Şimdi Ara

İngilizce Kelime Ezberleme Taktiğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu anda ABD'de bulunan biri olarak kelime ezberlemede en etkili olarak kullandığım yöntemi sizlerle paylaşmak istedim.
    İzlediğim filmlere dizilere hem Türkçe hem İngilizce alt yazı ekliyorum. Genelde İngilizce'ye bakarak izliyorum filmi. Bilmediğim kelime olursa filmi durdurup bakıyorum hatta ekran görüntüsü alıyorum. Sonra tekrar ediyorum gerçekten etkili bir yöntem. Aşağıda örnek görebilirsiniz. Soru ve görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemolenf -- 9 Haziran 2014; 16:32:37 >

• Cok guzel bir yontem.ben bu aralar diziye vaktim olmadigi icin youtube dan daily vocabulary videolari izliyorum, bi android sozluk uygulamasında word of the day diye bir bölüm var ordan da günde 1 kelime öğreniyorum. Simdilik böyle idare ediyorum okul bitsin de

Bu arada bende yurt disina gitmis herkesin o dildeki her kelimeyi her seyi bildiği düşüncesi var neden bilmiyorum .o yuzden boyle abd de kelime ogrenenleri falan görünce cok icim rahat ediyor ne yalan söyleyeyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CEE01DE48 -- 10 Haziran 2014; 9:58:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yöntem hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 10 Haziran 2014; 10:45:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemolenf

Merhaba arkadaşlar.
    Şu anda ABD'de bulunan biri olarak kelime ezberlemede en etkili olarak kullandığım yöntemi sizlerle paylaşmak istedim.
    İzlediğim filmlere dizilere hem Türkçe hem İngilizce alt yazı ekliyorum. Genelde İngilizce'ye bakarak izliyorum filmi. Bilmediğim kelime olursa filmi durdurup bakıyorum hatta ekran görüntüsü alıyorum. Sonra tekrar ediyorum gerçekten etkili bir yöntem. Aşağıda örnek görebilirsiniz. Soru ve görüşlerinizi bekliyorum.

altyazıları nerden indiryorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

Orijinalden alıntı: hemolenf

Merhaba arkadaşlar.

altyazıları nerden indiryorsunuz ?

bsplayers i indirirseniz altyazi arama sekmesi var nette o filme uygun olan altyazilari buluyor istediginizi seciorsunuz kendi ekliyor filme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.