Şimdi Ara

İmei Atılmış Galaxy Note 10 Plus her kapanıp açıldığında bluetooth kimliği değişiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt dışından alınmış bir samsung galaxy note 10 plus telefonum var ve bu telefona imei atıldı. Bu şekilde kullanıyorum. tabi imei atılmasının dez avantajları var. bazı uygulamalar "kök dizine erişim algılandı" şeklinde uyarı ile uygulama kullanımını kısıtlıyor ve/veya engelliyor. Samsung kendi uygulamalarının çoğunda bu yöntemi kullanıyor. Ama tabi benim sorunum çok daha farklı.

Ben aynı zamanda galaxy watch 4 saati kullanıyorum. Ama bluetooth ile bağladığım her cihazda (kulaklık hoparlör saat vb.) aynı sorunu yaşıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi telefon her kapanıp açıldığında veya şarjı bitip kapandığında veya uçak moduna alıp geri getirdiğimde saat ile bağlantı kesiliyor ve birdaha eşleşmiyor. Her seferinde saati sıfırlayıp baştan kurmam gerekiyor. Ama sadece telefon kapanıp açıldığında oluyor bu. Mesela saati kapatıp açsam böyle bir sorun olmuyor telefonu kapatmadığım sürece.

Benim tahminim bluetooth kimliğinin değiştiği yönünde ve bu yüzden telefon ile saat eşleşemiyor. Atıyorum telefonun BT kimliği 4455 tir. Saat 4455 dışında bir telefon ile eşleşmemesi için sınırlandırılmıştır. Telefon kapanıp açıldığında yeni kimlik 5544 olmuştur. Ve bu sebeple telefon ile eşleşme sağlayamıyor ve cihazın sıfırlanıp yeni bir telefona bağlanma işlemlerinin baştan yapılmasını istiyor.

Bu gerçekten sinir bozucu bir problem ve çözmek istiyorum konu ile alakalı pek bilgiye de ulaşamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Çıkrıkoğlu HACPJ -- 15 Haziran 2022; 14:30:49 >

• Aynı sorun bende de var.

Şimdi saat aldım, yine aynı şey olacak galiba. Bir de Bluetooth mouse eklemiştim. Sadece o kalıyor, diğer cihazlar siliniyordu. Ben de mouse u sildim ama diğer cihazlar yine kayboluyor. Bir şey değişmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rootlu veya modlu samsung cihazlara samsung saatler normalde hiç bağlanmıyor. Bunun dışında imei atılmış rootsuz s10 da mesela Bluetooth kulaklık ve araba teybi hep dediğiniz gibi bağlanırken sorun yapıyor. Bunu s10 un bir sorunu sanıyordum. Demekki imeili diye böyle olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.