İngilizce Tıp çok zorlar mı?
-
-
Ahahaha hocam birisi bana dedi ki zaten Türkler de çok bir şey anlamıyor sorun yok o yüzden. :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up.
bence hangi üni olduğu da etkiler. mesela hacettepe 40-50 k lık birini koy cidden kafayı sıyırır. full in+latince
sağlık bilimlerinde latince üzerine ingilizce okumaya çalışmak zaten zor olan bir bölümün zorluğunu x2 yapmaktır.
kolay deyipte kendinizi kandırmayın.
hangi şehirdeki gitmeyi düşündüğün okul.
bir kısa örnek bi arkadaşımın kızı iyi puan almış şuan mezun oldu ve hem es es hem 19 mayıs geliyormuş. 19 mayıda bize çok yakın ona rağmen daha kolay okuması diye es es (eskişehir) e gitmiş. mesela amasya nın eğitimi samsunda ve tokata göre çok çok daha kolay mış. tokatta anlamsız şekilde zorluyorlar öğrenciler. 3-4 yıl okul uzatan var bizzat biliyorum. bence sırf kendi şehrinizde die zora sokmayın eğitim hayatınızı.
mesela tercih edeceğin okula git, bizzat okuyan öğrenciler ile sohbet et. illa yaza kalan vardır tıp da.
-
Töb sayfasina yazarsan daha iyi sonuc alırsın
Okulun hazırlığı ne kadar kaliteli olabilir ki bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X