Bu işlemler nasıl yapılıyor ? Ne kadar paraya yapılıyor ? Ruhsat vs işlemler nasıl oluyor ? Yakıt ekonomosini ne kadar arttırıyor ? ve sonuç ne oluyor ?
Biraz bilgilendirirmisiniz ?
Eminim bilen birileri vardır arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Alican2010
Eminim bilen birileri vardır arkadaşlar.
Sayın dh üyeleri ben bi liseli alert aldım ama insanlık olsun yardımcı olalım
CP Forged piston segman kiti, Manley forged kol,pin,arp saplama kiti, Cosworth ana kol yatak seti, Cosworth yağ pompası, Cosworth silindir kapak contası çelik, Arp saplama, Secondary Air pump iptali, Sard Magnetic oil drain plug, JDM tumble delete, GtSpec headers uppipe combo, AMR 3'' dual catback egzos, invidia downpipe, AMR 74 mm cold intake, Hose techniques silikon hortumlar, Koyo radiator, Samco radiator hortumu, AP turbo inlet, HKS spec R front mouth intercooler kit, Blouch Dom4 xtr turbo, Tial external westegate, Ngk buji, Walbro benzin pompası 255Ib, Hks racing blowoff, Turbosmart dual mbc boost controler, Aem wideband, defi (boost, egt, oil press gauge + unit), Jdm sti front lip, Advan RZ 19'' jantlar, Carbonetic triple carbon baskı balata, Cusco motor kulakları, Brembo 6 pod büyük fren kiti, ID 1000 cc enjektör, Aeromotive benzin basınç regulatörü, Slim akü, H&R yaylar, Mocal yağ soğutucu kiti, sony multimedya seti, yan böbrek ve arka kanat karbon uygulaması, VS..VS..
bu yeterli sanırım ilandada yazıyor
ilanda neler yapılmıs yazmıs zaten nerdeyse hepsını yapılan yerın ısmınıde vermıs bı telefon acsanız emınım fıyat bılgısıde asagı yukarı bıseyler verırler bunların ustune baska bısey soylemeye gerek yok gıbı gelıyor....
quote:
Orijinalden alıntı: bencn17
ilanda neler yapılmıs yazmıs zaten nerdeyse hepsını yapılan yerın ısmınıde vermıs bı telefon acsanız emınım fıyat bılgısıde asagı yukarı bıseyler verırler bunların ustune baska bısey soylemeye gerek yok gıbı gelıyor....
Baktım tork garage'ya başka güzel imprezalarda var ancak ilandaki yazılan o uzun listeyi anlasaydım konu açmazdım..
quote:
Bu araçların özel hayranları var herhalde..Hali hazırda 300 Ps olan yeni kasayı 600 Ps'e ulaştıranlardan bahsediyorum...
Bu işlemler nasıl yapılıyor ? Ne kadar paraya yapılıyor ? Ruhsat vs işlemler nasıl oluyor ? Yakıt ekonomosini ne kadar arttırıyor ? ve sonuç ne oluyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: Escape595
quote:
Bu araçların özel hayranları var herhalde..Hali hazırda 300 Ps olan yeni kasayı 600 Ps'e ulaştıranlardan bahsediyorum...
Yani devirlide 25-30'u geçermi diye sordum
Yalnız yeni kasa sti lar da 600 gibi güçlere çıkmak pek sağlıklı olmuyor.Düzen tutmuyor motoru.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme