Bildirim
İndirim Gelse Ne Alırsınız?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ada mavisi focus hb st line
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin konuştuğu ? Çıkın şu hayal dünyasından artık
A haber hariç kimsenin konuştuğu yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 14 Haziran 2020; 22:20:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ayranı yok içmeye takunya ile gider
1 cent 1 dolar yerini alacak ülke ekonomisi coşacak alım güçü artacak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aklima nedense yasli dayilara sorulan bu hayatta neyi affetmezsiniz videosu geldi
Valla guzel bir 3.20D olursa affetmem
W204 fl c kasamı satar hybrid RAV4 alır minumum 10-15 sene kullanırdım herhalde..
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Aklima nedense yasli dayilara sorulan bu hayatta neyi affetmezsiniz videosu geldi
Valla guzel bir 3.20D olursa affetmemErKan UrhanyoutubeKomik Röportaj Neyi Affetmezsin Sorusuna Manidar Cevap Veren Dayıhttps://www.youtube.com/watch?v=9fCnQFgcB2E&feature=youtu.be
Şuraya koyalımda bilmeyenler boş boş bakmasın
Aklıma geldi de; Ayrıca ben dün 200bine araba aldım.
Şimdi insanlar %50 indirim gelince, benim dün 200bin verdiğm arabayı yarın 100bine mi alacak
Benim aradaki 100bin ne olacak?!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İndirim sadece otv ye yüzde 50 gelir
En ucuz ne bulursam Egea 1.4 easy olur symbol olur dacia olur 0 en ucuz neyse alır geçerim 3 yıl araba defterini kapatırım
Yeni octavia gelirse onu alır geçerim, 5 sene araba muhabbetini kapatırım. -
Tiguan veya 3008. Başka birşey bakmam otomatik olsun bide 200 ü geçmesin bide cam tavan çok mu şey istiyoruz be :)
Benzine para var heralde 5 yil
zaten amortismandan düşüyorum arabayı, yakıtı da gider yazıyorum, dizel takıntımı sıfır alırken bir kenara bırakırım...quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35
Benzine para var heralde 5 yil
B SUV'dan nefret etmesem - 6 aydır B SUV kullanıyorum; Dodge Caliber - 2008 alırım...
ama ötv indirimi piyasaya yansırsa w212 alır w213 makyajı yaparım. falan filan hayallere bak -
İndirim gelse sanki 50.000 ucuzlayacak. Düşeceği bayilerin zamlarıyla 10.000. O da maksimum. Şu an 150 veriyorsan çıkarsa 140 vereceksin yani en ucuz eli ayağı düzgün bi otomobile.
Anca hayal edebiliyoruz zaten
Neyse
Niye cidden ötvye yüzde elli indirim mi geliyor, kaynak sağlamsa hmn eldeki arabayı çbk şekilde elden çıkarıp pusuda beklemek lzm
arabamı sattım parayı altına yatırıp bekleyim kaynak don/boxer dergisi değilse
sıfır volvo xc40 falan alırdım, güzel bir SUV iyi gider, en kötü ihtimalle Tucson Elite Plus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 15 Haziran 2020; 1:21:16 > -
Tamam ötv ye indirim gelsin.quote:
Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING
İndirim sadece otv ye yüzde 50 gelir
O zamanda 200bin den 165e falan iner.
E ozaman benim 35bin ne olacak.
3008 1.6 THP 180 PS turuncu bakır rengi GT Line alırdım. Eğer yarı yarıya düşerse ki imkansız o zaman da 5008 1.6 THP alırım. Şu an dizeline sahibiz ama benzinlisi gerçekten fark yaratır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Herkesin konuştuğu ? Çıkın şu hayal dünyasından artık
A haber hariç kimsenin konuştuğu yok |
Ne olacaksa olsun. 35 binini mi verecekler?
Biz de zamanında 15 ay askerlik yaptık. Adamlar çıktı şimdi 6 aya düşürdü. 9 ayımız hiç oldu o zaman? Ya da zamanında GSS primi ödedik. Sonra af çıkardılar , başkaları ödemedi. Ne yapacaz şimdi o zararı? Oturup burda sonradan çıkarılan kanunlar yüzünden ettiğim zararları hesaplarsak senin 35 bin yanında çöp kalır. Şöyle 60 - 70 bine aldıkları arabaları 140- 150 binden satmaya çalışanlar terste kalsa da rahatlasalar. Bir de işin garip yanı adam soru sormuş, ÖTV indirimi gelse ne alırsınız diye. Hemen muhalefet olma çabaları. Yav sanane kardeşim ? Adam ÖTV indirimi gelecek demiyor. Sadece indirim olsa hangi arabayı alacağınızı soruyor. En uyuz olduğum insan tipleri bunlar. |
Benzer içerikler
- toyota yaris 1.4 d-4d yorumlar
- hyundai accent blue 1.6 crdi mode plus yorum
- toyota avensis 2.0
- iran"da araba fiyatları 2024
- ford fiesta 1.4 tdci hangi motor yağı kullanılır
- jaecoo 7 yorumlar
- opel corsa 2024 özellikleri
- silence s04
- ds 8
- 2025 egea
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X