Şimdi Ara

ingilizce mega hafiza resimli teknik seti ÖNEMLİ(reklam degil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aranizda elinde mega hafiza resimli teknik egitim seri bulunan varmi, 2014 yilinda forumda konusu acilmis fakat link kirilmis, mevcut elindenolan varsa mesah atabilir mi, tesekkurler simdiden

Edit: kurusa bakmayin telden giriyorum imla bozuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunlar yalan hep. mega kelimesi falan çok zorlamışlar hep satış stratejisi bunlar. uğraşma böyle boş şeylerle internetten ingilizce haber oku dizi film izle yabancı forumlarda redditte dolaş teknik setiye olacak iş değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisiniz tabikide ama mesela resimler uzerinden hafizaya atmak daha iyi oluyor benim icin, daha iyi ezberliyorun, orneklerini goruncede hosuma gitti o sebeple elinde olan varsa diye konu actim, ise yarar belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimrog -- 3 Ağustos 2017; 0:29:41 >
  • Bunun yerine siz bir şeyler çizmeye çalışabilirsiniz,kötü de olsa fark etmez işe yarar... Ben öyle yaparak günde on kelime ezberliyorum,tabi arada dönüp tekrar etmek gerekiyor ve bazı kelimelerin resmi çizilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız belki kendimde cizebilirim ama ben bir tane cizene kadar cizilmia olandan 3 4 tane ezberleyebilirim. Bu sekilde bir durumda soz konusu, bu setin yararinin olacagini dusunuyorum bi ulasabilsem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.