Şimdi Ara

İngilizce Hazırlık Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 yıl hazırlık okuduktan sonra eğer ingilizceyi anlayamıyorsam o bölümün düz ingilizcesiz olan kısmına gidebilir miyim
    yardımlarınızı esirgemeyin kafayı yiyicem bu soruyu düşünmekten TEŞEKKÜRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haftanın Hitleri Adolf. -- 6 Nisan 2016; 0:28:26 >

• öncelikle şunu söyliyim bir çok okulun hazırlıkları ilk sene ingilizce yapamazsan ikinci sene gibi bir şans tanıyor(mesela ben odtüdeyim bizde öyle). repeat gruplarına kalırsın eğer istediğin okul ve istediğin bölümse. öte yandan evet türkçe bölüme geçebilirsin ama senin kazandığın üniversitede yoksa başka okula(açıkçası bunu tam bilmiyorum). ikinci bir yol ise yatay geçiş ekmadde 1. bu ise bu sene aldığın puan ile bu seneki okulların puantajına göre puanının yettiği okula veya bölüme geçmektir. şahsen benim fikrimi soracak olursan ingilizce yapamam korkusuyla gitme elbet yapılır neden böyle dedim ben kendimi o kadar şartlamışım ki yıllardır ingilizce yapamam diye yarın itibariyle odtüyü bırakıyorum (yatay geçiş ek madde 1 ile dişe )

• Cok aydinlattin kafamdaki tum sorular kalkti bayada uzun yazmisin ellerine saglik kardesim cok tesekkur ediyorum Allaha emanet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantakül

öncelikle şunu söyliyim bir çok okulun hazırlıkları ilk sene ingilizce yapamazsan ikinci sene gibi bir şans tanıyor(mesela ben odtüdeyim bizde öyle). repeat gruplarına kalırsın eğer istediğin okul ve istediğin bölümse. öte yandan evet türkçe bölüme geçebilirsin ama senin kazandığın üniversitede yoksa başka okula(açıkçası bunu tam bilmiyorum). ikinci bir yol ise yatay geçiş ekmadde 1. bu ise bu sene aldığın puan ile bu seneki okulların puantajına göre puanının yettiği okula veya bölüme geçmektir. şahsen benim fikrimi soracak olursan ingilizce yapamam korkusuyla gitme elbet yapılır neden böyle dedim ben kendimi o kadar şartlamışım ki yıllardır ingilizce yapamam diye yarın itibariyle odtüyü bırakıyorum (yatay geçiş ek madde 1 ile dişe )

Nereye geciceksiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önemli değil hocam
  • akdeniz diş istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.