Şimdi Ara

İngiliz basını iPhone Xs Max yerine Audi A4 öneriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
3
Favori
12.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple, geçtiğimiz hafta düzenlediği etkinlik ile yeni telefonları iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR modellerini tanıttı. Yeni modellerin yurtdışı fiyatı açıklandı, ülkemizdeki fiyatı bilinmiyor.

İngiliz basını, yeni modellerin fiyatına büyük tepki gösterdi. İngiltere’de iPhone Xs Max 512 GB modeli 1450 sterline satılıyor. The Sun, telefonun fiyatının pahalı olduğunu ve bu paraya alınabilecek şeyleri derledi.

Ayrıca Bkz.iPhone XS ve XS Max ön inceleme

Macbook Pro

İngiltere’de iPhone Xs Max 512 GB ile aynı fiyata Macbook Pro alınabiliyor. Üstelik bu Macbook Pro, 128 GB hafızalı baz model yerine 256 GB hafızalı 13 inçlik model.

Bu öneriyi Türkiye’ye de uyarlayabiliriz. Fiyatının 15 bin lirayı aşacağını düşündüğümüz iPhone Xs Max 512 GB yerine 16 bin liraya Touchbar özellikli 256 GB Macbook Pro modelini veya 13 bin liraya Touchbar olmayan 256 GB kapasiteli Macbook Pro'yu satın alabilirsiniz.

Üç adet Galaxy S9

İngiltere’de bir iPhone Xs Max yerine iki adet Samsung Galaxy S9 alınabiliyor. Galaxy S9’un İngiltere fiyatı 739 sterlin, iki tanesi 1478 sterline denk geliyor.

Ülkemizde ise yaklaşık olarak üç adet Samsung Türkiye garantili Galaxy S9 alabilmek mümkün. Üç adet Galaxy S9, iPhone Xs Max’in tahmini Türkiye fiyatına denk geliyor. Sevdiğiniz iki kişiyle birlikte Android’in tepe modellerinden Galaxy S9’a geçiş yapabilirsiniz.

New York’ta çift kişilik 7 günlük tatil

Bir adet iPhone Xs Max’e vereceğiniz paraya ABD’nin en gözde şehri New York’ta çift kişilik 7 günlük tatil yapabilirsiniz. Londra-New York uçak biletleri de dâhil olmak üzere üç yıldızlı otelde çift kişilik New York tatilinin toplam tutarı 1310 sterlin. Vize, pasaport ücretlerini hesaba katmazsak Türkiye’den New York’a 5 günlük çift kişilik bir tatile çıkılabilir.

İkinci el Audi A4

The Sun’da yazana göre iPhone Xs Max yerine 2004 model 160 bin kilometrede Audi A4 alabilmek mümkün. Bu kıyas, telefon fiyatlarının geldiği noktayı tam olarak gösteriyor. Gazete, “Audi A4 almak yerine iPhone Xs Max’e binmeyi de deneyebilirsiniz.” diyor. Ülkemizdeki araba fiyatlarını düşündüğümüzde telefon yerine Audi A4 alabilmek imkânsız.

Motorlu tekne

Arabaya binmeyi sevmiyorsanız veya hali hazırda daha iyi bir arabanız varsa tercihinizi tekneden yana kullanabilirsiniz.

Sahibinden.com’da baktığımızda 4 buçuk 5 metre boyunda, motorlu gezi teknelerinin 10 bin – 15 bin liraya satıldığını görüyoruz.

• cidden sesli güldüm dostum bu sözlerine. Asgari ücretli ayağını yorganına göre uzatmayacak. iphone almak için
    Geliri ile alakasız bir kredi ye girecek.
    Krediye girdi diye başkaları suçlu olacak öylemi ?
    İyi ya bende allaha şükür asgarinin biraz üstü kazanıyorum. Bende bmw binemiyorum. Suçlusuda sen misin ?
    Yok öyle bişey. Herkes bütçesini bilecek. Yok ingilterede öyle yok abd de asgari masgari maaş ile şu oluyo bu oluyo gibi garip sidik yarışlarına sakın girme. Ne oluyorsa memlekete bu kafadan oluyor. G... don yok evde 2 kira birikmiş. Faturalar ödenmiyor dogru düzgün. gidip birde kredi ile telefon al dimi.
    Yok yaaa..
    Herkes ayarını bilse bu memleket böyle olmaz.
    ( burada verdiğim örnek temsilidir. sizin şahsınıza ithafen vs. Değildir.)

Saygılar...
    Valla aklimdan gecenleri yazmissin Türkiye'de insanlar borcu harcı düşünmeden parayı har vurup harman savuruyolar ben italyada yaşıyorum restorant sahibiyim aylik net bana kalan gelirim ayıptır söylemesi 8bin ile 15bin arası gidip geliyor ayına göre ben bukadar para harcamiyorum
    Trye ilk 2009da geldim bide 2.kez enson 2016da geldim 10 kisi guzel bi yerde yemek yedik hesabı istedim 300tl elimdeydi verip üstü kalsın diycektimki adam hesabı getirdi koydu önüme 800 küsür biseyler vardi şok oldum ama kendim için değil turkiyede yaşayan sizin için neyse belli etmedim tabiki profesyonelim ekledim verdim parayı..
    Inanamıyorum asgari ücretli biri ailesini alıp güzel bir restoranda yemek yiyemiyecekmi çünkü Avrupa'da herkes dışarıda yemek yer çoğunlukla
    Herkesin elinde ayfon ayfon, ayfon , ayfon sanki Kızılay yemek dağıtır gibi ayfon dağıtıyor.
    Bide üslup olarak insanların kendini değiştirmeleri lazım insanlar afedersiniz hayvana konusulmayacak sekilde konuşuyorlar araç kiraladim Maraşta sürüyorum turuncu yandı durdum gelen geçen küfür etti arabadan inip küfürle ne duruyon hayvan diye taciz ettiler ben böyle bişey görmedim hayatımda bidahada gelmem okadar manyagin arasına
  • Bizde 2004 model a4 50k dan başlıyor.

• quote:

Bu öneriyi Türkiye’ye de uyarlayabiliriz. Fiyatının 15 bin lirayı aşacağını düşündüğümüz iPhone Xs Max 512 GB yerine 16 bin liraya Touchbar özellikli 256 GB Macbook Pro modelini veya 13 bin liraya Touchbar olmayan 256 GB kapasiteli Macbook Pro'yu satın alabilirsiniz.

Siz yine de elma alın ama başka bir şey değil. Çünkü bu parayı hak !ediyor.
  • Turkıye de yaşayanlara ne faydası var bu haberın ? Ayrıca telefon alacak adamın arabayla yatla ne işi var ? Saçma bır karşılaştırma olmuş.

Bari Audi a4'ün turkıye fıyatını koysaydınız, nasıl kazıklandıgımızı gorurlerdı.

• XS Max sanırım 16.000₺ olacak sizde Audi A4 yerine Doğan SLX önerin donanımhaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihr -- 18 Eylül 2018; 3:47:52 >
  • 120 koli xerox A4 de alabilirsiniz. Nankörler.

• Adamlar alım güçlerine göre makul fiyatlara alabiliyorlar ama yine de pahalı buluyorlar.
    ABD'de de durum aynı. Bizde ise 10 yıl kredi çekip alırlar yine de.
    Orada telefonla aynı fiyata Audi A4 alınabilmesi de ülkemizin ayrı bir kanayan yarasını ortaya çıkarmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Haberde Özellikle Araba" AKP lilere Kapak olsun.. AYNI Araba, bizde kaç para bakın bakalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • headshot
  • Yahu arkadaş niye tüketiciye sarıyorsunuz? Yanlış ekonomi politikası, yüksek vergi desenize. Alan istediği gibi alır seni niye ilgilendiriyor bu? Sen zorlanmadan alabiliyor musun buna bak. Zorlanıyorsan senin ekonomik durumunda bir sorun var, asgari ücretlinin krediyle iphone alması onun suçu değil, onu o hale getirenin suçudur. Ben zaten bunun bir mit olduğuna inanıyorum. Varsa bile İngiliz asgari ücretlisi alabiliyor, Türk alamıyor diye itiraz etmen lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphone benim gözümde bir prestij markasıdır.
    LG G2 5.senenin içindeyim hala kullanabiliyorum ve bozulmassa devam da edicem. 1200 TL ye almıştım ey gidi günler eyy

• aaaaaa ama a4'de animoji var mı, biri araç diğeri hayatın vazgeçilmezi telefon, araç olmadan bisiklete binersin, yürürsün istediğin yere varırsın ama animoji olmadan insanlar ne yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 17 Eylül 2018; 18:48:5 >
  • 1200 TL aldığınız en cihaz olabilir. 5 yıl boyunca birlikteliğiniz nasıl Onu sevin ona küçük süprüzler yapın. Gidin ona bir kılıf alın sevinsin garip
  • Burada Audi A4 tekerleğini anca alır belki.

• 😂😂😂😂😂😂

• Telefon fiyatına A4 mü yazmış yoksa bemim gözlerim mi dumanlı görüyor :D

• Bizim dh de apple ın fiyatlarını eleştireceklerine dolar kurunu bahane ediyor.elbette dolar kurunun da etkisi var ama apple dünyanın her yerinde düdükleyen bir firma.

• Sanırım "o paraya öküz alınır!" faslını geçtik demek oluyor bu...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.