*ben türkiyede metin2 oyuncusuyum 27.03.10 tarihinde telefonla ödeme yapdım fakat hesabıma ejder parası gelmedı telefonumun faturasına para yazıldı.ejder parası yuklerken bilgisayarımda sorun oldu internet gitti bekledim 1 saat geçti ejder parası gelmedı lutfen yardımcı olursanız sevinirim
çevirebilen varsa çok sevniicem arkadaslar buna yakin bir çeviride olabilir şimdiden teşekkür ederim
Destansı hata.
*ben türkiyede metin2 oyuncusuyum 27.03.10 tarihinde telefonla ödeme yapdım fakat hesabıma ejder parası gelmedı telefonumun faturasına para yazıldı.ejder parası yuklerken bilgisayarımda sorun oldu internet gitti bekledim 1 saat geçti ejder parası gelmedı lutfen yardımcı olursanız sevinirim
Ss alındı
imzayamı gülsem konuyamı
Çevirdim buyur. v v v v
Dostum nesin sen ya Başlık ayrı konu ayrı İmza: The By Texas
ss alınmıştır
quote:
Orijinalden alıntı: texas17
çevirebilen varsa çok sevniicem arkadaslar buna yakin bir çeviride olabilir şimdiden teşekkür ederim
I'm a player of Metin2 who live in Turkey. I paid by phone in 27.03.2010, but money of dragon haven't came. The money was written on invoice of phone. While I was loading money of dragon, an error had happened on my computer and the internet's connection was cease. Then I waited. An hour passed. However, the money of dragon didn't come. Please help me :(
olayı basitçe, biraz düşük ingilizce seviyemle anlatmaya çalıştım, umarım yardımcı olabilmişimdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme