Merhaba arkadaşlar, elimde yukarıda yazdığım modem var ve bir süredir (hatırlamıyorum ne kadar oldu) kullanıyorum. İki ay kadar önce Doping Adsl2+ geçiş yaptım. Geçiş yaptığım zamandan beri şöyle bir sorunla karşılaşıyorum: Bilgisayarı açıp (laptop) internete bağlantı yaptıktan sonra; kimi zaman 15-20 dk kimi zaman 1-2 saat; inernet upload/download hızlarında düşme oluyor. Normalde 10-12 Mbit arası download alabiliyorken 600 kbitlere kadar düşüyor. Bende arkadaki line girişini çıkarıp biraz bekledikten sonra tekrar takıyorum. Sorun geçici olarak düzeliyor. (kablolu veya kablosuz aynı sıkıntıyı veriyor.) Daha sonra tekrar aynı sorunu yaşıyorum. Elimde eski bir modem vardı, zyxel 660 ru t1 v2, onunla deneyince (sadece kablolu) sorun ortadan kalktı. Benim sorum ise şu: Inca da bilmediğim ayarlarmı var ki bu şekilde bir sıkıntı yaşıyorum? Bilgisi, tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Sevgiler, saygılar.
bende de aynı modem var internette yavaşlama bende de oluyor. smile adsl kullanıyorum artık hangisinden kaynaklı bilmiyorum ama inca dan uzak durun diyebilirim. hiç memnun değilim.
Fakat TTnet varken, airties rt211 di sanırım, daha iyiydi airtiese göre. Sıksık oynadığım L4D sunucusunda daha güzel pingler veriyordu. O yüzden, acaba ttnete özel ayarlarımı var benim bilmediğim diye sormak istedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme