Arkadaşlar ben kuramadım, kuru çalıştırınca işletim sisteminizdeki dil ile uyumlu değil gibisinden bir uyarı çıkıyor. Bir yolu var mıdır arkadaşlar?
Fikri olan yok mu arkadaşlar?
ben ingilizce xp ye ofice 2007 tr kurdum sorun cıkmadı...
office 2003 var bende olmuyor maalesef.. şimdi 2007 bulsam o da olmaz çünkü kuracağım makima pI 233mmx
denetim masasında dil ve bölge seçeneklerinde her şeyi türkçe yap. 3 kısım göreceksin en sağdaki son kısım daki kurulacak programların dili ile ilgili zaten ingilizce otomatik kabul ediyor. orayı türkçe seçeceksin. bütün türkçe kurduğun programlarda sorun çıkmaz selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: oik
denetim masasında dil ve bölge seçeneklerinde her şeyi türkçe yap. 3 kısım göreceksin en sağdaki son kısım daki kurulacak programların dili ile ilgili zaten ingilizce otomatik kabul ediyor. orayı türkçe seçeceksin. bütün türkçe kurduğun programlarda sorun çıkmaz selamlar
Evet o ayarları biliyorum ama şöyle bir hata veriyor. "Kur istenilen ayarları yükleyemedi. Sistem yöneticinizle temasa geçin" :(
Biraz daha ayrıntı vereyim belki aklınıza bir şeyler gelir.
Şimdi uğraştığım makineye asus Eee pc ler için hazırlanmış xp den kurdum. Çünkü diğer xpler(nette litexp diye adlandırılan hafifletilmiş xp ler de dahil) kurulumda hep hata verdiler. eee pc için hazırlanan xp çok iyi çalışıyor. Hatta umduğumdan çok daha hızlı. Ama tuhaf bir şekilde hiç bir ayar değiştirmiyor. Güvenli modda da denedim olmuyor. Hatta klavye için Türkçe Q seçeneği bile yok. Çok ilginç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme