Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.535
Cevap
202
Favori
1.789.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada Mini dental implant yapan doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Dişlerim kötü durumda kemik erimesi var daha önce gittiğim klinik implant yapılamıyacağını söyledi.Tomografi var elimde. Mini dental implant (MDI) yapan doktor bulmam lazım ve durumum acil yardımcı olacaklara peşinen teşekkürlerimle

• hiker06 H kullanıcısına yanıt

Mini implant dediği boyu 5 mm olan implantlar sanırım hocam düzgün bir doktorun elinde bir çok çapta bir çok kalınlıkta implant olur kemik erimesi ileri boyutta ise yapılacak tek çözüm khory tekniği ile kemiği kalınlaştırmak yada büyütmek yada başka yerden çeneye kemik nakli yapmak burada asıl sıkıntı nakil olan kemikte de erime oluyor hocam belli yıl sonra mantık kırığın iyileşme mantığı bir yerden kemik kesip çeneye vida ile sabitlenecek oda kendi kemiğin olduğundan kaynayacak düzgün bir hekim bul kendini maskara ettirme. İşi temiz yaptırayım diyorsan kemik nakli olacaksın kaynayacak sonra implant artı şeker vs varsa onlar kemik erimesini tetikler vücutta kemik erimesini ne tetikli yo r onu çözmeden girmek saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 18 Eylül 2024; 23:55:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu yakasında implant için öneri kurumlara ihtiyacım var.

• egeloman E kullanıcısına yanıt

arkadaşlar sana öneride bulunur bence diş eti alanında uzman birine yaptır implant kaliteli diş eti ve kemik erimesi varsa en baba marka yaptır yine sıkıntı implnat yaptıranlar diş etlerine kesinlikle iyi bakmalı tedavi ettirip iş başı ypamlı.

• Anadolu yakasından İstanbul'da 10-2 kadar kişi önerdim

@hiker06 Kemal ÜNSAL'a gidebilirsin, Ankara'da

@whiskerry İzmir'de yok ama çok pahalı, İstanbul'da bile çok az kişi biliyorum yaptırabileceğin bin-8bin euro arası olması lazım fiyatı adet başı

• Selam arkadaşlar. Aramızda daha önce kore menşei osstem implant yaptıranların mi, varsa nasıllar? İstanbul beylikdüzünde bir klinikte dün tanesine 9.000 üstü zirkonyum kaplama olacak o da 4.500 olacak şekilde fiyat aldım. Kaplamacı dr türk değildi. 5 sene önce forum sayesinde Bahçelievler de bir dişçiye gitmiştim kanal ve dolgu için hem eğitmen di hem de implant yapıyordu straumann markası ile. Fiyatlar çok uçuktu. Dün 6 implant için 110.000 tl fiyat aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • perSNN kullanıcısına yanıt

kemal ünsal hocayı takip ederim cidden adam alanında uzman parasıda ona göre.kemik erimesi kemikte sıkıntı olan ankarada kemal hocaya gitsin.

• ümit2018 kullanıcısına yanıt

osstem çok üst düzey implant değil.

struman 750-1000 euro

megagen anay ridge 500-1000 euro arası güzel implant ikiside.

üst yapı 8/10 bin ortalama zirkonyum.

üst yapı kesinlikle zirkonyum vidalı olması iyi fiyatlar düşükse sana yapılan malzeme kalitesi düşük.

iyi bir doktor 1000-1500 euro alıyor implanta yapımına.daha ucuza da yaptırırsın ama kaliteli hizmeti düşüğe alınmaz.ucuza kaçıp başa bela olmaktansa para biriktirip temiz yapılması taraftarıyım.

yapılan bir implnatın iyi demek için en az 10 sene geçmesi gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 24 Eylül 2024; 9:42:43 >

DOktor TÜrk değil demişsin, belki doktor bile değil ki rakam normalden çok düşük, hadi olsun olsun 120bin olsun osstem ile-daha altında olamsına pek imkan yok, straumanı bu kadar işlemi 240bine yapabilen yer bulursan zaten öpüp de başına koy derim maliyetlerine yapıyor diye

implant konusunda bünyesinde fazla seçenek bulunduran kliniklere güvenmek gerek. bazen toplu alıyorlar herkese aynı implantı yapmaya çalışıyorlar. kemik uygun mu değil mi çok önemsemeden.

implant merkezi bakırköy diye bir yer var. fiyat alabilirsiniz

diş kliniklerinde asistanlık yaptım bi dönem şimdi sadece yurtdışı hasta bakan vip bi klinikte yöneticiyim.

dental tedaviler üzerinde en temelden en kompleks vakalara girdim. çekinmeden soru sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 24 Eylül 2024; 23:13:6 >
  • hiker06 H kullanıcısına yanıt

bilgisayarlarla ilgili sayfalardan nereye düştüm böyle bilmiyorum  

ama bilgi vereyim. Mini implantlar monoblock tek parça titanyumdan üretilen ince implantlardır. kısa implantla karıştırılmasın. daha çok narrow edge denilen dar kemiklerde sinir kanalını atlamak için kullanılır. implant guide tekniği ile yapılması daha uygundur. özel implant yönlendiren plaklar yani. bi arkadaş cevap vermiş. profesyonel bir hekim ve klinik lazım.

• chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sizin bahsettiğiniz Bakırköy'deki yere olumsuz yorumlarda var gidip bakmam lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

zaten muayene olmuşsunuz. arayın bilgi alın bence. olumsuz yorum yapılmayan yer bulamazsınız sağlık sektöründe. hiç olmamasından şüphe ederim.

geçmiş olsun.

zaten memnun olan kimse girip de yorum yapmaz. Eğer bi yerde çok fazla olumlu yorum varsa olumsuzları örtpas etmek için sahte yorum yaptırıyordur ya da parayla yorum satın alıyordur.

Aynen öyle oluyor.

olumsuz yorum çok hızlı oluyor. bazen anlamadığı bir şey için olumsuz yorum yapıyor. arıyoruz konuşuyoruz. yorumunu düzelteceğini söylüyor. zaman geçiyor düzeltmediği için hasta hakları bölümü tekrar arıyor. Bu kez de ikinci kez arandığı için rahatsız oluyor. yine kaldırmıyor :)

özellikle sağlık kurumlarında yorum yönetimi çok zor.

Adamın doktorla cuma akşam 5'te randevusu var, perşembe sabah 8'de arıyoruz "doktorunuz trafik kazası geçirdi, sizi pazartesi akşam 5'e alalım", "benim bugün gelmem lazım, keşke önceden söyleseydiniz" diye 1 yıldızlı yorum bırakıyor(gelmem lazım dediğ de diş temizliği-sanırsın acil durum, kan kaybı geçiriyor, eli-kolu kırık), oldu bir sonrakine ne zaman kaza yapılacağını önceden haberdar ederiz, hatta tek kendisi de 1 yıldız vermiyor, kendisiyle beraber 5 aile ferdi daha 1 yıldız veriyor. memnun olanlar se doktora zaten çiçek çikolata alıyor, kimse gidip e yorumlara 5 yıldız vereyim demiyor. Bir yerde 5 yıldız yüzlerce yorum varsa bilinki 200 liraya 100 yorum yapan veletlerden yoprum satın alıyordur.

Zaten bir lokantaya gidiyorsun çok olumlu yrum var diye, hayatında gördüğün en kötü yemekleri yiyorsun. Ben genelde yorumlara bakarsam nerede kötü yorum var, orayı tercih ediyorum, haksız yapılan yorumların içeriğini okuyorum "tamam zaten bu gerizekalılar gelmesin de biz de rahat edelim" deyip gideceğim lokantayı bile ona göre seçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 27 Eylül 2024; 10:54:4 >

:D Eski çalıştığım klinikte bi hasta yüzünden başka br klinkle rekabet olmuş. Tabi sopası büyük olan kliniğin call centeri ile birlikte 300 çalışanı hepsi google dan sosyal medyadan 1 yıldız kötü yorumlar vs yapmıştı. Sonra araya girdik falan. paşa paşa ağam sensin dediler olayı çözdüler 300 yorum yarım saatte sıfırlandı. böyle saldırılar da oluyor.

• Benim bir tanıdığım kendi yerinde çalışan bir diş doktoruna 3 sene önce falan yanılmıyorsam 5-6bine 1 tane implant yaptırdı. Sanırım Straumann marka. Gayet memnun 3 senede hiç sorun çıkarmamış.

Ben de implant düşünüyorum ama bu konu kafamı karıştırdı.

Ben şimdi arkadaşımın bu doktoruna gitsem ki kendisi bayağı iyi biri(isim vermem sadece soru sormaya geldim, reklam için değil) 3 sene önce 5-6 bin ise 1 implant şimdi herhalde 20-25 bin tutacak doğru mudur? Straumann marka, doktor bunu yapıyormuş.

Ama siz bu sayfada yok zirkonyum, yok dişin üstü farklı, kaplaması farklı bir sürü şey yazmışsınız benim kafam karıştı. Hatta 120bin- 240bin'lerden bahsediyorsunuz bunu da anlamadım. Bütün dişleri yapıyorlar herhalde 240bine? 240binden bahsediyorsunuz yani bütün dişler galiba bu öyle mi?

Ben şimdi gitsem bu doktora 1 dişime implant istiyorum desem başka ne diyeceğim? Marka zaten Straumann. Ben başka ne diyeceğim bu doktora, zirkonyumlar falan nedir anlamadım?

Ben gidip 1 tane dişime implant yaptırmak istiyorum diyeceğim ve başka bir şey dememe gerek var mı?

3 sene önce 5-6bin ise, tahminimce o zaman şu an 20 civarı tutar diye düşünüyorum ama tamamen tahmin, daha doktora gitmedim. 1 tane dişe implant.

• Dün nobel care ev sahipliğinde bir sunum izledim implant ile alakalı. Doktorlar ise İstanbul diş hekimliği ve çapa diş hekimliğinden hocalardı kafamdaki her şey netleşti eski bilgilerle.

İmplant yapılacak herkes kesinlikle alerji testi yaptırmalı arkadaşlar şakaya gelmez. İmplnat yabancı madde olarak algılarsa vucut baş ağrısı ve çeşitli semptonlar görürsün ama implant yaptığını anlamazsın.

İmplantlar ülkemizde yeni sayılır daha 95 yılında başladı desek 20-30 sene arası bir tecrübeli hekimler.yakın zamanda implantlar da perimplantis vakalarında patlama bekliyoruz dedi.İşin komedi yanı geçen dişin köklerini kestirdim cerrah kafa bir bayandı hocam sen implnat yaptırımısın dedim kesinlikle yaptırmam dedi kendime.göz doktları gözlük takıp lazer olmaması gibi.kardeşiniz olarak diyorum ki estetik kaygınız çok değil çiğnemyi idare ediyorsanız girmeyin.

İmplant genelde ağız hijyeni kötü olan kişinin diş kaybı olduğundan yapılıyor bu adam ağız hijyenine bakmıyor implant yapınca da bakmayacak diyor implantları uzun süre gitmez kanısında bazı doktorlar. İmplnatlarda markalar bana göre önemli nobel,struman,mis megagen güzel markadır.

Bazıları marka önemsiz diyor ama şöyle bir şey var adam 10 sene önce implant yaptırmış değişik marka sonra implant vidası kırılmış üst yapı adam başlığını arıyor bulabilir mi çok zor İmplant yaptırırken sonradan teknik desteği iyi olan küresel firmaları seçin yedek parçası bol olan.

Eskiden ağız duşu şart derdim implant da son sunumda üzüldüm doktor ağız duşu çok işe yaramıyor dedi üstü kapalı ağız duşu kalıntıları temizliyor ama mikrofilm oldu mu bakteri ona etkisi yok dedi kısaca. Bir kaç kişi ağız duşu aldım yine enfekte oldu implant demişti ona çıktı. Değerli dostlar şeker, otoimmun hastalığınız varsa kontrollü bu işe girin. Ağız hijyeniniz maksimum seviyede olsun buradaki arkadaşlar çok memnunum diyor genelde şunu söyleyim 10 seneyi doldurmuş kemik erimesi en az diş eti iyi durumda olan işe süper derim. Birine çok iyi gelen size farklı gelebilir bu şans işi ana dişlerinizin kıymetini bilin.

İmplant yaptıran düzenli fırçalama ağız gargarası ihmal etmesin. All on 4 All on 6 yaptıracaklara ise sunumda doktor hastaya ne az implant yapmak faydalı dedi adam diyor ki hiç mi dişin yok en az implantla çöz işi diyor çünkü implant arttıkça komlikasyon artıyor temizlemesi dert oluyor dedi. Birde tam damak tek implant yaptırın bir kaç senede bir film aldırın ve kolaysa protezi çıkartırıp temizletin inanın çok faydasını göreceksiniz.

Basit bir implant diş bakım örneği

diş fırçalama(yumuşak yada orta olsun sert alıp diş etini kanatmayın-dilinize de fırçalayın kesinlikle) sonrası kalıntı varsa diş ipi yada ara yüz fırçası ile süpürme sonra tantum ya da klorexindin-listeria tarzı gargara ile ağız içi temizlik.

dipnot.klorex içeren ürünler diş te sararma yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 1 Ekim 2024; 14:41:49 >

• Selamlar avrupa yakasinda Bakırköy taraflarinda onerebileceginiz doktor varmi? İmplant yapilmasi gereken bir şeker hastam var.

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.