Şimdi Ara

İngiliz basını iPhone Xs Max yerine Audi A4 öneriyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
12.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asgari ücretli Audi a4 alabiliyor yani oralarda.
  • Bizde de Tofaş önerilir işte.

• Custom romla kullandım cihaz sahlanıyordu custom romla. Stock romu çok hantaldı.
  • İphone konularına artık küfür yazasım geliyor! Boş boş muhabbet.
  • bizde 15 bine a4 ün tekerini alırız

• Elin yabancısı ekran kartı fiyatını eleştirir, telefon fiyatını eleştirir doğru bir şekilde, bu ürün yerine bunu alın der. Biz oyun fiyatlarını eleştirdik hakaret yedik, ekran kartı fiyatını eleştirdik fanboy olduk. Bir ürün satın alıp onun kölesi olan, ona toz kondurmayan karşısındakilere hakaret eden insanlar bulunuyor bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 18 Eylül 2018; 13:13:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Bu Haberde Özellikle Araba" AKP lilere Kapak olsun.. AYNI Araba, bizde kaç para bakın bakalım..
    Aklı başında mı konuşuyorsunuz inanılır gibi değil. Siyaset yapacağım diye saçma da konuşulmaz eleştiri yapacak isen yerinde uygun örnekler ile yapın. İstanbul da yaşamıyorsunuz sanırım 15 000 TL araç alınacak olsa bu ülkede sen apartmandan çıkaramazsın arabanı zaten. Öyle bir ülkenin vatandaşlarıyız ki kendimizden çok başkasına çalışan milletiz. 15000 olsun olsun adamlar 15 17 18 yaşındaki 3 çocuğuna da 3 araba alır sende garaj dan çıkmayı veyahut sokağın dan çıkmayı beklersin.

• simbolmina kullanıcısına yanıt
    Ben ona da itiraz ediyorum zaten dostum, yorumlarım hep alım gücümüzün düşüklüğüne yönelik eleştiri genelde.
    Benim garip bulduğum nokta 4 kat düşük fiyata aynı işi yapan cihazlar varken milletteki iphone takıntısı.
    Bu ülke için artık her şey lüks evet, onu da oy verenler istedi ve belirledi bizim yapabileceğimiz birşey yok. İş siyaset çıkmazına giriyor bu noktada.
  • 1000-1100$ ingilterede 1450 sterlin gercekten pahalii america parasi 1450 sterlinmi ediyor onlarda iyi kazik yiyomuş.!!

• Bu arkadaşın neden bahsettiğini anlayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle olması bence iyi oldu don değiştirir gibi telefon değiştirmezsiniz artık!

• 10 bin altına yurtdışından alınır, hatta sene satar üzerine para bile kalır. X güzel cihaz, xs max çok daha güzel cihaz. YTD.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sansa Magna

Bu arkadaşın neden bahsettiğini anlayan var mı?
    Sen daha önce kendini hiç anladın mı !! yine ergen çıktı forumda.. :/
  • VAG markalarına tapmasalar buradada ucuzdu... 2. ele biile sıfır araç parası verene ne denir ortada... ****** denirde ****** denirde...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.