|
Bildirim
XS Max sanırım 16.000₺ olacak sizde Audi A4 yerine Doğan SLX önerin donanımhaber
|
Bu Haberde Özellikle Araba" AKP lilere Kapak olsun.. AYNI Araba, bizde kaç para bakın bakalım..
|
İngilterede asgari ücrete 2004 a4 veya 2018 iphone alınabiliyor. Esas sorun bu.
|
Adamlar iphone fiyatına audi a4 alıyor bizse babayı
|
cidden sesli güldüm dostum bu sözlerine. Asgari ücretli ayağını yorganına göre uzatmayacak. iphone almak için
Geliri ile alakasız bir kredi ye girecek. Krediye girdi diye başkaları suçlu olacak öylemi ? İyi ya bende allaha şükür asgarinin biraz üstü kazanıyorum. Bende bmw binemiyorum. Suçlusuda sen misin ? Yok öyle bişey. Herkes bütçesini bilecek. Yok ingilterede öyle yok abd de asgari masgari maaş ile şu oluyo bu oluyo gibi garip sidik yarışlarına sakın girme. Ne oluyorsa memlekete bu kafadan oluyor. G... don yok evde 2 kira birikmiş. Faturalar ödenmiyor dogru düzgün. gidip birde kredi ile telefon al dimi. Yok yaaa.. Herkes ayarını bilse bu memleket böyle olmaz. ( burada verdiğim örnek temsilidir. sizin şahsınıza ithafen vs. Değildir.) Saygılar... |
Valla aklimdan gecenleri yazmissin Türkiye'de insanlar borcu harcı düşünmeden parayı har vurup harman savuruyolar ben italyada yaşıyorum restorant sahibiyim aylik net bana kalan gelirim ayıptır söylemesi 8bin ile 15bin arası gidip geliyor ayına göre ben bukadar para harcamiyorum
Trye ilk 2009da geldim bide 2.kez enson 2016da geldim 10 kisi guzel bi yerde yemek yedik hesabı istedim 300tl elimdeydi verip üstü kalsın diycektimki adam hesabı getirdi koydu önüme 800 küsür biseyler vardi şok oldum ama kendim için değil turkiyede yaşayan sizin için neyse belli etmedim tabiki profesyonelim ekledim verdim parayı.. Inanamıyorum asgari ücretli biri ailesini alıp güzel bir restoranda yemek yiyemiyecekmi çünkü Avrupa'da herkes dışarıda yemek yer çoğunlukla Herkesin elinde ayfon ayfon, ayfon , ayfon sanki Kızılay yemek dağıtır gibi ayfon dağıtıyor. Bide üslup olarak insanların kendini değiştirmeleri lazım insanlar afedersiniz hayvana konusulmayacak sekilde konuşuyorlar araç kiraladim Maraşta sürüyorum turuncu yandı durdum gelen geçen küfür etti arabadan inip küfürle ne duruyon hayvan diye taciz ettiler ben böyle bişey görmedim hayatımda bidahada gelmem okadar manyagin arasına |
headshot
![]() |
1200 TL aldığınız en cihaz olabilir. 5 yıl boyunca birlikteliğiniz nasıl
![]() ![]() |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihr -- 18 Eylül 2018; 3:47:52 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 17 Eylül 2018; 18:48:5 > |
|
|
|
|