Şimdi Ara

İNDİRİM Satılık Hoparlör Kabini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar merhaba, Uzun yıllar önce yapmış olduğum Hoparlör kabin çiftini satma kararı aldım. Müzik setim olmadığından bir heves yaptığım kabinlerim salonda aksesuar olarak kullanıldı.
    Kabinin gövdesi 19mm. sunta üzeri ceviz kaplama olarak (Suntalam değil kaplama) yapılmıştır. Boyutları Genişlik= 41 cm. Yükseklik = 64 cm. Derinlik = 27 cm. dir. Ağırlık tartamadım ama yaklaşık 25 kg diyebilirim. İçersi sunta ile temasta olan kısınlar cam yünü üstü ise emici tarz sünger kaplıdır. Kabin 3 yollu olarak tasarlanmış olup filtre devresi tarafımdan tasarlanmış imal edilmiş ve Wandel Golterman PCM30 cihazı ile ölçülmüş ve krossover ayarları 700 Hz ve 7 KHz. olarak ayarlanmıştır(O zamanlar Teletaş da çalıştığım için). Bass hoparlörünün markasını hatırlamıyorum ama middle Quam, twitter ise Siare marka, kabin 100 Watt olarak tasarlandı. Akustik tünel ise jet uçaklarının egzost borusundan (Duralüminyum) hesaplanarak yapıldı. Kabin ile ilgili resimleri koyuyorum inceleyebilirsiniz. Deneme amaçlı arkadaşımın anfisi ile yüklendim ve test ettim oldukça temiz bir sesi var. Evde de kullanılabilir, araç arkasında da kullanılabilir.

Çok ağır ve hacımlı olduğundan ancak istanbul içine evimden teslim edebilirim. Kargo bedeli akla ziyan olur.

Kabinlerim için çiftine 200.00 TL istiyorum. Döviz bazında üstünde bulunan hoparlörlere çok daha fazla para verdim. Kabini ise bir mobilyacıya bayağı para vererek yaptırttım. Ben duymanız ya da bilmeniz gereken tüm detayları yazdım.

Mantıklı takas tekliflerine açığım.

Bu ilan hertürlü eleştiriye ve bilgilendirmeye yorumlara açıktır. Tekliflerinizi lütfen PM ile yapınız.
     İNDİRİM   Satılık Hoparlör Kabini İNDİRİM   Satılık Hoparlör Kabini İNDİRİM   Satılık Hoparlör Kabini İNDİRİM   Satılık Hoparlör Kabini İNDİRİM   Satılık Hoparlör Kabini İNDİRİM   Satılık Hoparlör Kabini İNDİRİM   Satılık Hoparlör Kabini
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertie -- 3 Eylül 2014; 18:25:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.