Bu urunu tercih eder miydiniz benim gibi bir kullanici olsaydiniz? Ya da baska bir oneriniz varmi bu mertebede tercih edeceginiz?
    Yarin mutlaka karar vermem gerekiyor da :)

• Parasal sıkıntı yoksa 8. nesil Pioneer tek geçilir..

Ama para ile ilgili sıkıntı varsa Panasonic PV70 ilk tercih olmalı.. 2. sıraya Samsung Q91 gelir.. LG belki iyi bir ürün çıkarmıştır ama yukardaki ürünlerden daha iyi değil.. Bu konudaki en önemli referans kullanıcı tercihleridir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: moran21

Sizin bahsettiğiniz dikine çizgi olayı sadece 42pv70 serisine görüldü. 50PV70 de ben hiç duymadım.42PV70 serisinde de sadece bir seri üretimde görüldüğü ,yeni çıkanlarda bu problemin olmadığı PANASONIC topiğinde konuşuluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: merhum06

Bir önceki jenerasyonlarda LG'lerde ses ve ısınma problemi vardı ancak yeni ürünlerde böyle bir sorunla karşılaşmadığımı söyleyebilirim. Temmuzdan bu yana satılan ürünlerde aklınızda olan bir sorun var mı kullanıcılara sormak isterim. Pv70'i size anlatanlar ortasında bir anda yeşil bir-iki çizgi çıktığınıda anlattı mı? 2 yıl sonra garantisi bittikten sonra bunun olması halinde bunun değişimi olmayacağını anlattı mı? kantarcio arkadaşımız bu ürünü uzun zamandır kullanıyor ve okuduğum bir ses sorunu yok. Isınma konusuna gelirsek , bir Teknosa'ya , bir Vatan'a gidin ve cihazları elle kontrol edin. Pv70'den de , 5532'den de , q91'den de az ısındığını hissedersiniz... Önceki ürünlerde sorun var diye yeni üretilen tüm ürünleri zan altında bırakmak size yanlış bir seçim yaptırır. Hem olsa bile fan sesi bu gözardı edilebilir ancak yeşil çizgilerle tv izlenmez bu kesin...

50PV70'de de ben kendi gözlerimle gördüm. Sol tarafa yakın 3 tane çizgi ve yeşil... Fotoğrafını çekmeme izin vermediler.. :D Ertesi gün gittiğimde kaldırmışlardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

Arkadaşlar 502 plasmanın sıralaması tabiki kuro hariç

1-Q91
    1-Pioneer 7.jenerasyon
    1-pv70

Hepsi birbirinden iyi paneller, sadece

q91 de futbol topunun bir hareketinde iz çıktığı söyleniyor.
    pv70 de dikey çizgi problemi olasılığı olduğu söyleniyor.
    527x de ise ekran yanığı ve ekran pislenmesi denen teknik bir olayın olma olasılığından bahsediliyor.

Ancak 50" hd ready plasmaların kralları bunlar. Bu genel kabul görmüş bir konu.

Bunun dışındaki modeller yurt dışında da çok başarılı testler geçirmemiş.

Saygılar,

Sıralamaya koyduğun plazmalar bahsi geçen pc51 den 1.000-1.500 ytl daha pahalı
    pioneer tam uçuk fiyatlı...

Bence de pv70 daha iyi plazma ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı... Aradaki 1500 ytl'lik farka değecek derecede bir artısı yok bana göre...

• 50PV70 peşin kaç para ?
  • Tekrar selamlar;
    Yardimlariniza tesekkur ederim;
    Enteresan bir gelisme daha oldu, bir arkadasimin arkadasi 50PY70 buluyor bana, fiyati da 4370 YTL pesin ???? Faturalı, garantili , yani kacak, spot falan degil. Ve PY , PV degil !
    Heryere baktim, normalde fiyati cok daha yuksek gorunuyor. Bu arkadasin arkadasi ( !! ) oteller yada kongre organizasyonlarina yuksek adetlerde satis yapıyormus, bana da o fiyattan yapacak , ancak endiselenmedigimi soyleyemem. Yine Tekofaks yetki ve garantisinde oldugunu soyledi. Gelismelerden sizi haberdar ederim, hem belki bikaç arkadaşa daha faydamız olur, tabii hersey soylendigi gibi yolunda giderse. Bu TV ile ilgili bir problem tecrubesi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cagany

Tekrar selamlar;
    Yardimlariniza tesekkur ederim;
    Enteresan bir gelisme daha oldu, bir arkadasimin arkadasi 50PY70 buluyor bana, fiyati da 4370 YTL pesin ???? Faturalı, garantili , yani kacak, spot falan degil. Ve PY , PV degil !
    Heryere baktim, normalde fiyati cok daha yuksek gorunuyor. Bu arkadasin arkadasi ( !! ) oteller yada kongre organizasyonlarina yuksek adetlerde satis yapıyormus, bana da o fiyattan yapacak , ancak endiselenmedigimi soyleyemem. Yine Tekofaks yetki ve garantisinde oldugunu soyledi. Gelismelerden sizi haberdar ederim, hem belki bikaç arkadaşa daha faydamız olur, tabii hersey soylendigi gibi yolunda giderse. Bu TV ile ilgili bir problem tecrubesi olan var mı?

bende o arkadaştan istiyorum :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.