Şimdi Ara

İngiliz basını iPhone Xs Max yerine Audi A4 öneriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
12.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlrın gözden kaçırdığı konu şu teknoloji eski olsa bile adamlar artık eski teknolojiyi bile fiyat kırmadan satmaya çalışıyorlar. tabi zaman içersin de bir kitle oluşturdular teknolojiyi takip eden. bu kitle ye bende dahilim donanım yenileme adı altında sürekli işlmecimizi veya bu cep telefonu olabilir yenilemeye alıştırıldık. eskiden ürünler uygun du ama şu an bunu sölemek mümkün deil.

• Biz kendi kendimizi afrikalastirmaya calisiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi bitirene kadar kalbim duruyordu.Araç kısmında bildiğin anlık durdu yığıldım yere.
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    saol teşekkür ederim sende her sene yenilemezsen sabredersen 5 yıl senin de olur
  • Benim birlikte olduğum cihaz 4 senelikti ailemde telefon ihtiyacı olunca onlara verdim bende yeni bir cihaz almak zorunda kaldım. Yoksa 4 seneyi doya doya geçirdik onla
  • Stock rom mu var sizde yoksa custom romlara mı geçtiniz ?
  • Ben o paraya 1 tarla içine de 1 öküz alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O parayla New York'ta tatil ücreti çıkar tabii yüzerek gidersen

• intel7mix kullanıcısına yanıt
    stock rom. sen custom rom ile mi kullandın 4 sene
  • Türkiye de 1450 TL ye satılsa izdiham çıkar
  • İngiliz basını iPhone Xs Max yerine Audi A4 öneriyor
  • "Ülkemizdeki araba fiyatlarını düşündüğümüzde telefon yerine Audi A4 alabilmek imkânsız." Bu cümle telefon fiyatlarının nereye gideceğini öngörüyor.

• Biz şaşırıyoz da el oğlunda durum bu işte..
    Bizde üretim olmayınca
  • zaferq Z kullanıcısına yanıt
    Kredi Kartıyla gireriz 9 ay değil mi hiç birşey ama sömürülen ülkelerde teknoloji pahalı hayat ucuz olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla aklimdan gecenleri yazmissin Türkiye'de insanlar borcu harcı düşünmeden parayı har vurup harman savuruyolar ben italyada yaşıyorum restorant sahibiyim aylik net bana kalan gelirim ayıptır söylemesi 8bin ile 15bin arası gidip geliyor ayına göre ben bukadar para harcamiyorum
    Trye ilk 2009da geldim bide 2.kez enson 2016da geldim 10 kisi guzel bi yerde yemek yedik hesabı istedim 300tl elimdeydi verip üstü kalsın diycektimki adam hesabı getirdi koydu önüme 800 küsür biseyler vardi şok oldum ama kendim için değil turkiyede yaşayan sizin için neyse belli etmedim tabiki profesyonelim ekledim verdim parayı..
    Inanamıyorum asgari ücretli biri ailesini alıp güzel bir restoranda yemek yiyemiyecekmi çünkü Avrupa'da herkes dışarıda yemek yer çoğunlukla
    Herkesin elinde ayfon ayfon, ayfon , ayfon sanki Kızılay yemek dağıtır gibi ayfon dağıtıyor.
    Bide üslup olarak insanların kendini değiştirmeleri lazım insanlar afedersiniz hayvana konusulmayacak sekilde konuşuyorlar araç kiraladim Maraşta sürüyorum turuncu yandı durdum gelen geçen küfür etti arabadan inip küfürle ne duruyon hayvan diye taciz ettiler ben böyle bişey görmedim hayatımda bidahada gelmem okadar manyagin arasına

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Alan yine alacaktır tabi durumu olanlara hayırlı olsun demekten başka bişey düşmez bize. Fakat asgari ücret veya o civarlarda maaş alan insanlar en azından ülkenin durumu ortadayken iki kere değil 10 kere düşünsünler bence.

Şunu unutmamak gerekli telefon bir statü göstergesi değildir yani iPhone X'iniz veya yeni modellere sahip olunca statü atlanmıyor çoğu insanın nasıl aldığını herkes biliyor zaten. Gerçi sadece iPhone için de değil diğer uçuk fiyatlı telefonlar içinde aynı şey geçerli.

• Nerede o zengin fakir ayrılsın diyen arkadaş?Hadi gözü aydın artık, 16.000 TL'lik iPhone'u ile hava atabilir.Keriz damgasını da yanında aşantiyon olarak verirler.Bence fark yaratmasının tam zamanı.??

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.