anadolunun %70 i semitictir. bi karadeniz bide kafkas ekstrada balkanlardan geken göçlerden yırtıyoruz bizde ...
ingilizler çirkindir. safkan ingilizlere bakarsan bunu anlayabilirsin. ingiliz olupta güzel ya da yakışıklı biri varya onun ingilizliğinden şüphe ederim o derece
ingiliz kadınları güzel mi ?
en çok yurda giriş-çıkış yaptıkları bölge dalaman havalimanı.... tüm gördüğüm ingilizler şişman, çirkin, bembeyaz.........
en çok yurda giriş-çıkış yaptıkları bölge dalaman havalimanı.... tüm gördüğüm ingilizler şişman, çirkin, bembeyaz.........
vardıda benmi görmedim acaba.
bu yaz londradaydım
bir isveçli birde genç polis adayı bir ingiliz kız gördüm. yemin ediyorum oturup ağlıycaktım. 8 senedir slavların arasındayım buna rağmen hayatımda o ikisi gibi kız görmedim. insan değillerdi insan. türkiyede sömürülüyoruz
İskandinav ülkeleri gibi soğuk ülkelerin kızları güzel oluyor.İngilizler için aynı şeyi söyleyemem çillerinden dolayı :D
dünyada zeki,zeki olmayan,çirkin ve güzel kızlar varmış
birisi gelmiş,hem zeki hem güzel kızları kapmış diğeri gelmiş,zeki olamayan ama güzel olan kızları kapmış diğerinede kala kala hem zeki olmayan hemde çirkin kızlar kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
quote:
Orijinalden alıntı: paanther
ingiliz kadınları güzel mi ?
vardıda benmi görmedim acaba.
bu yaz londradaydım
bir isveçli birde genç polis adayı bir ingiliz kız gördüm. yemin ediyorum oturup ağlıycaktım. 8 senedir slavların arasındayım buna rağmen hayatımda o ikisi gibi kız görmedim. insan değillerdi insan. türkiyede sömürülüyoruz