Şimdi Ara

İNGİLİZCE KURSA GİDECEĞİM TAVSİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Ticaret meslek lisesi Lojistik bölümünde lise 3. sınıfta okuyan bi öğrenciyim ve alanımda İngilizcenin şart olduğunu düşünüyorum hocalarımda aynı kanaatte.

Üsküdar Amerikan kültür İngilizce kursuna başlıycam A1 seviyesinden. İngilizceye ilgim var ve çoğu kişi telaffuzumun iyi olduğunu söyler tabi aslolan kavramak cümle kurabilmek ifade edebilmektir telaffuzun önünde. Bende kafaya koydum ve bu İngilizceyi öğrenmek için hırs yaptım bu kursa başladım.

4 Kur alacağım A1 A2 B1 B2 şeklinde sorum şudur sizce bu İngilizce kursu bana faydalı olur mu İngilizceyi kavrayabilir miyim bu tabi benim azmime bağlı elimden geldiğince gayret edip azim göstereceğim ama kursların ne denli iyi öğrettiğine dair fikrim yok. Lise sınıf hocam tavsiyesi ile geldim bu kursa.

Bayramdan sonra p.tesi günü başlayacağım. Tecrübeli arkadaşlar ve abilerim yardımcı olursanız sevinirim. Sizce gideceğim bu 4 kur beni İngilizce konusunda cümle kurabilir rahatça iletişim kurabilir derdini anlatabilir duruma getirir mi yoksa verilen onca para çöpe mi gider merakım bu yöndedir.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

• A1: ingilizceye ait az bir bilgin var yada hiç yok

A2: Temel dilbilgisi yapılarını kullanabilirsin ve temel kullanıma bağlı anlama yeteneğine sahip olursun

B1: Günlük konular hakkında rahat bir şekilde ancak sınırlı bir kapsamda konuşabilirsin

B2: Metinlerin ve sohbet konularının büyük bir kısmına ilişkin sağlam bir kavrayışa sahip olursun.

C1: Kendine güvenen bir konuşmacısın ve dili tam kapsamlı olarak kullanabilirsin.

Öneri 1: dille ilgili çalışma yapmadığın bir gün bile olmamalı. Hiçbir günü boş geçme, yarım saat bile olsa birşey yap
    Öneri 2: mutlaka seviyene uygun kitap oku( sadece kursa bağlı kalma)
    Öneri 3: özel bir not defteri al veya akıllı telefona aktiviteleri ingilizce not al ( haftasonu sinemaya gideceğiz, pazartesi ödev var vs)

Unutma kursu bitirip c1 seviyesine gelen ve birşey öğrenemeyen çok insan oluyor, derslerde pasif olma, her zaman önde ol, yanlış yaparım diye düşünme, düşe kalka yürüyeceksin. Hemen koşmaya başlayamazsın.

Başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: gitar

A1: ingilizceye ait az bir bilgin var yada hiç yok

A2: Temel dilbilgisi yapılarını kullanabilirsin ve temel kullanıma bağlı anlama yeteneğine sahip olursun

B1: Günlük konular hakkında rahat bir şekilde ancak sınırlı bir kapsamda konuşabilirsin

B2: Metinlerin ve sohbet konularının büyük bir kısmına ilişkin sağlam bir kavrayışa sahip olursun.

C1: Kendine güvenen bir konuşmacısın ve dili tam kapsamlı olarak kullanabilirsin.

Öneri 1: dille ilgili çalışma yapmadığın bir gün bile olmamalı. Hiçbir günü boş geçme, yarım saat bile olsa birşey yap
    Öneri 2: mutlaka seviyene uygun kitap oku( sadece kursa bağlı kalma)
    Öneri 3: özel bir not defteri al veya akıllı telefona aktiviteleri ingilizce not al ( haftasonu sinemaya gideceğiz, pazartesi ödev var vs)

Unutma kursu bitirip c1 seviyesine gelen ve birşey öğrenemeyen çok insan oluyor, derslerde pasif olma, her zaman önde ol, yanlış yaparım diye düşünme, düşe kalka yürüyeceksin. Hemen koşmaya başlayamazsın.

Başarılar

Teşekkürler hocam. Yalnız çalışmadan kasıt kursun verdiği kitaplar ve o gün işlediğimiz yerler hakkında çalışmadan mı bahsediyorsunuz? bir de kitap okuyun demişsiniz bu tür kitapların seviyeme uygun olduğunu nasıl anlayacağım ?

En büyük korkum öğrenememek ama bu konudaki güvenimi toparlayıp konsantre olacağım

• * Çalışırsan ve bol tekrar edersen öğrenirsin, sadece kursa gidip gelirsen öğrenemezsin. Korkmana gerek yok, tembel olmadığın sürece.

* İngilizce öğrenenler için a1 a2 b1 b2 seviyelerinde ( kapaklarında yazar ) hikaye kitapları var. Onları okuyabilirsin. Kitap okumak kafanda türkçeye çevirmeden ingilizce düşünerek konuşmanı sağlar. İkinci el kitap satıcılarından yarı fiyatına alabilirsin. Kitapçıların hepsinde ingilizce seviyeli hikaye kitabı olur.

* İngilizce tv izleme veya dizi izlemek, kitap okumak, kurs tekrarı, internetten ingilizce sohbet etmek vs, içinde ingilizce olan herşey ingilizce çalışmaktır. Sadece kurs sana %50 sağlar. Kalan % 50 diğer aktivitelerle desteklemen lazım. Sitede çok fazla tavsiye var, hepsini araştır oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitar -- 10 Ekim 2013; 18:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitar

* Çalışırsan ve bol tekrar edersen öğrenirsin, sadece kursa gidip gelirsen öğrenemezsin. Korkmana gerek yok, tembel olmadığın sürece.

* İngilizce öğrenenler için a1 a2 b1 b2 seviyelerinde ( kapaklarında yazar ) hikaye kitapları var. Onları okuyabilirsin. Kitap okumak kafanda türkçeye çevirmeden ingilizce düşünerek konuşmanı sağlar. İkinci el kitap satıcılarından yarı fiyatına alabilirsin. Kitapçıların hepsinde ingilizce seviyeli hikaye kitabı olur.

* İngilizce tv izleme veya dizi izlemek, kitap okumak, kurs tekrarı, internetten ingilizce sohbet etmek vs, içinde ingilizce olan herşey ingilizce çalışmaktır. Sadece kurs sana %50 sağlar. Kalan % 50 diğer aktivitelerle desteklemen lazım. Sitede çok fazla tavsiye var, hepsini araştır oku.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam. Hepsine uymaya gayret göstereceğim.

• Arkadaşlar başka tavsiyeleri olan
  • Dilko English’i önerebilirim sana.YDS’ye hazırlanmıştım hem ilgisinden hem de hocaların kalitesinden çok memnun kaldım.YDS’yi kazandıktan sonra çok arkadaşıma tavsiye ettim onlarda çok memnunlar.Git uğra bence konuş çok yardımcı oluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şu anda yoğunluktan dolayı kullanamadığım için ENGLISH TIME Beylikdüzü şubesinden almış olduğum 3 adet GENEL İNGİLİZCE kurumu satmak istiyorum. Satın aldığınız kurları tüm English Time şubelerinde kullanabilirsiniz.
    Kurunu 1000 liraya almıştım.
    İlgilenecek arkadaşlara kurunu 800 liradan toplam 2400 liraya verebilirim.
  • Arkadaşlar şu anda yoğunluktan dolayı kullanamadığım için ENGLISH TIME Beylikdüzü şubesinden almış olduğum 3 adet GENEL İNGİLİZCE kurumu satmak istiyorum. Satın aldığınız kurları tüm English Time şubelerinde kullanabilirsiniz.
    Kurunu 1000 liraya almıştım.
    İlgilenecek arkadaşlara kurunu 800 liradan toplam 2400 liraya verebilirim.
  • British Engilish de kur devri acill 6 kur toplam 360 saat
    6 Kurun suanki maliyeti 3 bin TL ama ben bu fiyata düşünüyorum. Devretmem gerekiyor. Devrelan arkadaş baştan başlayacak. Ve istediginiz şubede başlayabilirsiniz. Düşünen ler 5438826485 arasın konuşalım.
  • Arkadaşlar merhaba ben ingilizce hocası Harun Güçlü. Blogumda siz sevgili ingilizce öğrenen adaylar için bazı başlıklar mevcuttur. Eminim ki sorularınızın çoğuna cevap alabileceksiniz..

İngilizce düşünmek nasıl olur?
    Nasıl ingilizce öğrenilir
    Çeviri yapmak gerekir mi ?
    Zenoglosofobi nedir?

gibi sorular en sık rastladığımız sorulardandır
    özel ders ne derece etkilidir sorusuna aşağıdaki linkten bir fikir edinebilirsiniz

şişli ingilizce özel ders

Öğrenim sürecinizde hepinize başarılar diliyorum.
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun2019 -- 6 Temmuz 2017; 1:30:0 >
  • Arkadaşım başladığı isen nasıl güzelmi
    ben de tüm seviyeleri alcaktım fakat sayısal öğrensi olduğum için okul derslerime daha ağırlı vermeliyim
    bu yüzden a1 a2 almayı düşünüyorum başta
    aklımda amerikan kültür ve oydem var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.