Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.537
Cevap
202
Favori
1.790.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üst yapının yapışkan olması ile vidalı olması arasındaki farklar neler arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

Yapışkanlı olması implant her hangi bir kuvvet de üst yapı atar impl atı korur çıkarırken kıron sökücü lazım ya kırılır ya sağlam çıkar üst yapı artı diş eti içinde simante yapıştırıcı kaldığından enfeksiyon kolay olur vidalı yapıştırmada yaşanan sorunlardan dolayı çıktı daha fazla kuvvet uygula ama implant ara zarar verir artınsökmesi kolay bazı kaynaklar ikisinde aynı der ama vidalı üst yapı daha ince işçilik ister sökümü basittir vidalı olan.

• Ağzımın sol tarafında karşılıklı kök dişlerim olmadığı için implant düşünüyorum ama yaptıracak güzel bir yer bilmiyorum. Düzce, Sakarya ve Ereğli de tavsiye edebileceğiniz doktor varsa her tavsiyeye açığım. Dişlerimden biri ağrı yapıyor çekilmesi lazım gitmişken toplu halledeyim diyorum ama yanlış birşey olur diye korkuyorum

Bugün bir doktordan Venüs markası için 8500Tl kaplaması için 5000 TL toplamda 13500tl fiyat aldım. Kaplama porselen dedi. Marka ve fiyat sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 25 Temmuz 2024; 22:35:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ridooo kullanıcısına yanıt

İmplant garanti verenlere inanma bu işin garantisi olmaz ban göre iyi bir diş eti uzmanı yapsın onlar diş etine güzel şekil veriyor diş eti iyi olmazsa ne implant ne diş kalır ağzında diş etin iyi olmalı. Struman camlog megagen güzeldir. Üst yapıyo hala metal yapan diyenin anasına avradına sövesim geliyor zirkonyum daha iyi. Hiçbir yapılan diş ana dişe benzemez implnatın en büyük belası arasına artık girmesidir ana dişte diş eti yapışık olduğunda enfeksiyon riski az impmnatta diş eti yapışmaz hocam oda enfeks. Riskini artırır. Ana diş bir bakım implant ise 5 bakım ister ağı hijyenine bakmayacak implant cehennemi yaşatır.

• alovera01 kullanıcısına yanıt
    Zirkonyum kullanamadıklarını kırıldığını söylediler. İmplant yapan doktor ayrı sürekli implant yapıyormuş. Venüs markası nasıl onu bilmiyorum ama

hocam kaliteli zirkonyum cidden dayanıklı metal kaplamadan zirkonyum kat kat iyidir.

• alovera01 kullanıcısına yanıt

Zirkonyum kaliteli olmalı öncelikle, Onun da tanesini 300 euo'dan aşağı yaptıramazsınız. Millet 100 euroya zirkon yaptırdığını sanıyor, kalitesiz bir zirkon olacağına 70 euorya metal destekli porselen olsun daha iyi derim.

• perSNN kullanıcısına yanıt

istanbulda 13bin demişti zirkonyuma bir klinik bana iç anadoluda 4,5 bine yapıyorlar ama kalite kesinlikle farklı.herkes implanatı basit sanıyor yaptırmayı önüne gelen implnat yapıyor ama kötü yapılan implnat cehennemi yaşatır farkında değil.

• Anladığım kadarıyla kaliteli zirkonyumlar pahalı kalitesiz yerine porselen saha mantıklı. Peki fiyat normalmi sizce. Komple 13.500 e yapıyorlae

Sadece zirkon veya sadece implant ise(üstüne yapılacak zirkon hariç) fiyatnormal. Ama her ikisi birden toplam fiyat ise o işte bir iş vardır.

implnat yapılırken kalitesiz malzeme kalitesiz işcilik ile yapılıyor onu tamir ettirmek kaç kat pahalıya artık çektiğin eziyet yanına kar kalıyor

Toplam fiyat hocam. İmplant 8500 TL üst kaplaması 5000 TL fiyat verdiler. İmplant markası Venüs. Üstünün malzemesi porselen.

• Şu konudaki persnn ve alovera01 arkadaşların verdikleri bilgiler ile çok güzel ilerledim dişlerimin yapiminda değişiklikler de yaptırıp şu an iyi fiyat performans oldu dişlerim saolsunlar varolsunlar ❤️

Konuyu okudukca bilgilendikce implant olayindan korkmaya başladım ..gerçekten ne kadar para o kadar köfteden den öte iyi köfteci de ister ...

• bayguru B kullanıcısına yanıt

Düzenli kelle paça yedikten sonra dişleri fırçala gargara yap 2/3 sene bir implantları söktür içini temizlettir ne kadar temizlense içinde artık madde oluyor bunlara bakarsan diş etin kemik iyi oldu mu ömür boyu hizmet eder. Yabancı kaynaklarda düzenli zamanlarda implantlar sökülüp içi diş eti temizleniyor Türkiye’de yapan görmedim.

• Arkadaşlar gördüğüm ortidontik tedaviden mi kaynaklı yoksa başka nedenlerden mi bilmiyorum alt çenemde süt dişlerimi çekip implant yapılacak yerlerde kemik erimeleri fazla. Okan üniversitesinde göründüğümde bir periodontolojiye görünmemi ve ortidontik tedavi sürecinin nasıl işleyeceğinin bu konuda uzmanların yapması gerektiğini söyledi. Ben seni tedavi edemem edersem büyük ihtimal dişlerin dökülecek dedi. Şimdi konuya gelirsek. Öncelikli olarak bu kemik erimesi konusunda ben kendi dişlerimi yaptırdığım doktora kemik gerekliyse yapalım demem rağmen yapmadı o zamanda çekilen dişlerimin kemikleri şu ankine yakındı fakat gerekmediğini söyledi durum şu an bu. Önceliğim devlette veya üniversite hastanesinde tedavi görmek. acaba konu hakkında bilgisi olan ve tavsiye verebilecek varsa sevinirim. Tedavi şehri olarak İstanbul/Anadolu yakası olursa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan_mee -- 13 Ağustos 2024; 9:11:58 >
  • ozkan_mee O kullanıcısına yanıt

belli bir yaş sonrası ve diş telinde çok duyuyorum kemik erimesini tellerle dişler çekilince büük ihitmal yeni kemik olşumu az oldu.yaşın kaç bilmiyorum ama tel ile iş daha da kötüye gidecekse teli çıkart.kemik erimesi için sana tavsiyem olacak mesaj at.kemik erimesi olanlara bu mesajım d2k3 vitamini kelle paça bol için kemik erimesine iyi gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 15 Ağustos 2024; 15:17:39 >
  • Ben de implant yaptırmayı düşünüyorum İstanbul Kadıköy' Kozyatağı civarı önerebileceğiniz hekim varmı acaba

• Korayby34 K kullanıcısına yanıt

12 kişi önerdim, özelden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 13 Eylül 2024; 0:44:16 >
  • Seramik implant ve emax yaptıracağım İzmir'den önerebileceğiniz hekim var mı arkadaşlar?

• whiskerry kullanıcısına yanıt

Zirkonyum implant yapan çok az gördüm tecrübeli doktor var mı dersen sanmam geneli titanyum malzemeden yapıyor aslında olması gereken herkese implant yapılmadan alerji testi yapılmalı.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.