Şimdi Ara

İngiliz basını iPhone Xs Max yerine Audi A4 öneriyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
12.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple ürünlerini bir yerlerine monte etsin.
  • bizim kokoşlar yine alır bu fiyata merak etmeyin

• Çok fazla sitem etmeyin bence.
    Hükümet siteminizi görüp aldığı paya !ufak bir ayar yaparak ayfonun fiyatını a4 fiyatına eşitleyerek büyük resmi size gösterir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • araba fiyatına telefon satınca tabi Audi A4 2004 modelini önerecekler TR'de aynı arabaya 50000TL = 5926,6784£ veren zekiler olunca... 1500£ verseniz neysede...
  • ben buldum a4 uygun fiyata ama arabanın hali nasıldır bilemem

• onlara göre 1450TL ve itiraz ediyorlar. vay bee
  • O değil de faiz oranları 2.72 ye yükseldi. 1 seneden az vakitte 1.2 den 2.72 ye. Muazzam bir artış. Artık telefon almak özellikle taksitli almak zor. 2.72 ile bir telefonu banka finansmanı yardımıyla almak 8 liralık telefonu 12 lira yapacaktır. Hayırlı olsun.

• Abarttılar iyice iphone 8 plus benim için son iphone olmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların o fiyata alabileceği ürün çok :) Bizde 15 bin tl ye ne yapabiliyorsunuz arkadaşlar? Araba mı alacaksınız? Tekne yazmışlar mazotu, bakımı, marinası ucuz mu sanıyorsunuz?

Evet ingilizler hatta amerikalılar için bile pahalı en kötü 1 maaş çoğu yarım maaşıyla alabilir.

Ben apple'ın bu dönemde Türkiye'de çok satabileceğini sanmıyorum. Kaldı ki dikkat ettiniz mi eskisi kadar son model cihaz yok insanların elinde. 6s-7 döneminde sokaktaki herkesin elinde görürdünüz. iPhone X'u o kadar yaygın görmüyoruz. Bunun 2 sebebi var.

Kontratla bedava veriliyormuş gibi saldıran insanların çoğu 2-3 yıl o cihazı kullanması(borcunu ödemesi) gerektiğini anca fark etti.

Üstüne kur, taksit, ve operatör sınırlaması da geldi ve yeni cihaz olayı bitti. Gerçek anlamda parası olan alabilecek. Devletin attığı nadir mantıklı adımlardan. Bu işi en başından yasaklasalardı keşke, çatır çatır telefon için kredi verdiler insanlara!!!

Bu gözler kaç kişiyi ağlarken gördü apple da telefon camı kırılmış, ağlayarak değişim yaptırabileceklerini umut eden.

Herkes en iyisini istiyor. Bunun sebebi de büyük oranda instagram. Hayatlar güzel, herkes zengin, tatillerde, iyi arabalarda. İnsan özeniyor gücünün yettiğine ulaşmaya çalışıyor bununda en alt basamağı bir iphone sahibi olmak. Alana kadar herkes hevesli, aldıktan sonra hayatında bir şey değişmediğini fark ediyor ama iş işten geçmiş oluyor. Bakın internete bir sürü az kullanılmış mac ilanı vardır. Bir heves alınır, video editleyeceğim, kod yazacağım makina herşeyi kendi yapıyor zanneder insanlar.

Önemli olan yaratıcılık, kurgu, algoritmayı kurabilmektir. Önce bir başla elindeki bilgisayarla ne kadar yapabiliyorsun gör. Bugün 5-6 yaşında orta halli bir bilgisayarla bile iyi işler çıkarabilirsin. Sadece biraz yavaş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.can123 -- 19 Eylül 2018; 3:23:5 >

• Ulan ters bir zaman dilimin de dünyaya gelmişiz. Böyle yöneticilerin olduğu ülkede doğmakta bizim gibilere nasipmiş adamlar audi a4 alıyor, biz havayı alıyoruz. Forum köşelerinde ancak yazı yazıyoruz ülkenin geldiği duruma bak.
  • İngilizler o fiyata itiraz etmiştir inanırım ama göreceksiniz bizim bir çok asgari ücretlimiz bu telefonu alacak :)
    asgari ücretli aynı fiyata a4 satılsa almaz ama bu telefonu alır

bizde aklın almayacağı bir kafa yapısı var ,acından ölür ama kuyruğu dik tutar
    en çok hava atma peşinde olanlarda ,en fakirlerimizdir
  • Fahri ayfoncu! ergenler başlamış hükümete saydırmaya yine. Olum hökümet yasah deyiii enerjinizi faydalı sektörlere yöneltinin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipihr

XS Max sanırım 16.000₺ olacak sizde Audi A4 yerine Doğan SLX önerin donanımhaber
    bizde de a3 geliyor 2000 model , çıtır hasarlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski bir Apple Türkiye çalışanı Apple’ın Türkiye’ye ilk girdiğinde çok şaşırdığını bu kadar satış yapmayı beklemediklerini söylemişti. Avrupadaki en büyük pazarları bizmişiz. Bizden gelişmiş ülkelerde böyle bir tüketim çılgınlığı yok gerçekten garip bir milletiz.

• Telefona, arabaya ve benzeri elzem olmayan şeye para gömmeyi bırakırsanız, normalde gezdiğim yerlerde, gittiğim restoranlarda görmediğim insanları görmeye başlarım. Hiç hoş olmaz.

Çoğunluk telefonunu, arabasını, bilgisayarını yenilesin dursun sürekli. Gezmeye de AVM'ye gitsin. Bana ilişmesin. Ülke kalabalık. Tatile gitmek, gezmek falan git gide zorlaşıyor bu sebeple. Bir de tüketimin şeklini değiştirirse bu toplum, şapa otururum. Aman, ağzımızın tadı bozulmasın.

Arabanızı da alın efendi efendi. Telefonunuzu da alın. Ben de ucuza uçak bileti bulup, Ege kıyıları benim, Antakya yemekleri senin gezip durayım... Yurtdışı tatilleri de TL'nin değer kaybetmesinden ötürü çok pahalılaştı zaten. Bir de kalabalık burnunu sokup, uçak biletlerini pahalılaştırmasın. İlişmeyin bana. Yan tarafta otlayın. Yemek yerken falan çizgifilm açıp çocuğunu paralize eden anne-baba mishali... Al abi Iphone'u. Otur evinde.

• Adamlar bilinçli tüketici bir kere. Mal ve hizmet alım gücü bizlerden çok çok daha yüksek olduğu halde, gerektiğinde tepkilerini gösterip olumsuz olarak eleştirmeyi de biliyorlar.

Ama bizim ülkemizde ki Apple manyağı olmuş kitle öyle mi Iphone alabilmek uğruna böbreğini satarlar, kredi çekmek durumunda kalırlar yine de gider alırlar.

Akıllarınca sosyal statü aracı olarak görüyorlar Apple ürünlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 19 Eylül 2018; 14:8:41 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    fotolara göre motor ve yürür aksandan sürpriz yapabilir... bagaja ve motor bölümüne dikkatli bakmak şart... şanzımanda sürpriz faktörü...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.